Back to Question Center
0

The Guide Ti Semalt: Kumaha Ka Cabut rujukan Spam Ti Google Analytics

1 answers:

Masquerading sahiji rujukan spam jadi datang ramatloka sah geus compromised laporan dijieun ku Google Analytics. Di sawatara titik, Google ieu pilari dina masalah, tanpa datang nepi ka leyuran tangtu.

Masalah ayeuna éta jalma teu nyaho naon spam rujukan téh, kumaha carana titik eta, sarta kumaha carana meunang leupas tina eta. Ieu penah hiji résiko signifikan pikeun bisnis nalika maranéhna ngawitan migunakeun laporan taliti pikeun nangtukeun kampanye pamasaran maranéhanana pikeun ongkos ngaronjat konversi, optimasi putusan, kaca badarat optimasi, sarta leuwih - guenstige wohnungen zuerich. Dina sababaraha kasus, marketers nuluykeun nampilkeun data ka bos maranéhna, nu bisa jadi kaluar tanda ku nepi ka 60 persen.

Alexander Peresunko, anu ahli tina Semalt ngécéskeun naon spam rujukan, kumaha pikeun ngaidentipikasi éta, naon nu cara ilangna rujukan spam ti ngalaporkeun Google Analytics, sarta kumaha carana nyegah ieu kaayaan ti reoccurring.

Spam rujukan

Sababaraha spam nu pernah sabenerna meunang didatangan situs jeung ieu umumna dianggap salaku "Pocong" spam. Sanajan kitu, eta tetep nembongan dina laporan saperti lalulintas sah nu tabrakan bounce ongkos, konversi, waktu dina situs, sarta total sesi diantarana. A bisnis utama, nu direkam loba sesi bisa jadi teu nempo ieu masalah signifikan. Pikeun firms leutik kitu, nya mangrupakeun alesan salempang. Bisa akun pikeun leuwih 60% tina sesi poean ngalaporkeun bulanan mangaruhan ieu, nguji A / B, sarta tés laju konversi lianna.

Alesan naha data ieu teu didatangan website tapi nembongkeun up di ga téh alatan ukur Protocol, dimekarkeun ku Google. Ieu ngalacak paripolah customer tina sumber data offline na ngarahkeun ka Google Analytics. Sanajan kitu, eta ngabuka lawang ka spammers parigel anu maksakeun data atah ku nyerang Konci tracking UA, sahingga bypassing website..

Ngidentipikasi rujukan Spam

The pisan loba cara pikeun ngaidentipikasi rujukan spam, tapi quickest salah téh ngaliwatan tab "akuisisi" pikeun nempo "Kabéh lalulintas", lajeng sumberna / sedeng. Mun teu salah geuwat ngakuan situs spammy, pasting URL dina browser kudu mastikeun ragu sagala. Sanajan kitu, sababaraha spammers geus gotten leuwih canggih, jadi pilari di ongkos mumbul, kaca / sési, sarta metrics sési anyar oge mangrupakeun ide nu sae. Mun aranjeunna di 100%, teras lalulintas ieu teu didatangan loka.

Nyoplokkeun Traffic palsu ti Google Analytics

prosedur ngusulkeun gawéna 100% waktos dina duanana rekening heubeul jeung anyar. Hijina nyekel éta merlukeun apdet biasa saprak domain anyar tetep popping nepi. Aya fix permanén, meureun dugi Google nyadiakeun hiji.

Ngamimitian

Jieun salinan tina pandangan aya nu kedah tetep teu kacekel na unfiltered salaku ukuran kaamanan bisi nu saringan nyaring data sah. The saringan meungpeuk sadayana lalulintas hareup dipikawanoh pikeun ngamuat spam rujukan. Keur filter heula, klik dina Admin, pilih Tempoan disaring, sarta nyelapkeun nami pikaresep keur filter nu saprak eta bisa merlukeun sababaraha. Hiji lajeng kedah milih ngaluarkeun, sarta milih Sumber Kampanye. The Filter Pola anu mana filter string mana.

Laporan beberesih Old Google Analytics

Hiji ogé bisa dipiceun spam ti laporan sajarah maké bagean custom tunggal. Nuturkeun léngkah ieu: klik akuisisi, Sadaya Traffic, Sumber / Medium. Sakali aya, klik Tambahkeun ruas, sarta bagean New +. Sanggeus parantosan tina inputs relevan, klik simpen.

Nyokot Ngalawan ka Spammers

Aya nanaon nu mangaruhan hiji A / situs B leuwih ti ngalaporkeun taliti. Teu dugi Google Kaluaran leyuran definitif kana masalah diangkat ku rujukan spam. Ayeuna, anu prosedur dituduhkeun luhur ngawula salaku Panungtun pangalusna pikeun mastikeun yén Google Analytics boga spam rujukan.

November 28, 2017