Back to Question Center
0

Semalt: cicing dikonci Ti ieu 6 scams Online

1 answers:

penjahat Cyber ​​geus kapangaruhan angka nu gede ngarupakeun usaha online tur individu dina taun panganyarna. jaba jeung jasa Internet nyieun gampang pikeun urang mayar tagihan, meuli hal favorit, hotél cagar urang jeung ngalakukeun rupa-rupa pancén. Dina waktu nu sarua, anjeun perlu trapped ku hacker, sarta anjeun teu meunang ide tina naon dina. Nyerang parabot jeung métode rupa-rupa ti ngical paralatan serangan tradisional software jahat ka aplikasi jauh. Sababaraha urang ogé perlu trapped ku scams phishing akalna deployed ti hiji wilayah kanyahoan di dunya.

Oliver Raja, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , ngahartikeun 6 scams online anu leuwih ti bahaya dinten.

1. Internasional lotre

Scammer jeung hacker nu mindeng dumasar di Amérika Serikat jeung Kanada. Maranehna ngagunakeun surelek langsung atanapi telepon ka entice pamakéna mésér lotteries tinggi-profil. Aranjeunna pretend nu bisa meunang hal rongkah ngaliwatan lotteries ieu. A angka nu gede ngarupakeun jalma meunang trapped sarta méakkeun rébuan dollar dina schemes ieu. Komisi Trade Federal (FTC) nyebutkeun yen lolobana kampanye promosi anu dipikaresep janten telephonic.

2. virus palsu (nu janten salah sahiji nyata)

Ieu leres yen produk téhnologis jeung gadget mindeng ngamekarkeun virus jeung malware. Lamun ningali eta sistem komputer henteu ngajalankeun leres atanapi eta bakal dikonci, aya Chances yen eta virus. Anjeun kedah install hiji software antipirus sakumaha mimiti jéntré. Sanajan kitu, sababaraha 'virus palsu' ogé bisa nyerang sistim komputer. Aranjeunna ngalambatkeun turun laju alat Anjeun, tur anjeun kapaksa masang software husus. Hasilna, dina virus palsu jadi leuwih nyata jeung maok informasi sénsitip Anjeun. Hijina solusi pikeun masalah ieu nu teu masang software anjeun teu yakin ngeunaan..

3. karsa alus geus Isro salah

Kadang-kadang scammers pretend jadi wawakil amal. Éta rék mantuan korban musibah, serangan teroris atawa wabah. Paling sering, hacker bubu jalma anu némbongkeun minat resolving konflik régional. Ku kituna, niat hade anjeun buka lepat anjeun mungkas nepi kaleungitan jumlah signifikan jeung meunang henteu hasil.

4. Kaamanan breach

Lamun surelek batur anjeun nyebutkeun yen anjeun geus mungkir aturan jeung peraturan hiji pausahaan, Anjeun kedah salempang ngeunaan eta. A angka nu gede ngarupakeun pilem Hollywood kondisi kumaha urang neangan trapped ku hacker nu pretend janten aparat kapulisian atanapi penjaga kaamanan. Taya resmi ngirimkeun surelek individu. Aranjeunna gantina ngalaksanakeun panalungtikan maranéhanana dina skala masif sarta ngahontal Anjeun langsung. Anjeun teu kudu ngirim duit ka batur anu pretends jadi patugas kaamanan. Aya kudu salempang sanajan anjeunna nyebutkeun yen anjeun geus korban isu kaamanan.

5. pakasaban anyar

A variasi panipuan internét pamasaran nawarkeun pagawean na tiket ka jalma malarat jeung nagara miskin. Keur teu boga pagawean anu salah sahiji curses pangbadagna pikeun lulusan hiji, tapi nu teu hartosna anjeun ngirim duit anjeun ka batur anjeun teu nyaho ngeunaan. Sababaraha scammers nanya ka meunang kadaptar pikeun jaba maranéhanana sarta ngalebetkeun CVs Anjeun. Éta alright mun balik kana na kirimkeun CV anjeun, tapi anjeun teu kedah mayar aranjeunna nanaon sakumaha euweuh parusahaan reputable miwarang pagawe na mayar nepi hareup. Tur upami Anjeun salah dipenta mayar hal saméméh lalaki hired, aya Chances yén hacker téh rék maok duit anjeun.

6. kabogoh online

A angka nu gede ngarupakeun jalma ngadaptar ka situs web dating dina dasar poean. Éta rék boga pasangan alus keur boh mangrupa titimangsa romantis atanapi for geus meunang kawin. Dina salah sahiji cara, situs dating online henteu alus pikeun buka kalayan. Scammers jeung hacker mindeng bubu jalma liwat situs web ieu. Éta mimitina jadi babaturan anjeun, sok janten gadis lucu tur pikaresepeun. Lajeng targétna nyaéta pikeun ngawangun hubungan sareng anjeun na nanya sababaraha duit. Lamun batur nyebutkeun anjeunna aya dina kasulitan, anjeun bisa nulungan manehna tapi teu ngirim duit wae ka rekening bank maranéhanana.

November 28, 2017
Semalt: cicing dikonci Ti ieu 6 scams Online
Reply