Back to Question Center
0

Semalt Ngajelaskeun Kumaha cageur Loka anjeun Saatos serangan jahat

1 answers:

The pangalaman paling demotivating pikeun boga situs mangrupa serangan jahat tina webs maranéhanana.Dina kaayaan ieu, pamekar didorong tetep tenang sarta appropriately ngaéksekusi ukuran bener. Frank Abagnale, anu Semalt Palanggan senior Kasuksesan Manajer, nyadiakeun léngkah tina sistematis recovering situs hacked. Hayu angkat!

foremost, pariksa komputer pikeun sagala virus. Ieu hambalan preparatory nu mantuanngaluarkeun kamungkinan ngabogaan komputer salaku sumber serangan saméméh commencing cageur loka. Dina catetan ieu, sahingga, scanningkomputer lokal anjeun inféksi, malware atawa virus kudu hambalan awal. Conto scanner virus dianjurkeun nyaéta EU-cleanerti Anti Botnet puseur konsultan, Jerman. inisiatif mantuan pamekar situs dihapus malware sagala haratis. Sajaba, ieuPuseur konsultan instan ngirimkeun angka na kontak tikét data via email ka boga ramatloka bisi loka hacked.

Bréh, sagala kecap akses admin kudu dirobah. Ieu mangrupakeun hambalan nu ensures hackertiasa teu panjang ngakses database anjeun, ramatloka atanapi spasi wéb. Kecap akses bisa junun ti web hosting aréa layanan palanggan sarta bagian adminloka a. Sajaba ti, panyalindungan sandi bisa ditingkatkeun ku ngakses spasi web via sarana protokol kaamanan kayaning Transfer File amanProtocol (SFTP), ngarobah kecap akses di jasa lianna sarta milih dina kecap akses paling aman. istilah standar kedah pernah dipaké salakukecap akses admin keur kaamanan wéb.

Thirdly, make phpMyAdmin ngareset ramatloka sandi admin..Mun hiji boga situs téh bisamun asup kana bagian admin loka maranéhanana, kan hacker bisa geus robah sandi atawa dinonaktipkeun akun. Dina skenario kieu, anukecap akses dina basis data kudu robah. Hal ieu bisa dihontal ku ngagunakeun phpMyAdmin pikeun pamekar ngagunakeun WordPress.

Ruksakna kudu ditaksir dina hambalan saterusna recovering situs hacked. Ieu diperlukeunevaluating situasi jeung rarancang dina cara lumangsungna. Nangtukeun file kainféksi, sagala kompromi kana data sénsitip, sarta aksés kadatabase jeung lamun loka séjénna dina server wéb anjeun anu kapangaruhan. prosedur bisa dieksekusi ku cara maké webmaster Pakakas Google.

salajengna, balikkeun cadangan jeung pariksa keur malware. Dina hambalan ieu, nu boga situs kedahngaganti berkas dimaksud kalawan cadangan uninfected koropak. Sajaba ti, database kudu dibalikeun tina cadangan mun kamungkinanyén hacker diakses kana databés teu bisa digubris. Ngan inget, dua cadangan penting anu Joomla na WordPress.

téma Update, plugins, ekstensi sarta aplikasi. Hacker mindeng ngagunakeun kaamananliang dina ekstensi, plugin, sarta téma. Ku kituna, pas dina cadangan geus dibalikeun, kabeh liang kaamanan dipikawanoh kudu ditutup ku ngamutahirkeunkabéh téma, ekstensi, sarta aplikasi. Unggal plugins mangaruhan kaamanan loka a.

Tungtungna, dianggo jang ngaleupaskeun situs ti blacklists. Yahoo, Google, sarta Bing mulasarablacklists pikeun situs kainfeksi virus. Sagala situs disimpen dina Google blacklist, misalna, anu dihukum ku ranking handap atawa malah dikaluarkeunti indéks pilarian. Ku kituna, sanggeus importing cadangan beresih jeung ngarobah kecap akses, ngabéjaan mesin pencari meunang dikaluarkeun tina blacklists.

Dina kacindekan, serangan dina loka anu bagian tina dunya online modern. Mun situs aieu hacked, pamekar bisa ngarasakeun ngajempolan. Dina waktu ieu, hal anu penting pikeun tetep tenang saprak ayeuna nyaho naon nu kudu jeung éféktif cageurramatloka.

November 28, 2017
Semalt Ngajelaskeun Kumaha cageur Loka anjeun Saatos serangan jahat
Reply