Back to Question Center
0

The Guide Ti Semalt: Kumaha Bisa anjeun Usaha Go Digital

1 answers:

Kanggo sabagéan ageung pausahaan, advancements téhnologis tina era digital hiji hadir anyarPoténsi taya. Loba firms bade online alatan potensi trending of Search Engine Optimasi (SEO). Hasilna, ieupenting pisan pikeun bisnis pikeun akur internet salaku channel pamasaran anyar, nu bisa nyieun usaha mekar ogé - купить кота forum.

Ka nyieun bisnis digital Anjeun sukses online, mertimbangkeun aspék ieu, akuratdigambarkeun ku Oliver Raja, anu Kasuksesan Manajer Palanggan tina Semalt .

1. mesin pinter

kuli Mesin geus ngaganti usaha manusa gancang. Dina kasus séjén, aya anu risingngagunakeun alat pinter. Dina Internet ngeunaan Hirup (IoT), analis anu ngaramal yen ku 2020, leuwih ti 20,8 milyar "mesin pinter"bakal ngagunakeun sambungan internet. Nurutkeun kana téhnologi panganyarna, alat pinter has mibanda kamampuhan sapertos:

  • Automation kawas mobil timer nyetir
  • sensing (kayaning sensor IoT kawas NFC)
  • percetakan 3d keur nyieun sababaraha renderings 3d fisik
  • Sharing API nu ngaktipkeun ékosistem online anyar
  • interaksi pamaké kayaning pangakuan biantara, sidik turmaluruh pemurnian pribadi

2. Komputasi kognitif

The jieunan AKAL (AI) anu ngalakukeun leuwih fungsi tina hiji mesin pinter.Ngaliwatan interkonéksi téknologi béda, komputer kognitif tiasa alesan, interaksi, diajar jeung neuleuman dunya manusa..Di momen, mesin calakan kalayan kecerdasan jieunan ngalengkepan karya urang. Aranjeunna ngabantu dina aspék kayaningprediksi ogé wawasan kana parobahan berharga. Di dunya bisnis, komputer tiasa analisa tren na masihan solusisareng kamungkinan luhur sukses.

3. Robah Disruptive

Téhnologi mangrupa kacida dinamis utamana lamun datang ka IT. kamajuan hartosna kieunu kudu jadi siap nangkeup cara anyar pikeun hadé ngeunaan anjeun bisnis. Téhnik anyar bisa ngawengku disruptions utama sapertossakumaha Ngiring langkung pagawe na nyungsi ngagunakeun sababaraha pagawe henteu sah. Gangguan bisa ngalibetkeun nyokot staf anjeun sababaraha latihan onlinetéhnik kayaning wangunan skill. jenis ieu gangguan henteu dicokot nepi mang ku paling pagawe. Salaku sababaraha resists, éta tugas anjeun pikeunngayakinkeun aranjeunna dina pentingna tina pendekatan tur manfaat jangka panjang dina pausahaan.

4. Digital Jatiluhur

ieu ngawengku faktor di luhur sakumaha ogé jaman data na analytics. anyarusaha anu dimimitian alatan internet sababaraha kemungkinan na komputer mawa mudik. Contona, dina dunya pakakas,jaba aya personalizing pangalaman maranéhanana ngaliwatan eusi pemurnian pikeun pamiarsa na. mesin pencari kawas Google boga kamampuanngaramal hiji item pilarian anjeun néangan. Pikeun kasus séjén, iklan sasaran geus direbut internet bringing gambar hadétina analisis pasar.

Kacindekan

Pausahaan bisa balik online mun dipulut a suplai ajeg tina klien anyar. Ngaliwatan SEO, pamakényieun ayana brand kuat ogé booking tempat cageur dina SERPs pikeun set dibikeun tina kecap konci. kaayaan ieu téh jantungpamasaran online. Unggal bisnis ieu nyobian pikeun ngahontal éfék ieu. Faktor di luhur bisa nyorong Anjeun bisnis arah incorporation tinaplatform digital dina sababaraha aspék krusial teguh hiji mibanda.

November 27, 2017