Back to Question Center
0

Semalt ngahartikeun Cara Pikeun Nangtayungan WordPress Website anjeun Ti hacker

1 answers:

Internet The presents a sumberdaya badag pikeun kalolobaan jalma. Loba usaha ngadopsi hiji onlineplatform pikeun narik loba klien tina tempat béda leuwih web. Sababaraha tempat ieu kaasup search engine maké Search EngineOptimasi (SEO) atawa dina jaringan sosial maké Media Sosial Marketing (SMM).

akun WordPress pikeun ampir 24% tina sadaya jaba internét di dunya. maranehnaboga platform online gratis nu unggal jalma bisa ngagunakeun tur manfaat. plugins maranéhanana, DIY pembina situs na fitur ramatloka lianna di kode maranéhnamasihan hiji platform muka pikeun loba pangusaha sarta blogger pikeun setelan situs e-commerce maranéhanana. Sanajan kitu, hacker datangna kana loka ieu di samimanner. Aya leuwih ti 94563 usaha Hack nganiaya loka WordPress unggal menit. inohong ieu asalna kusabab platform muka maranéhna nu ngungkabkeunsagala mékanisme. Hasilna, WordPress tiasa nampilkeun hiji platform aman nu paling hacker tiasa make sangkan ngaéksekusi sababaraha loba bahayaserangan.

Andrew Dyhan, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt ,nyokot katingal di tips anjeun kedah ngajaga ramatloka WordPress anjeun ti serangan Hacking.

kaamanan Sandi

Make kecap akses aman penting..A hacker usaha munggaran biasana nyobian kaluarkecap akses lemah sa acan exploits kuat. A sandi kayaning 12345 sanes a sandi aman. Dina kasus séjén, ulah make hiji adminsandi éta téh nami anak Anjeun atawa parusahaan. Anjeun bisa ninggalkeun loba informasi parusahaan rawan, sarta ieu bisa nyieun sakabéh internétkaamanan dina kaayaan compromised. Saterusna, sensitize konsumén Anjeun dina pentingna ukuran ieu.

Update plugins na spyware software

Ngajaga komputer nepi ka tanggal tiasa nyalametkeun anjeun tina sababaraha serangan web anyar. Dikalolobaan kasus, hacker employ pamakéan Tumbu ngabahayakeun nu ngajalankeun Aksara dina web browser. Contona, hacker bisa make cross situs scripting. ieumangpaatkeun serangan hiji web server ngaliwatan inputting Paréntah peuntas bentuk tanda-up atawa liang séjén pikeun input teks. Hasilna, hal anu penting pikeunmertimbangkeun sababaraha enkripsi sakumaha data ngalir ka jeung tina server dina web pamaké browser. Lain ukur tiasa make anti nenjo Ware. Ieu nyaétasoftware urang nu bisa ngadeteksi virus jeung malware kawas Trojans. ramatloka anjeun bisa tetep aman.

Kacindekan

Sangkan unggal pendekatan eCommerce, aya sababaraha metode ngakses serverInternét ngoperasikeun dina mékanisme bursa, dimana a pamaké nu dikirim jeung ditampa Paréntah tina browser a. Nya kitu, hacker nganggo kasempetan ieu nyieunjaba maranéhanana ngirim sareng nampa Paréntah gaining aksés ka server a illegally. Nalika urang ngadamel website, anu pamaké jeung kapuasan customer isbiasana gawang tungtung urang. Urang kalah ka mertimbangkeun poténsi hacker jeung jalma lianna kalawan niat gering. Sababaraha cara pangbasajanna nu hiji hackertiasa nganggo mun tembus database a kaasup SQL suntik. Kaamanan unggal ramatloka gumantung kana mékanisme sadia nu bisa curb maling.Sanajan kitu, aya sababaraha téknik séjén nu urang employ mun meunang situs maranéhanana aman ngalawan hacker.

November 28, 2017
Semalt ngahartikeun Cara Pikeun Nangtayungan WordPress Website anjeun Ti hacker
Reply