Back to Question Center
0

Tips Van Semalt: pacul U Spam-bot Kunt Stoppen Van sarakah Verstoren Van Uw Analytics-Verwijzingsinformatie

1 answers:

Anjeun ngamimitian noticing paningkatan dina lalulintas rujukan dina akun analytic search engine anjeun sarta Hooray! Anjeun senang lantaran batur téh linking tur klik. Tapi dina ujian ngadeukeutan, anjeun sadar teu lalulintas sah. Sabenerna, anjeun korban panganyarna tina referrer spam, hiji tipe spamming aimed dina mesin pencari.

Lamun geus katandangan ieu bot spamming, Anjeun kudu meungpeuk aranjeunna pas mungkin. Alexander Peresunko, anu Palanggan manajer Kasuksesan tina Semalt , ngécéskeun kumaha carana meunang data real ti analytics.

Anjeun kudu tetep dina pikiran nu salah teu ngajak bot ieu nganjang situs anjeun - properties for sale in santa margarita spain. Sarta bari aranjeunna dina situs anjeun, aranjeunna hoarding jumlahna vast sumberdaya dimaksudkan pikeun pamaké sah. Hasilna, datang sah meunang frustasi mun nyobian ngakses situs anjeun sarta buka pilari nguap. Sajaba ti éta, spammers anu pernah nepi ka nanaon alus iraha aranjeunna datang nelepon.

Pikeun unmask jaringan spam referrer, Anjeun kudu nangtukeun jalma nu balik aranjeunna. Hiji cara umum nyaeta ngagunakeun WHOIS.net. Daptar spammers umum ngawengku:

  • Ilovevitaly.com (jeung rupa variasi TLD)
  • Economy.co
  • Darodar.com na subdomains patali séjén
  • See-your-website-here.com

Ku kiwari, anjeun meureun wondering naha spammers nempatkeun jadi loba usaha Crawling web. spammers béda kalibet dina ieu kagiatan shadowy pikeun sagala rupa alesan.

Di dieu sababaraha spammers luhur jeung alesan naha maranéhna ngalakukeun eta.

  • See-your-website-here.com

Ieu salah sahiji spammers awon sadaya waktos. bot ngagunakeun referrer spam pikeun generating ngawujud..Naon loka nawiskeun? spam wéb. Intina, aya webmasters anu mayar loka pikeun nedunan web spam keur ngahasilkeun ngawujud. Ben Sykes nyaeta baé balik domain spamming. Sarta anjeunna geus cukup kandel pikeun nembongkeun data WHOIS na masarakat awam.

  • Econom, darodar.com, sarta ilovevitaly.com

situs ieu mibanda hiji tujuan dina pikiran: langsung lalulintas keur loka balanja husus kayaning eBay atanapi AliExpress.com.

Stopping spamming bot menace

Metodeu idéal ngajaga kaluar bot nyaeta ku blocking aranjeunna ngaliwatan file .htaccess dina diréktori akar domain anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu salin kode husus kana file .htaccess. Téhnik ieu henteu ngan eureun di spammers ti interfering kalawan alat analytics anjeun, tapi ogé umbul nu bot unggal waktos aranjeunna coba nganiaya server Anjeun.

Sateuacan nyieun parobahan ka file .htaccess dina diréktori anjeun, hal anu penting pikeun dicatet yén ieu téh file anu nangtukeun sabaraha fungsi server Anjeun. Lamun nyieun kasalahan bari muatkeun koropakna, bakal ngaganggu fungsi tina sakabéh situs. Pikeun nyegah ieu ti lumangsung, mertimbangkeun nyadangkeun situs anjeun méméh nyieun parobahan naon mun file.

saringan Analytics

Ngagunakeun métode luhur teu meunang leupas tina sagala spammers. Bari eta ngajaga anjeun tina usaha spamming kahareup, teu bolaykeun karuksakan geus dipigawé pikeun loka. Pikeun meunang leupas tina informasi sajarah jeung mantuan dina nyaring kaluar spam bot ti wewengkon husus dina mangsa nu bakal datang, mertimbangkeun nyetel analytics saringan.

Ngagunakeun WordPress tetep kaluar spammers

Anjeun oge bisa milih pikeun ngagunakeun WordPress urang wp-Ban plugin tetep kaluar pamaké haram. plugin nu nyandak anjeun blacklist IP, rentang IP, agén pamaké, URL referrer jeung antibaktéri pamaké tina ngakses blog WordPress anjeun. Ngagunakeun pendekatan ieu alternatif gunana pikeun admins web anu teu nyaman jeung ngédit file .htaccess domain maranéhanana sacara.

Bot spam mangaruhan beban server ogé kaamanan, distort analytics data ku pamaké sah suffocating sarta usaha pamasaran frustrating. Dina situs badag, 500 hits bulan teu robah teuing. Tapi lamun kieu kajadian di situs of a pangecér lokal, analisa lalulintas sah janten hiji tugas uphill. Éta pisan sababna naha analytics outsourcing ka spesialis ngalaman mangrupa metoda efektip Ngahindarkeun data ngabingungkeun sarta leveraging usaha parusahaan.

November 28, 2017