Back to Question Center
0

Semalt: Usaha Leutik janten paporit Target Of penjahat cyber

1 answers:

Hirup éta dawam di mnh Platinum, hiji parusahaan nu ngurus nyewa kandaraan. leutikéta maranéhna sadar yen ngan hiji klik di hiji link email éta dipikaresep nempatkeun bisnis dina jeopardy.

Awal taun ka tukang, hiji teguh dumasar dina Blackburn ngagaduhan na 12, 0000 file lokasina di parusahaanjaringan énkripsi. Salajengna, anu penjahat nungtut hiji Mekah jumlahna £ 3.000 guna ngadekrip payil.

Jeung sakabeh usaha ngaleupaskeun virus nu tanpa kaleungitan data penting ngabuktikeun teu mungkin,organisasi teu boga pilihan tinimbang Mayar. Ngatur diréktur parusahaan Tandaan Hindle nyatakeun yén maranéhanana éta sakabéhna unpreparedkeur cyber-serangan owing ka ngalalaworakeun sahiji implication serangan misalna hiji bisa mibanda on pausahaan.

hal ieu teu hiji hiji terasing sarta profésional anu cautioning yén usaha leutik anulangkung rawan anceman cyber-serangan saprak di hal nu ilahar aranjeunna unprepared.

Andrew Dyhan, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt Digital Services, ngabahas nu penjahat cara cyber narajang bisnis leutik.

Dina sajarahna, Leutik jeung Medium usaha (UKM) henteu udagan umum kajahatan cybertapi 2015, Toni Allen, boga pamadegan yén hal drastis robah. Numutkeun hiji survéy anu dilakukeun ku pamaréntah dina breaches kaamanan,75 persén bisnis leutik dilaporkeun kamungkinan serangan dina 2012 sarta tren ngaronjat dina 2013 sarta 2014..

Statistik ti Symantec, a teguh nu ngurus kaamanan cyber nunjukkeun yén leuwih satengahnaserangan phishing tumbak dipigawé ngaliwatan email taun 2012 éta ngalawan usaha leutik.

The Perda Éropa anyar ngajadikeun isu kaamanan cyber pikeun PKS leuwih kritissaprak maranéhna boga hiji obyektif of safeguarding data nasabah. Perda anu nembe ngembangkeun bakal datangna maén dina 2018 sarta bisa ngahasilkeunorganisasi keur fined 4 persén sharing taunan maranéhanana atawa € 20m whichever nyaeta gede pikeun permitting breaches kaamanan pikeun ngaganggukalawan data klien urang.

penjahat ngarasa UKM sakumaha target lemes nu di hal nu ilahar, aranjeunna saluran ka hadiah badag.

kampanye Cyber ​​Streetwise, hiji prakarsa dikelola ku Imah Kantor highlights handapsalaku ancaman cyber utama ngalawan PKS:

serangan Hack

serangan The lumangsung nalika penjahat ngakses jaringan organisasi urang ku optimalisasi onhiji karentanan unpatched dina aplikasi, nyieun eta gampang pikeun aranjeunna ngakses data parusahaan.

ransomware

kajadian nalika sapotong aplikasi jahat di hal nu ilahar narima ngaliwatan phishing aemail ngonci informasi dina jaringan organisasi urang. Salajengna, anu penjahat menta keur Mekah di lingkup £ 500- £ 1.000 pikeunavail tombol nyah.

kasalahan Asasi Manusa

Dina kalolobaan kasus, jalma anu link paling rawan dina ranté kaamanan diberekeun, sarta signifikannyangkokkeun sabagian breaches informasi anu jadi konsekuensi data keur leungit atanapi disseminated ka individu salah. Malah serangan biasatiasa gaduh tabrakan signifikan dina kaayan kritis PII ieu aub.

panolakan tina serangan jasa

Lamun hiji organisasi ngabogaan volume badag informasi di server na kadorong ngaliwatanchannel jahat. jenis ieu serangan bisa gampang dieksekusi kalayan investasi minimal.

panipuan CEO

Ieu lumangsung nalika hiji lawan impersonates hiji individu senior jeung parusahaan boh kuspoofing atanapi Hacking akun surélék maranéhanana sarta compels jalma kalawan otoritas finansial sangkan ngaéksekusi pembayaran a.

November 28, 2017
Semalt: Usaha Leutik janten paporit Target Of penjahat cyber
Reply