Back to Question Center
0

Semalt Spiega Perché Gli Esperimenti Mantengano Dina Vita La Tua Attività Di E-Dagang

1 answers:

E-commerce anu nyanghareup parobahan rongkah di unggal aspék. Bubuka virtualpilihan balanja kanyataanana, sistem pembayaran mobile, SEO na currencies munculna anyar ngabuktikeun yen eta bakal tantangan keur comers anyar jeung heubeul pamaén.

Klién keur manja jeung pilihan tina jasa ditawarkeun ku pamilik onlinetoko. Ngembangkeun inovasi geus ditingkatkeun panto hambalan pangiriman jeung speed of jasa. Kituna teh nyoko parobahan téhnologi kabiasaan konsumen jeung daun platform online kalawan kabutuhan ka ékspérimén sakumaha anu kasebut hijina jalur keur survival.

Ivan Konovalov, anu ahli tina Semalt Digital Services, méré wawasan tentang kumaha carana percobaan ningkatkeun hasil anjeun dina bisnis e-commerce - design of steam jet ejectors.

E-commerce usaha kudu akur experimentation gancang sarta integrasi

Prak dina bisnis online datang jeung indit pisan gancang. Salaku praktek tur pangalaman tina acara klien kami urang, aya perlu pikeun gencatan gancang tina kasempetan utamana lamun anu fervor kalapa téh luhur.

Sababaraha marketers geus dirangkul mindset eksperimen

Sedengkeun marketers tina platform online ngalaman tantangan nyieun Investasi padet waktu jeung tanaga sangkan bisa ékspérimén kalawan ideu anyar maranéhna, sababaraha marketers geus diadopsi tantangan dina. Dina artikel panganyarna ku Optimizely sarta eTail, Dampak Usaha-kritis ngeunaan Experimentation 2017, 6 persen responden dikonfirmasi anu leuwih ti 20 persen tumuwuhna tehtina bisnis online maranéhanana nyaéta alatan experimentation..

The poé kapercayaan dina program geus diuji teu ngajamin kinerja anubisnis. Rolling kalawan experimentation ajak pamanggihan di strategi pasar online nu bisa tepi kompetisi ti pamaén séjéndi industri.

Paham kasempetan dibawa ku percobaan

Aya alesan naha bisnis online biasa gagal tumuwuh malah ku aplikasi nutina SEO. Aranjeunna sieun sabab teu nanyakeun susah, nu salawasna ngabalukarkeun pamanggihan.

Prospering usaha ulah sieun pikeun ngeset patarosan sapertos sareng terlibat dina experimenting, nu ngajadikeun éta manggihan kasempetan karek aya.Kapentingan experimentation téh ngajawab queries buka-réngsé éta ngakibatkeun pamanggihan tanpa sieun gagal atawa sukses. Teu kawasnguji yén tujuan pikeun sangkan méré konfirmasi hiji téori aya, experimentation nyiar mawa gagasan anyar pikeun tabél ku nalungtik hasilnatina hiji hipotesa dibikeun.

Media Sosial Industri Laporan Méi 2017 dituduhkeun 88 persén marketers wishing kangadegkeun kaunggulan tina ngagunakeun Iklan média sosial. Aplikasi SEO, platform média sosial téh idéal pikeun duanana experimentation nanguji ngeunaan strategi. Kombinasi nguji sarta experimenting gagasan anyar mangrupa pendekatan unggulan pikeun ngahontal hiji online sukséskinerja.

Anjeun kudu sabar

Ngan kawas SEO, aplikasi tina experimentation atawa nguji gagasan anyar jeungstrategi mangrupa alpukah anu merlukeun kesabaran kana ngokolakeun kasabaran. Experimentation kieu léngkah tangtu arah sukses. Tuhkedah anggaran, hiji jalma jawab prosedur bari maké tina MBO dina sistem pamasaran mere bonus ka kinerja alus.Ngahargaan salah sahiji hasil lajeng babagi pangalaman kalayan séjénna.

Sangkan pangalusna hasil marketing, experimentation sarta nguji kedah janten optimum natuturkeun hiji Ambalan soonest mungkin. Ieu facilitates koréksi ti kasalahan sarta restructuring ngarupakeun pendeketan. Pananjung of untappedkasempetan, experimenting, learning jeung iterating teh siklik anyar rumus nu terus diropéa kalawan budaya dina eCommerce nubisnis.

November 27, 2017