Back to Question Center
0

Semalt Ulah Hayang Anjeun ceurik! 4 Tips compelling Pikeun Nangtayungan System anjeun Ti ransomware

1 answers:

dunya ieu nyanghareup a ransomware serius dinten anu ngabalukarkeun loba karuksakan finansial pikeun Windows Operasi Systems. Virus katelahna WannaCry ieu pakait sareng 75.000 inféksi PC sakuliah dunya. Ieu nahan target korban Mekah ku ngagunakeun énkripsi asymmetric key. The lawan ngahasilkeun kenop unik nu diwangun sadia ngan sanggeus padumukan tungtutan.

News on kaamanan cyber nunjukkeun yén kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngamankeun data digital ti ransomware destructive ieu, tapi nu ahli ngarah tina Semalt , Oliver Raja, hususna sababaraha lengkah pikeun nyingkahan scammers - diferencia entre camaras reflex y camaras digitales.

1. Kudu Di The awas

WanaCry, kawas loba ransomware penetrates sistem pamaké ogé ngaliwatan 'semprot-n-neneda' pinching serangan pikeun manggihan jalan kana sistem komputer. The 'semprot-n-neneda' mékanisme ngalibatkeun kantétan jahat tina ransomware dina surelek spamming. The klik di URL ditampilkeun ngamungkinkeun ransomware antosan mun tembus na victimize komputer.

Ancaman ngawarah ku ransomware téh loba pisan jeung tumuwuh unggal poe. Individu jeung organisasi ngagunakeun internet kudu jadi on lookout nu..Tumbu jeung payel diundeur bisa ngandung ngancam malware kayaning WannaCry ransomware.

2. Jieun cadangan eusi The

Nyadangkeun secures informasi ransomware dilaksanakeun dina komputer. Nyimpen eusi di sababaraha alat panyimpen bisa nyadiakeun ruksakna inpormasi ti malware tepa. Pilihan sejen gudang ngagunakeun pikeun nyadangkeun kudu mertimbangkeun kaamanan maranéhanana ti serangan virus salaku gudang awan téh biasana rawan ogé.

3. Ulah mapay Mekah

Ransomware teu dipercaya pikeun hungkul. Mayar Mekah ka hacker naek kamungkinan maranéhna pikeun nyerang deui waktos deui hareup, atawa maranéhna bisa kalah ka ngaleupaskeun data komo sanggeus jaman pakampungan pembayaran. Ransomware bisa datang deui pikeun nilai Mekah leuwih lamun korban témbong ka paménta éta.

4. Pasang Antipirus Software

assists software Antipirus di scanning pikeun malware ngusap jeung ngabersihan sistem jeung ngamankeun tina serangan ti ransomware. Bari mayar software kaamanan nyadiakeun panyalindungan real-time mun komputer, versi percobaan nyaeta mangpaat lamun ngan merlukeun mékanisme pikeun ngabersihan up sistem nu boga inféksi ransomware. Sanajan kitu, versi dibayar bisa mempermudah monitoring sarta ngaleupaskeun malware anu malah tanpa intervensi ti pamaké.

Hiji grup hacker katelah KONGRES calo dileupaskeun informasi ngeunaan ransomware nu. Numutkeun komunikasi maranéhanana, WannaCry ogé katelah Wcry atanapi Wanna ngabogaan hubungan jeung enol poé mangpaatkeun sahiji Badan Kaamanan Nasional. Eta geus diadopsi pangabisa multibasa narajang ragam baku lokasina di loba nagara béda di Spanyol, Inggris, sarta Jérman dimana eta nyerang fasilitas publik kayaning rumah sakit, bank, sarta basa data telekomunikasi nungtut Mekah antara $ 300 na $ 600. Awas.

November 28, 2017