Back to Question Center
0

The guideline Ti Semalt: Kumaha ngajaga diri Ti panipuan kartu kiridit

1 answers:

Sedengkeun usaha tina otoritas jeung agénsi mun curb panipuan kartu kiridit na tipe séjén curanmor téhnologis anu kacida ngaapresiasi, salaku pamaké kartu kiridit anjeun kudu nyaho yén kaamanan dimimitian kartu kiridit anjeun sareng anjeun. tameng Anjeun pangpentingna ngalawan kajahatan ieu informasi ngeunaan cara eta dilumangsungkeun. Ieu ngandung harti mahluk sadar jenis scams dipaké ku penjahat jeung tanda pikeun lalajo kaluar pikeun.

Lisa Mitchell, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , geus tailored sababaraha émbaran mangpaat anu bakal nulungan urang tetep aman ti panipuan kartu kiridit.

panipuan Kartu Kredit dilumangsungkeun ngagunakeun tilu cara utama:

1. Kriminal bakal tahan tina kartu kiridit: pickpockets sarta maling ngalaman bisa make maling selingan atawa deukeut beuki confrontational mun boga kartu dina leungeun maranéhna. Sakapeung, leungeun salah bisa nyieun kontak kalayan kartu pre-disatujuan. Éta bisa meunang tina kotak surat, jarian bin atanapi dimana wae. Jeung kartu dina leungeun maranéhna sarta pohara internét informasi-berehan urang, malah dina unthinkable mungkin.

2. skimmers kartu kiridit: sareng wincik kartu kiridit anjeun, kriminal hiji bisa clone kartu atawa ngagunakeun inpormasi nu maliciously. Omongan ngeunaan skimmers kartu mangrupa topik kantos panas iraha panipuan kartu kiridit keur dibahas. Skimmers baca tur ngarekam rinci kartu kiridit urang. Beuki sering skimmers kartu kiridit nu dipaké dina mesin duit tunai sarta dipirig kalayan kaméra a..Dina hitungan menit, kartu nu bisa disalin jeung duit dicokot.

3. pagawe perkara jahat di toko, SPBU, réstoran, atawa naon baé tempat sejenna nu Anjeun pake kartu kiridit Anjeun bisa maca sacara rinci kartu kiridit na make téhnologi tampa kabel ka perpetrate panipuan kartu kiridit.

Anjeun nyadar yén fraudsters kartu kiridit teu bisa make kartu dipaling dina cara anu bakal ngalaan lokasi atawa identitas maranéhanana. Aranjeunna teu tiasa mésér barang on Amazon, contona, sarta boga aranjeunna shipped ka imahna. Hiji patarosan anu kacida penting lajeng timbul: kumaha ngalakukeun aranjeunna neangan duit nu sabenerna tina operasi dibeunangkeun

?

Kalolobaan fraudsters kartu kiridit inovatif ngalibetkeun hiji pihak polos di operasi maranéhna pikeun meunang tunai beresih. Éta bisa ngirim tulisan hiji iklan pikeun item populér dina hiji situs e-commerce. kriminal sabenerna teu kudu item, tapi lamun hiji shopper online polos mundut éta, kriminal nu kabukti sabudeureun tur mundut ka item sarua ti hiji toko online kalawan nomer CC teh meuli. S / anjeunna lajeng nyimpen alamat nu meuli polos urang salaku tujuan pengiriman barang. Lajeng anjeunna ngajadikeun toko ngirimkeun produk nu langsung ka meuli, tapi manéhna meunang duit jeung bisa méakkeun eta sagala cara.

Naon Tiasa Anjeun Naha Ka Tetep Aman Ti panipuan kartu kiridit?

Anjeun geus kantos dibayar ku kartu kiridit di restoran, toko grocery, pompa gas dokter gigi anjeun,, atawa tempat lianna. Ieu sacara universal agreeable anu ngagunakeun kartu kiridit téh salah sahiji metodeu nu pangmerenahna nyieun pangmayaran. Sanajan kitu, aya bisa jadi bahaya lurking wae unggal waktos kasalahan dijieun nalika kartu kiridit keur dipaké, kayaning forgetting mun nyokot hiji resi kartu kiridit sanggeus urus a, atawa nalika leungeun tanggung jawab meunang nyekel kartu.

Di dieu aya sababaraha tips mangpaat dina cara tetep aman ti panipuan kartu kiridit:

  • hansip informasi Anjeun online
  • Hindarkeun méré kaluar informasi kartu kiridit anjeun
  • Monitor kartu kiridit anjeun sarta pernyataan bank
  • Verify alamat milist anjeun kalayan lembaga keuangan sarta kantor pos
  • shred dokumén sénsitip pikeun ngurangan Chances inpormasi Anjeun keur kakeunaan loba panon

The tip pangpentingna nyaéta pikeun hansip informasi Anjeun online. Aya jutaan scammers na fraudsters di web pilari duit bébas kenging on. Saha maneh masihan informasi pribadi anjeun online nyaeta dina kawijaksanaan anjeun, tapi aman coba pangalusna Anjeun pikeun ngindarkeun lakukeun sangkan, hususna keur informasi kartu kiridit Anjeun.

November 28, 2017
The guideline Ti Semalt: Kumaha ngajaga diri Ti panipuan kartu kiridit
Reply