Back to Question Center
0

Semalt: gelut jeung Ngahindarkeun Surelek Spam

1 answers:

Unggal venture online encounters serangan spam massa. Kalolobaan jalma anu make web ondasar poean nyanghareupan loba surelek nu ngaku nawarkeun layanan nu tangtu. Spammers sasaran panels admin luhur jaba, kitu ogé lobaInpo mangpaat séjén. Baheula, spammers geus nyokot loba kecap akses pamaké sarta informasi pribadi, kitu ogé aspék séjén bédatina mastikeun yén ramatloka a ngoperasikeun appropriately. Éta ogé bisa mawa hiji e-commerce handap, anjog ka leungitna e-commerce badag. kabéh SEOusaha tiasa turun alatan serangan spam nyata.

tinggal jauh ti spam tiasa mangrupakeun ide wijaksana utamana pikeun ramatloka anyar. The SeniorCustomer Kasuksesan Manager of Semalt ,Jack Gedang, ngajelaskeun sababaraha cara tarung jeung mindahkeun jauh ti spam:

1. Ngagunakeun alamat surélék aman

The ukuran kaamanan nu panyadia internét anjeun boga di tempat anu penting.Contona, aranjeunna tiasa ngadamel pamaké sangsara efek scam atawa ningkatkeun hasil karya spammers. Kadé mertimbangkeun maké amanAlamat email. Gmail na Outlook gaduh sababaraha alamat surélék nu paling aman di tempat kiwari. kasus sejenna bisa mastikeun panangtayungankomputer ngagunakeun mekanisme spyware panyalindungan panganyarna.

2. Tetep alamat surélék anjeun aman

Unggal spammer dimimitian ku nyieun kumpulan loba alamat surélék..Ieu nyaétasasaran aranjeunna nyebarkeun serangan spam. Aya teknik IT béda ti kaayaan jeung asihan kaluar spam. Anjeun tiasa make email bédaalamat pikeun sagala rupa aplikasi online. Leuwih ti éta, aya salawasna hiji pilihan tina kaasup sababaraha polder nu aya di alamat surélék anjeun ayeuna.ukuran ieu bisa tetep surelek spam dina folder nu tiasa ngawas gampang, sarta ulah galau aranjeunna kalawan email penting.

3. Paké saringan spam

Ti luhur, éta téh penting pikeun ngagunakeun platform panyadia email aman. emailpanyadia kawas Gmail ngandung saringan spam nu bisa nyaring kaluar sababaraha serangan spam pangalusna. Spa saringan ngadeteksi na nyorong surelek nuspam ka folder spam, dimana anjeun tiasa tiasa nyortir kaluar nu di antarana bisa ngawula anjeun.

4. Ulah klik tumbu di spam

Ti notasi kasaruaan ieu, éta jelas yen surelek spam ngandung sababaraha URL kana bédatugas. Sakabéh pancén ieu ti jalma kawas hacker, anu boga motif questionable balik serangan surelek massa. Surelek spamngandung tumbu nu nunjuk ka domain berpotensi jahat. Éta bisa ngaéksekusi sababaraha pancén Hack kayaning hooking browser korbanka alat Linux Ubuntu Hacking jauh.

Kacindekan

Aya loba bentuk spam leuwih web. Loba pamaké internét ngalaman spam dinadinten maranéhna pikeun kagiatan poé. Surelek nu ngandung spam datangna ti jalma anu boga niat jahat jeung gering sejenna balik korban.Spam mawa rébuan kas ti nu internét polos. Ngajaga jauh ti spam tiasa nyimpen e-commerce Anjeun stabilitas na ogékaamanan nu pribadi data nasabah. Sababaraha cara tarung jeung ulah spam aya di guideline ieu. Anjeun tiasa tiasa ngadalikeundiri sakumaha ogé kaamanan ramatloka anjeun ti spam. Anjeun oge bisa bisa tetep spam jauh ti situs anjeun atanapi klien.

November 28, 2017
Semalt: gelut jeung Ngahindarkeun Surelek Spam
Reply