Back to Question Center
0

Semalt wawasan Dina Evaluasi Of Marketing Kandungan

1 answers:

strategi Marketing nu salawasna perlu. Sabaraha kali urang uninga "SEO nyaeta maot?" Rébuan kali. Sanajan kitu, ngembangkeun SEO teu acan réngsé, éta terus transforming kana hal béda.

Ayeuna, SEO ieu indissolubly pakait sareng pamasaran eusi. Mun anjeun ngalakukeun eta katuhu, ieu kedah kasus nu bener. pamasaran eusi geus junun ngawangun brand salaku salah sahiji nu leuwih penting dina pamasaran wéb. Lamun bisa aduk nepi eusi pamasaran anjeun kalayan bahan ngaropéa, relevan, jeung berharga, mangka anjeun bakal Fedi ganjaran dina bentuk lalulintas heightened, nilai brand, sarta mulih pamustunganana, badag dina investasi.

Nik Chaykovskiy, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , ngécéskeun kumaha carana sangkan paling strategi marketing eusi pikeun anjeun bisnis.

Kumaha nangtukeun lamun aya leaping kauntungan?

Dina tungtungna, tabrakan badag jeung ngaronjat hasilna lalulintas di ongkos paguneman panongton ditingkatkeun, nu ngabalukarkeun margins kauntungan signifikan..Ieu obyektif pamungkas. Ieu naon kabukti eta berharga.

Tapi lamun urang difokuskeun saluareun parameter permukaan, faktor nu bener penting bisa jadi teu dibawa kana tinimbangan. Dina istilah sejen, kumaha anjeun tiasa evaluate pamasaran eusi anjeun sarta pakait sareng eta mulih dina investasi?

ngajarkeun metrics

Lamun ngukur maneh buana ROI marketing, Anjeun kudu nanya ka diri naon tujuan bisnis Anjeun aya na naon nyangka pikeun ngahontal ngaliwatan kampanye. respon anjeun ka ieu bakal ngawartosan ka metrics on nu nengetan. Sababaraha inpo ieu bisa jadi gampang pikeun moto; Inpo séjénna bisa jadi pajeulit jeung nyadiakeun hiji wawasan komprehensif kinerja eusi.

Dina hal pikeun pamasaran eusi, di dieu aya sababaraha metrics anu sakuduna mertimbangkeun:

  • Biaya produksi

Jadi getol dina implication expenses marketing on Anjeun bisnis.

  • Biaya distribusi

Ngalacak naon nu belanja nalika disseminating eusi Anjeun.

  • ngaronjat sharing

Kanaékan kauntungan ngabentuk dasar kana nu evaluate nu kelestarian tina campur eusi pamasaran Anjeun.

  • Gulung jero na waktos spent dina Kalurahan

Nangtukeun dua parameter ieu méré hiji wawasan on naha panongton anjeun maca eusi Anjeun.

Kumaha tangtu biaya ngabandingkeun kalayan Google AdWords?

Anjeun kudu bisa menerkeun ibukota Anjeun investasi di pamasaran eusi ku tempo biaya iklan dipigawé ngaliwatan Google AdWords.

Marengan ieu, tetep dina pikiran nu eusi kudu réngsé kalawan kecap konci nu mawa Anjeun jumlah pangbadagna ti ngawujud.

Korelasi antara waktu meuli jeung kontak kahiji

Nangtukeun sabaraha klien poténsi lila nyandak nyieun hiji meuli ti instan aranjeunna tetempoan eusi Anjeun mere hiji wawasan dina efektivitas strategi marketing.

poténsi viral

Nangtukeun ieu AIDS anjeun gaduh hiji wawasan dina bahan nu pangalusna sells dina média sosial.

Gelar tina interaksi panongton

Anjeun kudu mertimbangkeun jumlah biasa, tweets, clicks, sarta undeuran saprak maranéhna kondisi kasuksésan interventions pamasaran Anjeun.

waktos bacaan

Anjeun kudu lagu periode spent ku panongton anjeun maca hiji bahan nu tangtu.

ongkos kasatiaan

Nangtukeun mana eusi metot panongton balik speaks volume dina strategi marketing Anjeun.

umur panjang eusi

Anjeun kedah nangtukeun hirup rak tina bahan Anjeun liwat lalanggan, pamadegan, jeung komentar.

Sarta tangtu, mertimbangkeun Dursasana panongton sarta biasa sosial salaku metrics média sosial has. The metrics disebut tadi kacida pentingna pikeun nangtukeun lalulintas, buzz, sarta dampak eusi.

November 28, 2017
Semalt wawasan Dina Evaluasi Of Marketing Kandungan
Reply