Back to Question Center
0

Semalt: Tipe Dasar tina Serangan hacker jeung Kumaha Pikeun ubar A Website

1 answers:

achieving gol SEO sasaran Anjeun bisa compromised ku Jumlah faktor, ramatloka anjeunkaamanan keur salah sahijina. Munculna tren na isu ngalaman di séktor téhnologis pamenta tingkat luhur ukuran kontrol kaamanan.Statistik nunjukkeun yen leuwih ti 10% tina situs web turun alatan hacker jeung serangan.

Keur a marketer eusi, kaamanan online Anjeun perkara pisan. Ngiring profésionaltur teguh SEO komprehensif pikeun nanganan kaamanan ramatloka Anjeun berpungsi lolobana pikeun angka alus pausahaan operasi online. Gawe sareng hiji SEOteguh jaminan marketers kaamanan luhur, lagu handap tina pesaing luhur, sarta generasi backlinks sacara real waktu. Di panjang amprok, eusimarketers museurkeun achieving gol maranéhanana sarta encountering mulih badag.

Nik Chaykovskiy, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt Digital Services, elaborates on cyber-serangan nu peryogi pikeun berpungsi dina.

The serangan gaya BRUTE

Ilahar disebut serangan sisi sakumaha buta, serangan gaya BRUTE ngagunakeun ngical paralatan serangan modernmun rengat handap sistem komputer. jenis ieu serangan lumaku di instansi langka. Hacker ngagunakeun serangan samping buta ngakses ramatloka anjeunrinci migunakeun sakabéh téhnik sadia di dunya. Saatos ngakses PC Anjeun, hacker meunang aksés ka sadaya rekening Anjeun sareng kecap akses kutraversing sarta mariksa on credibility nu. Sanajan kitu, éta basajan pikeun ngadeteksi serangan gaya pangperangan salaku sistem komputer executes pisankagiatan data dina waktos anu sareng.

ukuran Pencegahan

serangan gaya pangperangan anu jadi gampang pikeun ngadeteksi. Keur hiji hambalan dihareupeun hacker bayaran pisan.Pikeun nyegah keur hacked ngagunakeun serangan samping buta, anjeun tiasa ngawatesan log on usaha, sarta ngonci rekening bisi tina usaha gagal.

Man-di-nu-tengah serangan

Communications antara hiji pamaké ramatloka tungtung na thrived hasil pihak pikeun serangan MITM..Hacker nyokot kadali kaamanan ramatloka anjeun ku intercepting panglawungan komunikasi. Dina metoda ieu serangan, hacker nyokot kadalisagalana tanpa pangaweruh tungtung pamaké.

ukuran pencegahan serangan MITM

Pikeun nyegah lawan tina nyokot kadali kaamanan ramatloka anjeun, mertimbangkeun ngagunakeunfirewalls, ramatloka gateways, program anti virus, jeung VPN. Maké enkripsi dipercaya antara server na nasabah mantuan pikeun meungpeuk hacker.

serangan platform Sosial

Ilahar katelah rékayasa sosial, anu serangan sosial dianggap salaku panggampangnajalan ka hack a teguh well-ngadegkeun. Hacker ngagunakeun téhnik ieu ngamanipulasi pamaké pikeun nembongkeun kecap akses maranéhanana sarta detil kartu kiridit.

ukuran counter

hacker boga cara manipulasi target luhur ku cara ngabentuk hubungan haneutsareng maranehna. serangan rékayasa sosial bisa dicegah ku sensitizing jalma dina merlukeun ngajaga inpormasi diskrit sénsitip maranéhanana.

serangan dumasar klien

Dina tipe ieu serangan, hacker kompromi kaamanan ramatloka anjeun ku manipulasianjeun klik dokumén kabuka sarta clicks. Ku cara eta, hacker ngakibatkeun anjeun ramatloka jahat nu renders Anjeun rentan ka jadi hacked.

ukuran Pencegahan

Nyieun kasadaran pikeun pagawé anjeun dina kedah keur ati lamun ngagunakeuninternét publik penting. Hacker tetep waspada ku ngantosan hiji pagawe pikeun ngundeur software bébas tina situs jahat, teras Hacksakabéh organisasi. Jadi waspada jeung ati-ati lamun ngagunakeun WiFi umum ulah keur hacked.

The mangpaatkeun serangan

The serangan jauh utamana dipaké pikeun nyebarkeun virus jahat, meunang aksés ka sénsitipInpo, sarta nyieun hiji crackdown ka PCS sasaran.

Tetep waspada

Keur waspada ku blocking sadayana vulnerabilities loka anjeun bakal tetep maneh aman tihacker. Mertimbangkeun ngalaksanakeun konsultan kaamanan IT duanana internal tur éksternal janten aman.

Kacindekan

kaamanan ramatloka anjeun perkara pisan lamun datang ka pamasaran digital na kandungan.Sajumlah hade situs bisnis mana handap unggal bulan alatan serangan ti hacker jahat. Nyewa IT professional tetep anjeun diropéa turnyegah situs anjeun ti akang handap salaku hasil tina Hacking.

November 28, 2017
Semalt: Tipe Dasar tina Serangan hacker jeung Kumaha Pikeun ubar A Website
Reply