Back to Question Center
0

Semalt: wawasan Komputer Jeung panipuan Internét

1 answers:

kompiuter nyadiakeun hiji Avenue pikeun bullies cyber narajang paling jaba. Kalolobaan jaba e-commerce urang jeung strategi online ngalibetkeun hal saperti ngembangkeun web na Search Engine Optimasi (SEO). Pamanggih hacker ngahalangan sarta maok informasi berharga teu klik pikiran urang. Akibatna, lolobana website e-commerce, kitu ogé sababaraha blog, anu poko keur hacker. kasus panipuan Internet kawas maling identitas, scams kartu kiridit ogé laundering duit lumangsung dina facilitation of spamming na Hacking téhnik.

panipuan Komputer boga hukum na awak statuary, nu ngatur pamakéan komputer tur internét saperti sumberdaya a. Kasus panipuan internét gaduh hukum jajahan aranjeunna, jeung culprits bisa nyanghareupan kalimah pikeun sagala meta dibeunangkeun dina web. The panipuan Komputer sarta Act Loba teuing (CFAA) RSS panipuan internét saperti naon otorisasina pangperangan tina sistem komputer atanapi exceeding otorisasina, anu hiji pamaké atawa sistim nu basisna web lumaku. kaayaan ieu nujul ka komputer sakumaha PC wae, nu geus mangaruhan interstate atanapi paréntah asing.

Lisa Mitchell, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, presents sababaraha frauds komputer dina aksi:

  • The scams Nigerian kawentar. Anjeun bisa geus datang di sakuliah ieu surelek nu biasa datang ti kotor euyeub "Nigerian Pangeran." Kalolobaan ieu scammers massa condong ngajawab maranéhna boga loba duit wae tapi kudu ditambahan jumlah leutik mun meunang aksés ka eta. Kana ngajangjikeun pangsa berehan, aranjeunna mamingan anjeun kana méré tunai, sarta yén nyaéta biasana tungtung carita. The gugatan ti frauds internét ieu dina 18 U.S.C. § 1028 panipuan na Kagiatan Biomédis di Connection kalawan Dokumén Identification, Fitur auténtikasi, sarta Émbaran.
  • The BRUTE aksés informasi tina komputer hiji jalma tanpa idin maranéhanana. Dina kalolobaan kasus, maling identitas dimimitian dina ragam ieu ti setelan domestik. Hacker tiasa make metoda ieu pikeun ngumpulkeun sababaraha kartu identitas, SSNs ogé dokumén relevan séjén kawas nyetir lisénsi.
  • Spamming klien liwat surelek. Surelek nu ngandung spam gaduh motif balik kayaning phishing ogé migunakeun virus pikeun meunang ka komputer korban. Contona, hiji bisa ngawengku Trojans dina lampiran email nu tiasa ngaéksekusi sababaraha pancén spamming massa.
  • Ngirim program malware atawa dihoyongkeun, anu bisa ngalakukeun sababaraha executions dina PC target. Dina kalolobaan kasus, aya cara ngaliwatan nu virus ieu narajang hiji komputer hiji mangsa. Niat balik paling hacks mah can écés. Komputer panipuan sarta nyiksa Act (CFAA) deems meta ieu salaku panipuan internét sarta bisa kalimat batur nurutkeun 17 U.S.C. § 506 Copyright ngalanggar - nyinggung Pidana
  • .

Kacindekan

Unggal e-commerce atawa transaksi online tiasa tunduk panipuan internét. E-commerce boga ramatloka leungit kavling kas fraudsters anu hack kana loba jaba jeung nyokot jauh informasi berharga. Jeung kasus maling identitas lumangsung, aya deui kasus panipuan internét kiwari ti kantos. Alat nu hacker make to hack paling jaba tetep meunang hadé sakumaha umur internét lanjut. Sababaraha kasus panipuan internét jeung cara mungkin pikeun ngabenerkeun éta téh dina Buku ieu. Anjeun tiasa diajar cara kumaha panipuan Komputer sarta nyiksa Act (CFAA) poéna kalawan penjahat cyber kayaning hacker jeung kumaha carana ngajawab sababaraha kasus ieu.

November 28, 2017
Semalt: wawasan Komputer Jeung panipuan Internét
Reply