Back to Question Center
0

Semalt Conveys Émbaran mantuan Ngeunaan Internet panipuan Sareng Karakter cara Ngajagi sorangan Ngalawan Éta.

1 answers:

pengiriman barang (angkutan barang) pausahaan sadar fraudsters ngagunakeun identitas maranéhanana dina sosialmédia sarta website e-commerce mun mislead rébuan shoppers anu throng jaba ieu.

Ieu kumaha aranjeunna ilaharna jalan. Anjeun ngaliwat hiji ramatloka e-commerce, ngaidentipikasinaon hayang meuli, pariksa kaluar sarta ngabéréskeun prosés mayar. Lajeng, anjeun ogé meunang hiji email requesting Anjeun mayar pikeun kiriman sateuacanmangka dispatched. Aya nyekel hiji najan: email teh teu ti parusahaan angkutan barang resmi, sarta duit nu nuju keur ditanya mayar bakaljadi refunded sarta ngayakeun baris eta ngabantu ngolah urutan Anjeun. scams séjén kawas scam lotre, dimana nu nuju informed geus meunang sweepstake a,lotre atanapi hadiah pikeun kompetisi hiji anjeun pernah nyokot bagian dina tempat munggaran.

pausahaan angkutan barang teu nawiskeun pihak-katilu (escrow) jasa. Salaku misalna, teu jadiamis dikaitkeun kana pangmayaran wiring ka sasaha. Anjeun bisa leumpang kana hiji scam online.

Ross Barber, anu Semalt Customer Kasuksesan Manajer, advises anjeun tumut kana akun informasi di handap. Malah mun aya sababaraha consignment ditugaskeun kakiriman, ulah jadi fooled. produk nu bisa jadi kaasup kana karinjang balanja anjeun, tapi bisa sabenerna mah bisa di leungeun angkutan barang nuparusahaan. Mun anjeun di ragu sagala, wartosan parusahaan ongkos atawa didatangan ramatloka resmi maranéhanana. Ieu bakal ascertain yén parusahaan ongkosteu boga produk diilikan na..Teras Anjeun tiasa beristirahat jeung jaminan barang anjeun bakal ngahontal anjeun.

pausahaan pengiriman barang / angkutan barang ngalakukeun sagalana dina kakuatan maranéhna pikeun nyegah scams online.Maranéhna departemén layanan palanggan, légal jeung kaamanan dianggo raket ngahiji pikeun mastikeun yén anjeun (klien nu) terang sadaya scams na kumaha caranaulah aranjeunna. Saterusna, maranéhna cooperate kalayan organisasi internasional kayaning eBay, Amazon, Western Union komo pamaréntah tetephal ngajalankeun lancar.

Naon anu kudu Sadérék lamun anjeun hiji mangsa?

Dina raraga keur otoritas perlu tutup handap ramatloka curang, aranjeunnangandelkeun anjeun ngalaporkeun sagala kagiatan curiga. Teruskeun email ka alamat nu disadiakeun. Catet yén anjeun moal meunang iber wae mun anjeunngirim email ka. Ogé bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun ngalaporkeun sahingga ka aparat satempat vis a vis, pulisi. Aya geus sababaraha kasus, nugeus nyababkeun arrests. Jeung guys goréng balik bar, Anjeun bisa ngarasakeun genah tina balanja online.

Raising kasadaran

Sakumaha geus ngadawuh, aya anu kudu ngalaporkeun kabéh kasus panipuan online utamanapamadegan ngeunaan pausahaan pengiriman barang. Jeung publik dijieun sadar menace ieu, kasus ieu pasti bakal hal jaman baheula. Di dieusababaraha ukuran dipaké pikeun curb panipuan online:

  • > rapat antara stakeholder béda néangan alamat masalah ieu
  • > medarkeun buletin biasa
  • > tungtunan dina sabaraha prosés pengiriman barang keur komoditi hiji jalan. Ku cara ieu, Anjeun bisagampang ngabejaan ngeunaan scam a.

Dina kacindekan, mastikeun yén anjeun ngabejaan babaturan naon diajar ambéh maranéhanana teuing ngalakukeunteu jadi korban.

November 28, 2017
Semalt Conveys Émbaran mantuan Ngeunaan Internet panipuan Sareng Karakter cara Ngajagi sorangan Ngalawan Éta.
Reply