Back to Question Center
0

Semalt Fornisce Istruzioni Su Kita Hayu Affrontare Recensioni négatif

1 answers:

Meunangkeun hiji atawa dua ulasan goréng kudu ngejah doom pikeun anjeun bisnis. Sanajan kitu, kumaha anjeun ngadamel eta bisa nyieun bédana badag - ngalakukeun eta sembarangan, sarta janten masalah nu teu dileungitkeun. Lamun nuju ngajalankeun hiji perusahaan badag, teras alami Anjeun kukituna meunang rada sababaraha ulasan goréng, sarta maranéhna moal menyakiti teuing tapi woe ka anjeun lamun anjeun boga perusahaan leutik. Bisa tarnish reputasi Anjeun - que significa illesteva.

Ku belasan kapayun jaba review sahingga pamaké pikeun masihan dua cents maranéhanana, éta teu heran sababaraha ulasan goréng manggihan jalan dina kaca kahiji Google. Dina raraga manggihan naon geus ngadawuh ngeunaan bisnis Anjeun on Yelp, TripAdvisor, FourSquare, sarta situs review sejenna make Google Siaga pikeun meunangkeun bewara dina sagala nyebutkeun. Nyebut sosial ogé ngajaga anjeun dina loop ngeunaan tulisan média sosial. Gawéna kawas Google Siaga.

Di dieu genep tips mantuan, dirumuskeun ku Oliver Raja, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, dina kaayaan ulasan customer goréng.

1. Ulah malire masalah

Bari review goréng tunggal teu kedah ngabalukarkeun pikeun perhatian, upami ulasan goréng tetep di piling kalawan euweuh respon ti sisi Anjeun, ieu téh prakték pisan goréng. Prospektif klien bade liwat profil anjeun moal bisa ngabantu tapi heran lamun bener boga kapentingan maranéhanana di haté atawa lamun anjeun ngan sanggeus duit. Ieu alus lamun maranéhna bisa ngadéngé dua sisi carita - nu ti customer disgruntled na Hormat. Tangtu, aya kasus luar biasa bisa malire review nyebutkeun kawas nalika hiji jalma ngajaga ngeposkeun ulasan goréng atawa nalika éta atra baé nulis resensi henteu dina kaayaan alus pikiran.

2. Tawarkeun solusi

A punten basajan bisa ubar kaayaan kadang. Sadaya sami, Anjeun kudu sabenerna ngalakukeun hal ulah aya nu ulang anu sarua..Ku cara ieu Anjeun ngahurungkeun krisis poténsi kana strategi unggul. Tuang pai hina sarta ngahaturkeun. Mun klien nu geus tetep, dina hal sapertos coba pikeun manggihan hiji pendekatan individu ka anjeunna atanapi nya. Mun klien anjeun ngadengekeun anjeun, nawiskeun diskon atawa masihan aranjeunna kado dina iman alus.

3. Diajar tina pangalaman éta

Salah sahiji tugas paling ngalakonan na waktu-consuming anjeun nyanghareupan salaku budi pengusaha anu panalungtikan pasar. Lucky pikeun anjeun, ulasan customer anu hiji berkah di nyamur. Maranehna ngalakukeun satengah pakasaban pikeun anjeun. A review alus nunjukkeun anjeun dina lagu. Hiji hiji négatip nunjuk kaluar naon perlu nada ningkat. Contona, kiriman anjeun nyokot umur ka ngahontal klien nu lajeng Anjeun kudu mertimbangkeun gawé bareng parusahaan pengiriman barang sejen.

4. Ulah meunang kana alesan

Ieu kasalahan anjeun teu bisa mampuh nyieun. Jadi meunang alesan teu ngalereskeun masalah. Gantina, eta suluh seuneu jeung mere hiji gambar négatip mun brand Anjeun.

5. Kungsi meuli ulasan alus

Dina nilai raray, Mayar pikeun ulasan alus bisa sigana kawas mangrupakeun ide nu sae. Sanajan kitu, teu kalibet dina meta kitu. Kumaha dunya bakal meta nalika maranéhna manggihan anjeun ngagunakeun taktik underhand? Nu bakal jadi tungtung Anjeun bisnis.

6. Familiarize diri kalawan sistem

Dibere nyaho carana Yelp, TripAdvisor sarta séjén review ramatloka karya. Éta bisa nawarkeun kamungkinan ngaleupaskeun ulasan goréng lamun aya alesan alus pikeun ngalakukeunana. Ngatur ulasan goréng salawasna nyimpen anjeun dina titik, tapi lamun ngadamel eta kawas pro, teras brand anjeun bakal terus tumuwuh.

November 28, 2017