Back to Question Center
0

Teu lokasi Server urang pangaruh Usaha anjeun? Kaahlian Ti Semalt

1 answers:

pamasaran Online mangrupakeun proses kompléks nu ngidinan Anjeun pikeun ngahontal jutaan poténsialklien dina pigura waktos alit. Usaha na pangusaha anu milih pasar online alatan potensi na wates di ngahontal anyarklien global. Loba firms geus hasil kalayan kampanye pamasaran digital maranéhanana, berkat kaahlian geo-targeting maranéhna alus teuing - internet server business intelligence.

kasuksésan ieu ngabalukarkeun loba jalma bisa aub dina SEO sasaran. Hasilna, situsPamilik hoyong website maranéhanana hosting janten di nagara nu tangtu, dina sababaraha sistem manajemen eusi husus. Dina loba kasus, jalma nu kituheran kumaha sukses dina geo-targeting tanpa pamakéan lokasi server fisik.

Max Bell, anu ahli tina Semalt Layanan Digital babagi Rahasia geo-targeting pikeun usaha.

Dina awalna, aya pertimbangan penting pikeun tumut kana akun. Salaku conto:

  • Kumaha nungkulan situs multibasa jeung hiji lokasi server
  • Kumaha sangkan crawlers web kalan basa detik duplikat eusi
  • Kumaha lokasi server bisa mangaruhan SEO
  • Naon pangaruh lokasi server urang dina basa klien kuring

Sanajan kitu, lokasi server teu sigana gaduh dampak naon dina e-commerceayaan deui. Google Webmasters Pakakas gaduh CDNs, anu tiasa ngadamel sababaraha saringan geo-targeting husus tur mastikeun yén eusi éta ngahontal sababarahapamakéna sasaran handap garis, nu ukur bisa jadi mungkin ngaliwatan pamakéan lokasi server idéal.

Kumaha jaba bisa sasaran hiji nagara dina hiji basa

Modern mesin pencari dinten kawas Google na Bing mibanda parabot webmaster nunawarkeun jasa tina targeting jenis nu tangtu lalulintas..Dina webmaster Pakakas Google, setting ieu sadia di Traffic Search>targeting internasional> Nagara tab. Nagara rék ngaoptimalkeun pikeun targeting kedah muncul dina menu turun-handap. Dina sababaraha kasus,pamekar web bisa milih hiji rencana hosting nu ngabogaan domain luhur-tingkat nagara-disandi. CCDL Ieu bisa ngawengku hiji URL ramatloka kayaningwww.mysite.de pikeun situs Jerman. mesin pencari kawas Google otomatis ngahubungkeun domain ieu kalawan yén nagara tangtu. Dina hal ieu,ramatloka kitu teu tiasa dikaitkeun jeung loka sejen.

Sanajan kitu, sababaraha situs web nganggo domain luhur-tingkat generik kayaning (.com, .org, jsb).Dina kasus ieu, pamaké boga hiji pilihan tina nyieun hiji pamaké domain atawa subdirectories sahiji nagara béda. Lamun henteu, dina search engineotomatis numbu eta mibanda parameter sejenna kayaning:

  • Backlinks datang ka situs
  • Alamat IP tina server
  • lokasi data ti snippét jeung
  • informasi relevan tina parabot kawas Google abdi Usaha

Ieu mungkin pikeun nyetél ramatloka di Spanyol jeung Orient sakabéh kustomisasi namun Jerman ngagunakeun parabot webmaster Google atanapi Bing. Nalika hosting situs misalna, hal anu penting pikeun mertimbangkeun aspék waktu kaca loading.A beban ramatloka panggancangna lamun pamaké aya dina nagara anu server situs resides.

Leuwih ti éta, ramatloka nu bisa sasaran sakabéh dunya. Dina hal ieu, Google ngajakngagunakeun menu unlisted di nagara nu lungsur ka handap Pilihan. Gagal ngalakukeun ieu, salah sahiji bisa sono kaluar sabagian kauntungan, utamana alatan étaSEO lokal otomatis, anu nyimpen Google dina ramatloka a. Ngagunakeun jaringan Pangiriman Kandungan (CDN) oge kalintang pentingna. Hiji CDN éféktifstrategi méré hiji sababaraha titik server aktif jeung ngajadikeun situs ngaréspon pisan gancang.

November 27, 2017