Back to Question Center
0

Semalt Unveils 5 Tips Protection Malware

1 answers:

Whichever ngaran dibikeun ka penjahat online, mungkin eta jadi Crackers atanapi hacker, aranjeunna bisa dipake pisan hésé pamaké scam ku nyieun malware anyar. Tapi hazards ieu presentasi heubeul masked sakumaha anyar. Kituna ayana kaamanan katuhu sarta acumen internét saeutik bakal mantuan nungkulan sagala ancaman digital - consultant information outsourcing technology.

Ryan Adang, anu Senior Penjualan Manager of Semalt Layanan Digital, elaborates on cara mantuan ngajaga diri tina serangan malware.

Sateuacan indulging dina cara nepikeun resiko ieu, geus wijaksana pikeun ngaidentipikasi naon ancaman ieu di tempat munggaran. Méméh 2000 mimiti, anu malware munggaran wreaked bencana dina kompiuter Personal jeung payel tapi kantos ti motivasi sentral dina malware engké geus untung. penjahat online kiwari ngagunakeun eta mangtaun aksés ka kakuatan ngolah hiji komputer urang atawa informasi perbankan kartu kiridit urang. Dina skenario hal awon, anu penjahat bisa ngagunakeun informasi ieu extort atanapi usaha cilaka.

Aya sababaraha conto malware. Spyware, misalna, slows turun komputer ku nyukcruk keur kaperluan iklan. Rootkits, di sisi séjén, kabukti PCS kana host sarta ngagunakeun eta pikeun ngirim bahan liar atawa gabung dina serangan dina situs web. malware sejen nyaeta Scareware. Ieu ulangan software anti virus dina nami extortion. Ransomware teuing mangrupakeun palaku tina scams extortion misalna, tapi tinimbang nyimpen ulangan hiji anti virus saperti Scareware teu, waktu nu diperlukeun payil sakabehna tur migunakeun aranjeunna salaku chip tawar. Anu pamungkas, Keyloggers maok informasi kartu kiridit ngaliwatan ngawaskeun deukeut PC Anjeun.

Tapi sual on pikiran loba jalma urang anu, kumaha teu malware narajang PC a? Jalma bisa install malware knowingly atanapi unknowingly, sarta di boh bisi, éta ukur jalan sanggeus terus ngajalankeun tanpa ngahapus atawa shutting handap. Pikeun ka dibenerkeun sarta ahirna jadi aktip, penjahat online kedah terang jenis faults dijieun ku individu ngagunakeun ieu kasalahan anu sarua keur trik jelema nu geus pernah fallen kana bubu maranéhanana.

Patarosan umum sejen nyaeta kumaha urang mungkas nepi ngundeur software jahat. Sababaraha eta mana raket jeung software sah sahingga ngaklik on seratan anu sumber salah teu conversant kalawan bisa dipicuna dina diundeur ieu.

Teu kabeh gloom na doom nalika kaayaan masalah sénsitip ieu..Aya cara ngajaga tina serangan ieu.

munggaran , update jeung ngamankeun Anjeun Komputer Pribadi.

Ayana software kredibel di PC Anjeun teu merta hartosna kaamanan na. Kanyataan ieu ogé dipikawanoh jeung pausahaan software kawas Microsoft, Adobe, sarta Apple anu ngaleupaskeun puluhan apdet unggal taun. Éta kituna sasaena pikeun mastikeun ngajalankeun sinambung apdet ieu dina aplikasi Anjeun pikeun ngindarkeun inféksi. Ogé, ngajalankeun diropéa kaamanan kawas anti virus, firewall, sarta spyware ngaronjatkeun Chances virus battling.

Kadua , skepticism tina seratan kasalahan, lampiran sarta jandéla pop-up anu penting dina nyieun kasadaran kana masalah ieu.

Talatah kasalahan anu motong up mun nyobian tutup kaca nu nuisances misalna. Ulah ngaklik on aranjeunna atanapi kaluar program nu sakabehna. Dina hal mana software nu geus ngajauhkeun install sorangan, éta judicious nutup promptly tur mimitian a scan kaamanan. Sedengkeun pikeun pop-up anu kirang detrimental sabab nu infuriating, panyungsi ayeuna geus diurus kasusah ieu. Sanajan kitu, ulah ngaklik on aranjeunna sarta ngagunakeun prosedur sarua sakumaha kaayaan Windows seratan kasalahan.

Bubuka kantétan ti sumber nu teu dikenal atanapi untrustworthy nyaeta unwise tapi lamun ngarasa panasaran overwhelms alesan, ngundeur kana hard drive na scanning eta kalawan aman Internet diropéa sateuacan muka eta disarankeun.

Katilu , salawasna ngawartosan software mail bisi spam a nu dideteksi.

Ogé, ngaeureunkeun sumebarna spam ngaliwatan babaturan on Facebook ku informing aranjeunna tina kabiasaan musibah misalna atawa ngan saukur tamat silaturahim maranéhanana dina Facebook.

Kaopat , nalika masang software anyar, mastikeun Anjeun ngalakukeun panalungtikan teleb kana eta.

instalasi Ieu bisa dipigawé ngaliwatan Google atanapi konsultan jeung ahli Téhnologi Émbaran. Masang software tanpa precautions ieu mangrupa comparable mun ngondang malware.

Tungtungna , caution luhur sagalana sejenna nyaeta jalan ka balik.

Akting salaku salah bakal di kaayaan hirup normal mana common sense prevails mangrupakeun cara anu sarua salah kedah dianggo nalika kaayaan Internét sabab lamun ngotéktak, ngundeur tur masang item sagala ditandaan salaku 'haratis' ti Internet tanpa panyalindungan Pungsi ngotéktak Internét bakal mungkas nepi ngaruksakkeun PC mangrupa tur hirup.

Dina kacindekan, hasilna software jahat dina leungitna data, eusi, waktu jeung duit.

November 28, 2017