Back to Question Center
0

Semalt: Naon Dupi panipuan pamayaran Jeung Kumaha Ka Hindarkeun Ieu?

1 answers:

panipuan pamayaran nujul kana formulir salah sahiji hiji urus ilegal atanapi palsu dieksekusi ku kriminal cyber. scammer The acquires data pribadi, dana, sareng parameter séjén dipikaresep ti korban.

Oliver Raja, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , biasa konsep berharga anu bakal nulungan urang tackle serangan online.

handap The cara ngaliwatan nu panipuan mayar ieu dibales:

  • dipaling atawa dagangan leungit.
  • transaksi diidinan atawa curang.
  • bounced atawa balik cék, requests tiruan pikeun ngabalikeun duit a.

organisasi E-commerce gumantung kana transaksi éléktronik pikeun menta bayaran ti nasabah. Salaku misalna, jumlah tina transaksi éléktronik geus ngaronjat nyababkeun éta skala nepi kagiatan curang.

Rupa-rupa tipeu panipuan mayar kaasup:

  • phishing:

  • Sakur platform online nu perlu data pribadi kayaning akun bank atawa kartu kiridit téh di résiko tina serangan ieu. Dina sumber nu geus legit, misalna, hiji salaki jeung bank, platform nu geus dipercaya. Tapi, dina hal sumber henteu ogé dipikawanoh, éta bisa ngagambarkeun hiji campur of acquiring data illegally.

    maling
  • Identity:

  • Ieu mangrupakeun tipe umum tina panipuan anu lumangsung saluareun ruang lingkup realm digital. Ieu lumangsung nalika hiji individu impersonates jalma sejen tur migunakeun / na data dirina sangkan ngaéksekusi kejahatan tangtu. kajahatan identitas anu lolobana dieksekusi ku maké Wi-Fi publik salaku channel ngeunaan Kapercayaan ayana pangbajak login.

  • Pagejacking:

  • Ieu lumangsung nalika hacker hijacks hiji bagian loka e-commerce anjeun sarta ngarahkeun pamaké web ka platform béda The ramatloka dihoyongkeun di hal nu ilahar didominasi ku bahan jahat nu scammers nganggo pikeun manggihan maranéhanana. jalan ka sistem kaamanan jaringan.

  • mindahkeun Kawat jeung scams fee canggih:

  • target hacker e-commerce boga na pamaké kartu kiridit ku requesting duit saméméh kiriman kartu kiridit atawa tunai di periode engké.

  • panipuan identitas Merchant:

jenis ieu tina panipuan lumangsung nalika hacker buka nepi rekening sudagar di tempat hiji organisasi sahingga bisa hirup kalawan legit jeung nyieun mulang ti kartu kiridit dipaling. The scammers lajeng tutup turun rekening méméh cardholders nyadar yén pangmayaran palsu.

Kumaha carana sangkan panipuan hiji kajadian?

Fraudsters geus perfected dina kalakuan illegally acquiring informasi online. Dina kalolobaan kasus, kan hacker pretend janten Panyekel wawakil sarta kartu kiridit telepon asli requesting pikeun data nu sensitip. Salajengna, aranjeunna nganggo pendekatan handap pikeun interaksi nimba informasi pribadi.

  • nelepon Phone
  • Olahtalatah saharita
  • Surélék
  • Texting malware mun gadget
  • Rechanneling lalulintas keur loka palsu

maling Cyber ​​ogé tim nepi ka aksés sistim kaamanan jaringan ku locating patches atanapi glitches anu teu titimangsa. Ayana sela ieu nyandak éta hacker pikeun ménta inpo di ayana firewall a.

organisasi

Kumaha tiasa e-commerce alleviate panipuan?

Hese lengkep ngaleungitkeun bahaya ngawarah ku panipuan on toko e-commerce Anjeun. Anjeun tiasa mengadopsi ukuran handap ka safeguard Anjeun bisnis ngalawan panipuan mayar:

  • Gabung leungeun sareng processor pembayaran dibuktikeun.
  • desain kawijakan revolving sabudeureun aksés ka data kritis.
  • Ngalaksanakeun cek kaamanan dina dasar sering ngagunakeun software anti virus.
  • Patikeun login yén klien urang kana rekening pribadi méméh nyieun beuli a.
  • mastikeun yén data login na tokens nu robah dina rutin.

panipuan pamayaran nyaeta detrimental ka anjeun sarta klien Anjeun. Ku belligerently safeguarding situs e-commerce anjeun ngalawan panipuan, anjeun tiasa hadé éta credibility of Anjeun bisnis.

November 28, 2017
Semalt: Naon Dupi panipuan pamayaran Jeung Kumaha Ka Hindarkeun Ieu?
Reply