Back to Question Center
0

Tipe ilahar tina panipuan mangaruhan E-Dagang: Semalt

1 answers:

penjahat sigana katarik metodeu pembayaran alternatif sabab ngawula ka salakutempat sampurna keur ngalaksanakeun panipuan. Kantos saprak warsih 2013, kasus panipuan e-commerce geus ngaronjat ku 19% dina éta pikeun unggal $ 100, 5,65cents buka fraudsters.

Di handap artikel, Max Bell, anu Semalt Customer Kasuksesan Manajer, ngécéskeun jenis paling umum tina panipuan e-commerce.

Maling Identity

Éta akun pikeun 71%, 66% phishing, sarta maling akun 63%. The lawan lolobanasasaran kartu kiridit. Tujuanana dieu nyaeta pikeun ngalakonan transaksi kalayan hiji identitas béda saperti datang nepi ku identitas anyar nyaeta tedious.Fraudsters sasaran informasi pribadi, nu nyandak éta keur ngalaksanakeun ieu transaksi online. Phishing mangrupakeun metoda lega dipaké pikeunLauk pikeun émbaran klien tina situs web. Pharming nyaeta teknik whereby hiji lawan manipulates ramatloka pikeun konsumén langsung kadibikeun ramatloka, ti mana éta kecap akses aranjeunna nganggo nu lajeng dipaké pikeun luyu identitas batur urang. Serangan on panyadia e-commerce, sartangagunakeun malware ka situs web serangan ogé digolongkeun kana kategori ieu. Lalaki-di-nu-tengah serangan nu leuwih canggih jeung ngalibetkeun siphoningdata ku ayana pangbajak komunikasi antara ramatloka na nasabah.

panipuan Friendly

Di dieu, konsumén mesen pikeun barang lajeng ngagunakeun "tarik" formulir pembayaran kawasdebit langsung, atawa kartu kiridit. Aranjeunna lajeng initiate a chargeback meunangkeun éta informasi akun maranéhanana ieu hacked atawa dicokot ku batur. jenis ieukonsumén meunang wrongly reimbursed, acan tetep barang atawa jasa. Éta mana raket jeung ulang pengiriman barang whereby nasabah henteuhoyong avail alamat fisik maranéhanana pikeun pangiriman. Rada, aranjeunna make perantara nu make rinci maranéhna pikeun acquire produk..

panipuan Bersih

Dina hal ieu, hacker ngagunakeun kartu kiridit sangkan meuli hiji, tapi aranjeunna ngamanipulasiwincik transaksi keur ngagilekkeun sistem deteksi panipuan. Fraudsters merlukeun expertize teknis pikeun ngalakonan nanaon ieutina panipuan. Ieu merlukeun mastering kumaha sistem deteksi dianggo, sarta deal gede ngeunaan boga kartu dipaling. Aranjeunna lajeng nganggo ieuInpo bener fool sistem. Sateuacan mawa kaluar hiji aktivitas panipuan bersih sukses, aranjeunna kedah nguji kartu ka tingali lamun gawéna.

panipuan Affiliate

Hiji bisa ngagunakeun prosés pinuh otomatis atawa meunang urang nyata asup salaku padagangngagunakeun rekening palsu. Tujuan nya éta ngumpulkeun sakumaha loba duit sakumaha maranéhna bisa tina program affiliate ku manipulasi lalulintas atawa statistik keuréta tanda-up bentuk.

triangulation panipuan

Ieu ngawengku tilu prosés. Kahiji nya éta nyieun storefront kurban palsuharga low on barang kalayan paménta tinggi. Lengkah kadua ngagunakeun data kartu kiridit dipaling jeung ngagunakeun ngaran dikumpulkeun kaluar tina kiridit ieukartu, sangkan purchases ti toko nyata. Aranjeunna pastikeun pikeun nganteurkeun produk pikeun nasabah pikeun mastikeun credibility on meuli heula.Tungtungna, fraudster ngagunakeun informasi tina kartu dipaling sangkan purchases salajengna.

panipuan Merchant

jenis ieu tina panipuan anu lugas: fraudster nu nawarkeun barang dina harga low,Tapi pernah kapal aranjeunna ka nasabah. Éta kitu, tetep nu pangmayaran sarta henteu unik ka tipe husus pembayaran.

Leuwih panipuan Internasional

The Prévalénsi panipuan nyaeta kurangna hiji sistem terpadu nyadiakeun hiji tunggalpanempoan sagala transaksi dilakukeun dina leuwih 14 nagara, sarta di pasar béda. 52% nempo ngaronjat panipuan salaku tantangan signifikan,sarta jumlahna sami teu sadar tina parabot sadia pikeun aranjeunna pikeun pencegahan panipuan. halangan Basa ngahambat manajemen panipuan sakuliahnagara, jeung individu.

Béda Alat

panipuan ngabuktikeun jadi tantangan keur sudagar nanaon. Sanajan kitu, sakumaha aranjeunna ngadopsi amultichannel sedeng jualan, anceman kasebut kabeungkeut exacerbate. jaba pihak katilu mingpin dina aktivitas panipuan, dituturkeun ku ponsel,sarta pamustunganana, jaba sudagar urang.

November 28, 2017
Tipe ilahar tina panipuan mangaruhan E-Dagang: Semalt
Reply