Back to Question Center
0

Tanya Semalt: Naon Dupi Cara panggampangna meunang leupas tina rujukan Spam

1 answers:

Saatos masang Google Analytics, lamun niténan yén lalulintas anjeun geus ngaronjat haphazardly, éta tanda yén ramatloka anjeun narima pintonan palsu jeung anjeun kedah nyandak ukuran pikeun meunang leupas tina éta stasiun mimiti jéntré.

Artem Abgarian, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt , warns nu hanjakalna, euweuh set cara ngaleupaskeun spam ti Google Analytics permanén. Najan kitu, anjeun tiasa ngaleutikan resiko ku nganut sababaraha cara.

bot Spam sarta kagunaan maranéhanana

Salah sahiji alesan utama urang meunang referrals spam teh bot spam. Kan hacker mendesain aranjeunna dina Jumlah cara na coba kalibet angka nu gede ngarupakeun jalma di Hacking jaba maranéhanana. Aranjeunna ngirim Tumbu ngalakonan kana koropak anjeun sarta pretend yén maranéhna bisa ngahasilkeun loba lalulintas. Lamun anjeun klik tumbu jelema, anjeun bakal nempo yén situs anjeun meunang kavling lalulintas, tapi lalulintas nu boga nganggur teu jeung kanyataan. Kan hacker sabenerna make bot spam mun trik anjeun.

Rupa-rupa rujukan Spam

The bot spam ngagunakeun rupa-rupa métode pikeun nyieun rujukan spam: via referrals jurig na referrals Mapay. Google Analytics teu tiasa evaluate atawa hakim nu mangrupakeun rujukan Mapay na naon a rujukan jurig. The referrals jurig muncul nalika Google Analytics anjeun katandangan lalulintas palsu atawa kanyahoan, sedengkeun Mapay rujukan lumangsung nalika situs anjeun narima angka nu gede ngarupakeun pintonan ti sumber nu teu dikenal. Anjeun kedah ngalaan bot sabab kudu ngurangan beban kana server anjeun sarta jaba Anjeun. Éta ogé penting pikeun meunang data akurat ti Google Analytics pikeun kaséhatan situs anjeun..

Main Spam rujukan domain

Ieu teu bakal salah disebutkeun yen aya sababaraha domain spam tapi leuwih kawentar téh darodar.com, ilovevitaly.co, semalt.com, sarta buttons-for-website.com. Kadé tetep jauh ti jaba ieu jeung situs sarupa séjénna saperti aranjeunna tiasa ngaruksak loka anjeun sarta bisa uing Adsense Google Anjeun.

Lengser tina Muhun Behaved bot na Spiders

Anjeun tiasa nyabut spiders well-behaved na bot tina data Anjeun kucara nyaluyukeun setelan Anjeun. Mun anjeun teu meungpeuk atanapi nyabut eta salaku awal salaku kamungkinan, aya Chances yén situs anjeun bakal meunang ruksak. Kalolobaan bot na spiders kasampak ramah-situs, tapi maranéhna nu sabenerna ngaruksak online Anjeun tur data offline. Google Analytics nawarkeun rupa-rupa poéna, tips, trik, sarta bongbolongan ka to nyabut eta ti ramatloka anjeun. Anjeun tiasa pindah ka bagian admin mariksa apdet anyar jeung ngaluyukeun setelan Anjeun sasuai.

Kumaha mun Leupaskeun referrals Pocong?

Saatos nguji sababaraha poéna, Kuring geus kapanggih yén éta téh gampang pikeun meungpeuk referrals jurig ku cara masang sarta ngaktipkeun saringan Anjeun. Pastikeun Anjeun nganggo rupa-rupa saringan pikeun maksimalkeun pungsi panyalindungan online Anjeun. Anjeun oge kedah nyetel saringan hostname sah. Pikeun ieu, anjeun bakal kudu nempatkeun ID tracking Anjeun atawa angka on. Hayu atuh didieu ngabejaan Anjeun yén bot pisan palinter; aranjeunna moal bakal ngantep kasempetan wae dileungitkeun mun situs anjeun atanapi Google Analytics henteu ruksak.

Leupaskeun Mapay rujukan Spam

Sakali geus disaluyukeun setélan luhur, lengkah saterusna nyaéta pikeun nerapkeun hiji filter hostname valid anu bakal tetep situs anjeun sarta Google Analytics aman ti rujukan spam. Anjeun teu kedah hilap yén crawlers didatangan situs anjeun ayeuna lajeng na coba ngaruksak data Anjeun. Éta pisan sababna naha anjeun kudu nyabut eta tina duanana situs anjeun sarta Analytics di pangheubeulna Anjeun.

November 28, 2017
Tanya Semalt: Naon Dupi Cara panggampangna meunang leupas tina rujukan Spam
Reply