Back to Question Center
0

Semalt: Heboh Tips sarta Trik Pikeun Nangtayungan Ngalawan Serangan Website

1 answers:

Hacking mangrupakeun résiko badag nu paling pausahaan atanapi malah jalma nyanghareupan dina poé maranéhna pikeun dintenkagiatan. A hacker boga pangaweruh ngakses informasi pribadi ngaliwatan nyieun hiji ramat server samentara yén henteu sahtur maké server salaku pamancar spam. Hacker lolobana sasaran jaba nu boga ngan kaamanan dasar.

Nik Chaykovskiy, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt ,weruh kumaha carana nyegah penjahat cyber ti Hacking:

diropéa Software

Geus imperatif pikeun ngapdet sadayana software ramatloka sakumaha mindeng jadi mungkin. Jalan dieu,Sistim nu ngajaga pamaké jeung nyegah hacker tina ngakses loka. Akibatna, mustahil keur lawan mangtaun jauhaksés na make eta ngalawan boga. Hiji tiasa make panyadia CMS kayaning Magento anu nganteurkeun apdet na plug-in nu jaba ilaharmake. Nyandak lampah sapertos nyimpen boga situs undak payun dina ngahulag hacker nu boga niat jahat ka gaining deui Éntri panto kana situs anu.

Pasang Kaamanan plugins

Saatos ngamutahirkeun sadayana software, pastikeun pikeun jaket ganda website ku cara masangplugins kaamanan kayaning iThemes nu bisa ngadeteksi formulir salah sahiji Hacking sarta ngalereskeun eta. solusi kaamanan ramatloka SiteLock urang bisa nangtukeun jeungmiceun kabeh program berpotensi nu teu dihoyongkeun tur nangtukeun naon loophole dijieun.

Paké HTTPS

hyper téks Transfer Protocol Secure (HTTPS) nyaéta protokol anu kaamanan nu ensuresenkripsi sadaya komunikasi relayed antara browser sarta website. tujuanana nyaéta pikeun ngajaga integritas kacida rahasiaInpo kawas data kartu kiridit sareng kecap akses..Ahli nyarankeun yén toko online make saran ieu portals maranéhanana. kaascertain langkung kaamanan, hiji pamaké kedah nganggo HTTPS nu ditéang ku Kaamanan stop kontak Lapisan (SSL), sarta kaamanan lapisan Angkutan.

SQL suntik

serangan SQL suntik anu lamun hacker bisa bisa ngakses hiji pamaké urang paling vitalInpo maké parameter URL atawa formulir web. Pikeun nyegah panarajang SQL suntik, salah boga ngagunakeun queries parameterized. Aranjeunna mastikeun yénKode sumber ramatloka urang boga cukup parameter pikeun nyegah sagala spasi kabuka pikeun hacker ngancurkeun.

Paké Kandungan Sarat jeung Kaayaan Kaamanan

situs Cross- scripting (XSS) biasana mangrupa serangan mana hacker executes jahatAksara ka ramatloka accredited. queries Parameterized mangrupakeun pakakas anu dipaké pikeun nyegah panarajang ieu mastikeun yén deui euweuh spasi tetep kosongpikeun hacker asup. kawijakan Kaamanan Kandungan oge pivotal dina ngahulag panarajang XSS sakumaha aranjeunna ngidinan Éntri ti domain husus.browser hijina accredits tur ngamungkinkeun Éntri ka sumber Aksara tepat. CSP nangtukeun panyungsi anu valid jeung jelema anu tiruan.

kecap akses aman

Ieu penting pisan pikeun nu boga situs ngagunakeun o kecap akses kompléks nu hacker teu tiasagampang nangtukeun. Ieu ukur kajadian lamun hiji boga ngagabungkeun karakter husus, angka, jeung hurup pikeun sandi maranéhanana.

kamuflase nu directories Admin

hacker tiasa nyeken nu directories administrator na registries ngaliwatan web server.Éta bisa neangan ngaran kawas 'aksés,' sahingga ngaronjatkeun potensi hacker pikeun ngaleuleuskeun kaamanan website urang. Pikeun ngurangan kasempetanieu kajadian, pastikeun pikeun ngaganti ngaran sadaya polder admin.

Kacindekan

Geus wijaksana janten dina samping aman ku Mayar luhur dollar pikeun sumber pangalusna kaamanan.Dibahas di luhur, aya tujuh sahiji tips pangalusna nu kudu ngamimitian website pareum.

November 28, 2017
Semalt: Heboh Tips sarta Trik Pikeun Nangtayungan Ngalawan Serangan Website
Reply