Back to Question Center
0

Semalt: Hareup-Page News Di Web Kaamanan

1 answers:

Lamun aya nanaon nu urang tiasa diajar ti taun 2016, nyaeta kumaha maranéhna bisa ngajaga diriti intrusion hacker. Dina nawar pikeun ngangkat kasadaran, Frank Abagnale, anu Semalt Senior Palanggan Kasuksesan Manajer, geus diringkes tujuh tina warta luhur yén ngawangun taun ieu.

1. The Dropbox Hack

Hiji serangan dipikaresep tinangtu teh Dropbox Hack, nu miboga dampak signifikan dinapamaké na. Ieu nyababkeun sinyalna lega ku media sakumaha aya jutaan rekening pamaké compromised. Ieu mangrupa kajadian nu disorotkudu kritis kanggo urang ngagunakeun kecap akses kuat tur unik, sarta kampanye pikeun mastikeun pausahaan nyadiakeun sarat misalna pikeun klien maranéhanana.

2. The Dyn DNS DDoS serangan

Dyn mangrupakeun panyadia DNS anu murag mangsa keur Hacking on Oktober 21 di 2016. Ieu dipigawé ngagunakeuna botnet Mirai ilahar padamelan di alat IoT nu ngarah ka downtime situs web utama. Ieu aya rusiah nu sasaran hacker Alat IoTalatan sababaraha vulnerabilities maranéhanana. Tapi, salah sahiji hal anu pamaké diajar tina episode ieu kumaha unsafe IoT tiasa nalika ngagaduhan kanaleungeun salah.

3. Inggris sacara Investigatory Powers Act

The UK diliwatan salah sahiji tagihan paling kontroversial maranéhanana, dina Bill Investigatory Powers, étangaronjatkeun lingkup panjagaan dina nami curtailing térorisme jeung ngaronjatkeun kaamanan. otoritas IT ayeuna miboga aksés ka log pamakétanpa needing nawaran hiji, sabab tetep gembleng dina sistem pikeun belas bulan. Isu diangkat debat ngeunaan cék pamaréntahsarta balances..Éta ogé ngangkat patarosan sakumaha ka sabaraha jauh yurisdiksi mana salaku patali privacy.

4. The Bitfinex Hack

Cryptocurrency dimimitian narima scrutiny kaamanan massa sanggeus hacker massana asupna kanabursa Bitfinex. Sanajan sungut nu katembong pamaké anak, jalma mimiti ulang examining putusan pikeun investasi di Bitcoins saprak jenis sapertostina séntral rawan pernah nawiskeun santunan. topik anu henteu sagemblengna kaluar tina sisi leuweung acan sakumaha pamaréntah jeung bank ngawitan nangkeuppamanggih maké bitcoins minangka sarana bursa mata uang dina 2017.

5. The kotor Sapi mangpaatkeun

The kotor Sapi mangpaatkeun mangrupakeun kerentanan di kernel Linux Ubuntu urang nu ngidinan hacker mangtaunstatusna administrasi dina komputer pikeun sahenteuna lima detik. Linus Torvalds dilaporkeun yén maranéhanana éta ogé sadar ayana sartanyoba ngalereskeun eta dasawarsa ka tukang. Ieu fungsi minangka conto kumaha sistem heubeul bug muncul vulnerabilities sakumaha kritis dina kontemporerdunya digital, warranting nu ngawaskeun sinambung kaamanan sistem urang.

6. Ransomware

Taun 2016 nempo paningkatan dina serangan ransomware. Éta sasaran sauntuyanorganisasi, mere hiji indikasi jelas yén taya sahijieun nya dibebaskeun tina serangan ransomware. Raising kasadaran kana ukuran preventif, sarta kaamanansababaraha cara pikeun buka ngeunaan ngahulag pamaké ti ransomware di hareup.

7. DARPA urang Cyber ​​Grand tangtangan

The Cyber ​​Grand tangtangan ku DARPA anu dimaksud pikeun ngundang tim to hack sarta sistem patchvulnerabilities. tantangan ieu boga pisan sababaraha interaksi manusa sabab nu lolobana otomatis

Future of Systems Kaamanan dina 2017

aya nétélakeun naon kajadian di 2017. Sanajan kitu, hacker tetep dina lookout pikeunlangkung vulnerabilities. Hacker bisa maju serangan maranéhna pikeun sasaran jaringan TOR, sarta exploits sejen tur ngagunakeun leuwih canggih branding baridina eta. Hal alus nyaeta anu dipimilik ku sababaraha hal nyieun headway dina 2017, mangrupa kasadaran kaamanan.

November 28, 2017
Semalt: Hareup-Page News Di Web Kaamanan
Reply