Back to Question Center
0

Ulah Anjeun hoyong ngeureunkeun Spam? Semalt Ahli ngahartikeun Tips Dina Kumaha pikeun meungpeuk Saringan Spam

1 answers:

Lamun datang ka pamasaran online tur pancén lianna, hal anu penting pikeun ngumpulkeun sagala informasi diperlukeun saméméh executing tugas kritis. Atikan di cyber-serangan tiasa aya mangpaatna ka parusahaan. Contona, usaha tiasa nampi informasi ngeunaan cara ngadeteksi na nyinkahkeun surelek spamming ogé kandungan online séjén. Ieu téhnik basajan bisa mantuan parusahaan jeung karyawan na simpen jutaan patut sumberdaya nu jadi rawan dina acara serangan spam suksés. Éta ogé bisa ngahemat parusahaan nu kanyeri nu nyosok jero meunang hacks sarta serangan spam nu tiasa ngadamel usaha leungit pisan ka penjahat cyber - commercial appraisers.

Lisa Mitchell, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , conveys informasi krusial dina cara nungkulan spam.

1. Alamat Surélék.

alamat surélék mangrupakeun informasi kontak pribadi. Sakuduna tetep rusiah. Dina kasus pamakéan online, teu nyadiakeun alamat surélék anjeun ka ramatloka atanapi formulir online anu originalitas na credibility nyaeta questionable. Paling spammers nganggo alamat surélék pikeun ngirim surelek. Ngajaga alamat anjeun aman ngajaga éta salah hambalan tina ngahontal anjeun. Anjeun oge kudu muka kantétan hadir dina surelek spam. Éta bisa ngandung Trojans, nu tiasa gaduh seueur fungsi ngarugikeun dina komputer korban.

2. Ulah unsubscribe..

Lamun dina email spam ngandung tumbu, éta krusial teu unsubscribe kana nanaon. Munggaran sadaya, ieu téh mangrupa hoax saprak anjeun teu ilubiung dina langganan sagala. Saterusna, proses ieu confirms ka spammer yén alamat surélék kuring valid ku kituna ngagunakeun eta nedunan serangan lianna di mangsa nu bakal datang. Leuwih ti éta, tumbu di dinya bisa ngaéksekusi tugas jahat lianna on PC Anjeun lakukeun sababaraha Karuksakan.

3. Kungsi klik tumbu dina email spam.

Tumbu ieu bisa ngandung malware atawa bisa nerapkeun maneuh kode dina smartphone a. Dina kasus séjén, éta confirms ka spammer yén alamat surélék anu sah. pilihan ieu daun spammer ku udagan valid nu maranéhna bisa ngirim leuwih parabot spamming atawa kaca phishing. Saterusna, Tumbu ieu bisa ngandung parabot Hacking nu bisa Hook panyungsi anjeun pikeun komputer backend jauh, sarta mangtaun aksés ka loba informasi pribadi.

4. Paké hiji email individual pikeun digawé.

Pikeun jalma anu miboga situs web pribadi, hal anu penting teu nyebarkeun karya sorangan di jerona. dijauhkeun Ieu kusabab hacker jeung scammers boga parabot anu bisa bisa meunang surelek ti ramatloka jeung ngagunakeun éta pikeun serangan spam. Lamun perlu ngasupkeun jasa email, éta penting pisan ngagunakeun jasa email haratis pikeun fungsi ieu.

kacindekan

Loba usaha jeung urang digolongkeun pikeun serangan spam jahat. Dina kalolobaan kasus, spam ngalibatkeun sababaraha usaha sia sia, nu bisa jadi suksés kana nyungsi hiji mangsa unsuspecting. Hasilna, pagawe sarta sagala rupa badan tina sungut hiji anu rentan ka cyber-serangan ogé hacks lianna ku pihak kalayan niat gering. Atikan sarta kasadaran tiasa nyimpen pausahaan loba waktu, sumberdaya, reputasi na kanyeri nu nyosok jero nu penjahat cyber bisa ngabalukarkeun kana serangan suksés. Dina Buku ieu, sababaraha cara nu tiasa ngadeteksi na ulah spam nu aya. Ti téknik ieu, anjeun bisa Waspada tina surelek ieu, sarta ngabales appropriately tanpa jadi meunang gangguan jero.

November 28, 2017