Back to Question Center
0

Semalt: Belang Van Grote Gegevens Om Succes Dina Digitale Marketing Te Behalen

1 answers:

De digitale leeftijd biedt marketeers een kans Om tal van gegevens te benutten, voor een betere positie dina de markt. Zij maken betere strategische beslissingen panto nauwkeuriger inzichten. Grote gegevens helpen de resultaten van zowel grote Hawking kleine marketingcampagnes te verbeteren.

Veel organisaties maken gebruik van waardevolle informatie uit verschillende bronnen Om Hun marketingcampagnes te bevorderen. Ze nemen sarakah gokwerk uit de vergelijking, zoals bij traditionele marketing. Marketeers kunnen Nu de informatie gebruiken voor een doelgerichte campagne - bridal hats fascinators. Ze identificeren marktgaten en kansen patepung behulp van de informatie.

Frank Abagnale, de Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, heeft de volgende tips opgesteld maot handig zijn Om de resultaten van een digitale marketingcampagne te verbeteren:

1. Effectiviteit van parabot data visualisatie

Verhoogde concurrentie zorgt ervoor dat marketeers de gegevens snel kunnen begrijpen en interpreteren. Data visualisatie samenvattingen informatie voor een marketeer Om handig inzicht te ontlenen. Sarakah vermogen Om gegevens te visualiseren en praktisch inzicht te krijgen, betekent dat klantenrelaties tim samenkomen Om zinvolle discussies te houden patepung sarakah beschikbare bewijs.

2. Inzicht dina de klant dina de klant Om te helpen bij sarakah verwerven van klanten

Om de omzet van de besluitvorming te verminderen, kan sarakah opnemen van externe DBA-ahli helpen sarakah bij oplossen van problemen en de implementatie van parabot analytische. Data visualisatie data panto software ngayak grote maot di realtime uit bronnen komt. De beschikbaarheid van actuele inzichten tim helpt pamasaran bij sarakah genereren van geschikte strategieën en manieren waardoor ze kunnen beter of beter patepung de consument kunnen betrekken.

3. Gegevensanalyse hoeft niet kompléks duur te zijn

Kleiner bedrijven zonder voldoende financiering Om analytische parabot en licenties te kopen, zouden geen zorgen moeten maken, aangezien data-nganalisis Nu beschikbaar nyaeta Hawking een dienst (DaaS). Jauh panyadia ladenan jasa maken externe applicaties beschikbaar voor dergelijke zaken, waardoor sarakah mogelijk nyaeta Om analytische hulpprogramma urang op Hun gegevens te gebruiken en te betalen patepung sarakah volume verwerkte. Voor de niet-tech savvy groep parabot hebben deze een interactieve panganteur maot makkelijk te gebruiken en te begrijpen téh.

4. Verleden gebeurtenissen gegevens Om te plannen voor de toekomst

dadasar op van de strategieën maot di sarakah verleden zijn gewerkt, kunnen marketeers Nu vergelijkingen maken Om te zien wat er voor hen zal werken. Grote gegevens maken sarakah mogelijk Om patepung meer zekerheid te plannen voor toekomstige activiteiten.

Overleving op de digitale markt vereist dat marketers zich goed bewust zijn van de beschikbare gegevens. Markten moeten daarom investeren di realtime dataverzameling en parabot analytische, interactieve interfaces en geavanceerde opslagmethoden.

Grote gegevens wanneer gebruikt Om consumenten te richten

gegevens Online branden elke pamasaran succesvolle digitale. Marketingteams moeten daarom leren Om gebruik te maken van Elk kanaal tot Hun beschikking. Sarakah impliceert leren leuwih de alternatieve gegevensbronnen, zoals zoekinformatie, klanttransactie, sociale berichten en andere, Om de consumentenwaarde te bieden.

De volgende dienen Hawking alternatieve sumber data technieken maot marketeers kunnen gebruiken Om Hun volgende campagne te verbeteren:

  • Webwinning. Refereert sarakah web te crawlen voor informatie patepung behulp van parabot geautomatiseerde Om informatie van server en webdocumenten te ontdekken en te extraheren. Bedrijven kunnen ook toegang krijgen tot zowel gestructureerde Hawking ongestructureerde gegevens.
  • data Zoek. van browseractiviteit parabot panto speciale Afleiden maot zoekinformatie bijhouden en gedrag detecteren. Sarakah komt ook overeen patepung consumenten Aan Hun online personae panto Aan boord te gaan.
  • netwerken Sociale. Spoor persoonlijke voorkeuren naar merknamen en smaakt panto berichten, resep, aandelen, incheckgegevens en opmerkingen bij te houden.
  • Crowdsourcing heeft betrekking op sarakah verzamelen van intelligenties van sarakah panto publiek middel van jajal online en enquêtes.
  • tracking Transactie biedt informatie nuttige leuwih de gebruiker.

Conclusie

data sarakah potentieel voor grote di pamasaran digitale berust op sarakah vermogen Om een ​​publiek te richten en hen loyale klanten te maken panto te anticiperen op Hun behoeften en sarakah aanbieden van echte waarde.

November 28, 2017