Back to Question Center
0

Semalt Ngajelaskeun Kumaha Pikeun Nangtayungan Loka anjeun ti keur Hacked

1 answers:

internét mangrupa sumberdaya vast nu boga kamampuhan taya. Hasilna, dina onlineplatform nyadiakeun sababaraha cara ngaliwatan nu merek na organisasi bisa minuhan panongton maranéhanana ogé pasaran taya.Loba pangusaha anu nyokot up pendekatan e-commerce ngeset jaba jeung kakuatan nepi kampanye pamasaran maranéhanana maranéhanana. Aya ogéloba blogger jeung sababaraha blog suksés online. Nalika ngajalankeun situs e-commerce, kaamanan maranéhanana nyaéta salah sahiji faktor diantara loba batur nuanjeun peryogi mertimbangkeun.

Lamun urang ngadamel website, urang fokus dina pangiriman jasa, kapuasan customer, sartabanding UX. Kalolobaan téhnik pamasaran situs nu ngagunakeun ilaharna ngawengku Search Engine Optimasi (SEO) métode kayaning koncimilarian tur beungkeut. Potensi hacker mibanda ngalawan ramatloka a teu hiji gagasan anu crosses pikiran kalolobaan jalma.

Lamun diajar kumaha carana nyegah panarajang gaya BRUTE, hal anu penting pikeun neuleuman sababarahatéhnik nu bisa nyegah sababaraha hacks umum. Nik Chaykovskiy, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt Digital Services, presents mun nengetan umum vulnerabilities anjeun sarta cara pikeun nyingkahan éta:

  • leakage Émbaran.

serangan ieu bisa ngawengku seratan kasalahan saperti bentuk filing online. Nalika nyieun website,hal anu penting sangkan widang Ngaran kosong atawa kosong. fitur ieu bisa mungkir hacker sababaraha émbaran berharga, nu maranéhna bisa migunakeun kangajadikeun otomatis serangan maranéhanana. Dina instansi sejen, seratan kasalahan kudu bisa kecap ramah-pamaké. Sababaraha kasalahan bisa masihan hacker hiji gagasan dinakerentanan sistim éta..

  • lockout Akun.

ciri ieu nyandak hiji akun ka konci kaluar sanggeus nyobian kaluar sababaraha usaha login.Sahingga sababaraha percobaan kawates méré Rekening pamaké tina korban sababaraha kauntungan kaamanan ngaliwatan hacker teh. Maké sandi aman tiasaléngkah penting mana jalma bisa ngagunakeun pikeun ningkatkeun kaamanan di situs web maranéhanana. Konci Captcha ogé bisa nyegah logins otomatis nubisa datangna tina bot. Éta ogé mastikeun yén éta téh jalma nyata maké situs, teu robot.

  • pajeulitna Sandi.

Geus penting pikeun ngagunakeun sandi aman utamana dina panel admin sahiji ramatloka anjeun.A sandi aman bisa nyegah ramatloka anjeun ti serangan basajan baku. A sandi kawas 12345 téh aman tur bisa ngakibatkeun serangan alam.Kadé ngagunakeun Generators sandi datang nepi ka hiji kecap lolos unik. Éta ogé penting tetep ngarobah sandi anjeun. anjeunbisa ningkatkeun kaamanan di ramatloka anjeun cara kieu.

Kacindekan

Aya pisan loba cara ngaliwatan nu hacker bisa manggihan jalan pikeun ramatloka anu. Sababarahacara paling umum ngaliwatan nu hacker hack ramatloka a kaasup SQL suntik ogé Palang Loka Scripting. Kadémun ningkatkeun kaamanan di ramatloka Anjeun kitu oge sareng anu tina klien anjeun ngaliwatan métode design hadir dina guideline luhur.Anjeun tiasa tiasa ningkatkeun cara ramatloka a ngoperasikeun ogé ngahulag kasempetan tina hiji hacker succeeding dina nyerang website.Kaamanan nu pamakéan online sahiji ramatloka anjeun perenahna di leungeun admin. Hacker ogé bisa maok informasi customer berhargakayaning kartu kiridit. Kadé mertimbangkeun aspék ieu lamun ngarancang jaba.

November 28, 2017
Semalt Ngajelaskeun Kumaha Pikeun Nangtayungan Loka anjeun ti keur Hacked
Reply