Back to Question Center
0

Semalt Nyadiakeun Anti Spam Solusi Pikeun Comments Dina WordPress

1 answers:

Sia loba nonton blog anjeun atanapi ramatloka teh ngimpi ngeunaan blogger nanaon. Najan kitu, anjeun bisa ngalaman loba komentar spam dina blog WordPress anjeun. Aya sababaraha metodeu na parabot nu bisa Anjeun pake pikeun merangan spam di WordPress.

Di handap ieu aya sababaraha pakakas ieu dieusian ku ngarah ahli ti Semalt , Oliver Raja - gfnxrjh sfp.

1. Aktipkeun Akismet

alat Ieu plugin WordPress nu asalna keur geus tos kapasang. Pikeun saha maké WordPress, anjeun teu kudu ngundeur plugin ieu. Datang geus gunana dina panel, sadaya kedah maneh mun geus ngaktipkeun eta. Kana aktivasina, anjeun meunang hiji konci API nu bisa Anjeun pake dina loba aspék blog. Akismet plugin nyeken sadaya komentar dina blog anjeun sarta nyaring leuwih anu kasampak kawas spam. Dina kali sejen, komentar nu biasa bisa meunang dina filter spam. Bisa jadi krusial sok ngaliwatan komentar spam ningali naha meureun aya hiji email penting.

2. Aktipkeun Honeypot Protection

Hiji bisa meungpeuk bot spam ngagunakeun téhnik ieu. Ieu ngawengku tricking bot spam kana identifying sorangan. Firstly, Anjeun kudu masang WP Spam PACARAN. Ti dieu, Anjeun kedah ngaktipkeun plugin ieu..Tina menu setelan, aya hiji pilihan pikeun ngaktipkeun protéksi Honeypot. pilihan ieu ngawengku wangun disumputkeun ka aréa komentar nu ngan tiasa ditingali kana bot. Salaku bot spam eusian kaluar sagala widang kosong, aranjeunna tiasa tos exponent sorangan.

3. Ulah make "tuturkeun comment" Tumbu

Kadang-kadang, nu boga ramatloka nganggo "no comment" Tumbu nyieun loka anu kalibet loba lalulintas. Hasilna, kasempetan ieu metot loba komentar spam nu nambahan spam dina komentar. Dina sababaraha hal, di parabot pikeun detecting spam bisa jadi teu manggihan eusi ieu, nu daun kaayaan goréng. Sababaraha pamaké kredibel ogé bisa manggihan komentar dina tulisan blog maranéhanana. Ieu bisa numbukeun deui ngabentuk komentar spam. Aya ogé sababaraha plugins nu bisa babagi jus link ngaliwatan komentar. Sawaktos Anjeun keur teu make plugins maham eusi ieu, anjeun bisa nyingkahan loba instansi nu komentar spam.

4. Ngagunakeun verifikasi Captcha

WordPress mibanda plugin WP-reCAPTCHA. plugin Ieu fitur nu merlukeun hiji ngaktipkeun eta di bagian komentar. Captchas nganggo sababaraha trik merlukeun hiji Tugas AKAL Asasi Manusa (pencét) kayaning ngaklik gambar sareng hal baku nu tangtu. Ngarebut boga kamampuan distinguishing hiji manusa nyata tina bot komputer. parabot ieu nyieun susah pisan pikeun pamaké ngalebetkeun komentar. Anjeun tiasa meungpeuk bot spam maké reCAPTCHA sabab geus gancang jeung efisien dina blocking komentar maranéhanana.

kacindekan

Spam tiasa hectic sarta mindeng, eta ngajadikeun jalma leungit alatan penjahat cyber kalawan sababaraha karsa gering. Dina sababaraha kaayaan, serangan spam suksés ogé bisa ngalaan panel jaba admin ka group of hacker anu bisa ngalakukeun nanaon pikeun nyocogkeun kaperluan maranéhanana. kerentanan Ieu bisa jadi salah sahiji tina metodeu di mana situs nu tiasa leungit sagalana. Anjeun tiasa ngadeteksi na ulah spam ngagunakeun parabot luhur. Keur métode, ignoring seratan spam bisa ngabantu anjeun simpen pisan. Hiji bisa nyabut URL ramatloka ti bot spam sarta ngahontal sababaraha pancén ngeunaan komentar spam.

November 28, 2017