Back to Question Center
0

Semalt nunjukkeun The Cara Ka Laporkeun Frauds Internet Jeung scams

1 answers:

Loba boga situs na pamekar geus ngalaman usaha panipuan na scams basis internét.Ahéng, lolobana korban teu ngalaporkeun nanaon. Mindeng, korban anu isin of sanggeus fallen kana scams atawa malah harepan leungit.Dina hal ieu, éta Cangkuang ngalaporkeun scams online tur panipuan pikeun nyegah penjahat internét ti patogén loka séjénna atawa jalma. hijikudu boga sumanget tarung. Sajaba, aya sababaraha organisasi anu daék mantuan korban. A kajahatan perpetrated viainternet oge dihukum.

Ku kituna, kumaha tiasa hiji pamaké internet, boga situs atawa panipuan laporan pamekar atanapi scams?Naon sababaraha sadia scam / panipuan ngalaporkeun daya? Panggihan di ieu nulis-up disadiakeun ku Andrew Dyhan, anu Kasuksesan Manajer Palanggan tina Semalt .

Online sumberdaya scam / panipuan ngalaporkeun.

The Internet Kajahatan keluhan Center (ICCC) nyaeta sumberdaya usable munggaran. Ieua partnership antara Nasional Bodas kerah Kajahatan Center jeung Federal Biro Amerika of investigations. Numutkeun internétpara ahli, ICCC nyaeta diantara platform pangalusna pikeun ngalaporkeun frauds langkung serius nu ngalibetkeun Hacking (atawa intrusion komputer), Maling ti TradeRahasia (Ékonomi spionase), maling identitas na Serangan Cyber ​​utama lianna. Sanajan kitu, salah sahiji masih tiasa ngalaporkeun sagala kajahatan sejenna anu henteudigolongkeun kana kategori kecap sanajan aranjeunna ngarasa kajahatan committed nyaeta minor..Leuwih ti éta, lamun kajahatan teu digolongkeun dina kategori ICCC,organisasi bisa langsung mangsa ka agénsi relevan. Ku kituna, ICCC nyaéta platform nu muka panto pikeun sakabéh korban scams online tur frauds.

Bréh, nu Online Leuwih alus Biro Usaha nu AS jeung Kanada nyadiakeun ramatloka apikeun konsumén nu korban bantuan scam di keluhan ngalaporkeun ngeunaan retailers dumasar-online tur fraudsters lianna. Sajaba, korban panipuanbisa ogé milarian database ieu organisasi pikeun ngadegkeun lamun jadi sudagar tinangtu boga sagala keluhan séjén Filed ngalawan aranjeunna. ogé,complainants didorong sangkan a nurutan-up jeung nangtukeun lamun sagala keluhan ngalawan hiji pangecér internét geus ngumbar.

Thirdly, situs Amerika Émbaran Internet Pamaréntahan panipuan anu sejenAvenue pikeun filing kejahatan internét. platform anu pangalusna cocog pikeun keluhan kayaning serangan phishing, surelek scam, keluhan konsumen anupatalina jeung masalah internét marketing na Investasi internét frauds. loka ogé nyadiakeun Tumbu ka agénsi cocok nu nanganan ngalaporkeun scam pikeunjenis nu tangtu kajahatan online.

salajengna, Craigslist boga kaca anu dedicated ka scamming pencegahan salianmun nyadiakeun émbaran ngeunaan ngalaporkeun prosedur bisi salah geus defrauded ku anggota Craigslist. Inpo leuwih mangrupa sadia onramatloka Craigslist on cara nungkulan scams kapan aranjeunna timbul.

The eBay Kaamanan Center nyaéta platform sejen pikeun Umum pasaran Kasalametan. Ieuassists Hacking korban kalayan ngalaporkeun scams lelang patali jeung frauds ka otoritas relevan. Leuwih ti éta, eBay Kaamanan Center nyadiakeunpenegak hukum pikeun téhnik pikeun ngadegkeun lamun scammer keur ngusahakeun lelang merchandises dipaling. fitur ieu hal pentingka korban maling harta.

Tungtungna, kaca Facebook Security ngamungkinkeun korban scam ngalaporkeun frauds, rogueaplikasi, hacks, spam atawa serangan séjén Facebook nu patali akun. Ulah isin jauh. Ngalaporkeun fraudsters pikeun nyegah harms hareup.

November 28, 2017
Semalt nunjukkeun The Cara Ka Laporkeun Frauds Internet Jeung scams
Reply