Back to Question Center
0

Semalt: Pentingna The ngaluarkeun Sadaya IP kaluar alamat

1 answers:

Geus fitrah manusa pikeun err. Éta naha éta atra yén sababaraha hal perlu dipigawé sooner tinimbang saterusna, maranéhna masih perlu ditunda. Dina basa sejen, procrastination salawasna ngéléhkeun. Lian kabeh alamat IP éksternal penting utamana lamun kaayaan hiji blog ngamimitian atanapi ramatloka. Mun hayang pikeun sistem lemes jeung efisien, teras ieu teu matak overlooked. Kabéh sarua, mibanda dua bottlenecks. Kahiji, lalulintas ieu skews data krusial kawas jumlah pintonan halaman sarta waktu spent dina kaca wéb. Bréh, eta nurun laju mumbul bari ngaronjatna frékuénsi balik para peselancar (pamaké).

Kusabab pangurus web ngagunakeun data ieu analisis jeung kamajuan, aya anu peryogi pikeun anjeun teu meungpeuk Alamat IP anjeun. Nanaon sabalikna mun ieu mantra doom mun kamampuan Anjeun pikeun moto wawasan berharga - ti analytics.

Di dieu aya hiji pituduh ku Frank Abagnale, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, dina cara ngaluarkeun Alamat IP ti Google Analytics.

hambalan munggaran: nangtukeun alamat IP anjeun

hambalan Ieu rada lugas, sarta Google mangrupakeun aya pikeun mantuan Ngan tipe Naon Alamat IP kuring Dina detik hasilna bakal muncul, sarta dina luhureun hasil, Anjeun bakal ningali IP.

Lengkah dua: arahkeun ka mamah

Keur kitu anjeun kudu ngalakukeun di handap:

  • Buka Google Analytics tur asup ka akun Anjeun. Sakali anjeun geus asup log, anjeun kudu bisa ningali imah Akun urang.
  • klik dina tag 'Admin' wae dina luhureun menu navigasi. Ieu bakal alihan anjeun layar sejen
  • sanggeus hambalan luhur, pilih akun ngabawah domain anjeun nested
  • nangtukeun tur pilih domain (properti) nu kukituna hayang ngaluarkeun tina laporan analytics Anjeun.
  • milih salah sahiji tab dilabélan saringan lajeng nyieun hiji (nambahkeun hiji filter anyar).

Lengkah tilu: nerapkeun filter nu

Anggap geus henteu dipigawé ieu sateuacan lajeng nitenan handap:

  • Nyieun filter anyar pikeun propil
  • mikir hiji béda acan gampang pikeun nginget nami keur filter nu. Coba hal kawas IPS kuring diblokir
  • milih predetermined-filter nu lajeng lumangsungna lengkah saterusna
  • nyieun parobahan jeung serelek kadua handap menu sapertos nu eta maos 'lalulintas ti alamat IP.'
  • konci dina alamat IP anjeun anjeun kapanggih salaku gambar di awal pituduh ieu.
  • nyimpen parobahanana, jeung anjeun alus mun balik

Ieu basajan éta. Ayeuna nu geus dicokot care ieu, anjeun dina kamerdikaan pikeun internetan ngaliwatan ramatloka anjeun tanpa ngabogaan salempang ngeunaan nanaon messing up laporan Analytics anjeun / data. Kumaha ngeunaan genah anjeun? Harga sahiji kaasup alamat IP tina Analytics Google mangrupakeun basajan tur teu merlukeun anjeun janten guru teknis. Ngan lengkah didaptarkeun, sarta anjeun dipigawé:

  • Lengkah salah - hayu Google mantuan Anjeun ngaidentipikasi IP unik anjeun
  • Lengkah dua - arahkeun ngaliwatan menu akun jeung nyieun filter custom
  • Lengkah tilu -. Ngedit filter custom ngaluarkeun IP anjeun sarta simpen sadaya parobahan
November 28, 2017
Semalt: Pentingna The ngaluarkeun Sadaya IP kaluar alamat
Reply