Back to Question Center
0

Semalt Ahli: pacul Leidt U Door Adverteren op Facebook

1 answers:

Ka suksés online nu peryogi lalulintas, lalulintas kualitas pikeun masalah éta. Datang anu klik link anjeun sarta lumangsungna salajengna sangkan beuli atawa pencét tombol čta. Search Engine Optimasi (SEO) babarengan kalawan Media Sosial Marketing (SMM) nyiar quantitatively ngajawab teka ieu pangusaha anu hoyong sukses online. waktos badag usaha geus bisa nyieun loba pakaya ngaliwatan make metoda ieu ngaronjatkeun jualan online.

Igor Gamanenko, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , mangka rusiah ngeunaan kumaha carana make Iklan Facebook sangkan bisnis online Anjeun mekar.

Ka meunang ngarobah patalimarga nu peryogi ngawujud - registration renewal ny. Facebook jadi saluran média sosial bisamantuan Anjeun bisnis meunang insentif ka konsumén siap jeung daék leuwih dunya. Sanajan kitu, jalma dimimitian nepi e-commerce jaba bisa heran cara ngalakukeun ieu dina Facebook. Sababaraha alesan kumaha Facebook bisa mantuan kampanye pamasaran online Anjeun sareng Facebook kaasup:

  • 1. Facebook Iklan. Iklan Facebook mangrupakeun cara nu tangtu ngahontal loba jalma aya dina selections Ecological Anjeun. Anu mimiti, advertisements sasaran nu mungkin, di mana Iklan buka langsung ka individu dina nu Ecological Anjeun milih. commercializing Ieu tiasa tukang ngaput dijieun ngagunakeun saringan disadiakeun kayaning data demografi jeung saterusna. Ogé, étanyaéta dimungkinkeun pikeun nyalin pengikut maké Iklan Facebook jeung nyieun daptar handap loba jalma séjén di wewengkon géografis sasaran.
  • 2. Ngasupkeun eusi. SEO téh sadayana ngeunaan kecap konci na kandungan. Dina Facebook,aya loba cara masangkeun eusi di luhur sapertos nu eta ngaronjatkeun ranking sahiji ramatloka anjeun. Paling importantly, ngajadikeun anjeunramatloka ngahasilkeun ngawujud jelema anu bisa jadi klien hareup. Ogé, bisa unggah poto sareng video Anjeun, nu diitung salaku bagian eusi.Dina Januari 2017 update, Google ngumumkeun yén pangalaman pamaké sarta eusi nu salah sahiji cara jaba moal pangkat.
  • 3. Ngabagikeun. Facebook boga pilihan tina eusi babagi. eusi dibagikeun diitung salaku backlinks kualitas sahiji algoritma search engine nulungan situs web rengking. Ngaliwatan bursa eusi, anjeun e-commerceKaca ramatloka mangtaun otoritas salaku relevansi eusi janten sukses, enhancing faktor SEO anjeun dina Facebook. Anjeun oge bisa meunang kualitas ngabalukarkeun konsumén anu ngarobah sakumaha klien nyata.
  • 4. Kaasup hiji tombol panggero-to-aksi. Dina Facebook, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeunngawengku hiji tombol čta dina kaca kipas tina produk atanapi ramatloka anjeun promosi. Contona, salah sahiji cara pikeun ngalakukeun ieu migunakeun fitur nutina nambahkeun tombol a. Ti menu ieu, Anjeun bisa nambah loba tombol kayaning warung ayeuna, meuli, ngalanggan jeung loba tombol lianna. Tombol ieu čta tiasa ajakan hiji jalma resep kana méré email atawa informasi pribadi séjén, ku kituna nulungan ngahasilkeun ngawujud tina daptar surélék anjeun.

Kacindekan

generating ngabalukarkeun pikeun bisnis online Anjeun nyaéta kudu boga upami anjeun hoyong sukses online.Dina loba kampanye pamasaran online sukses, SEO sarta pamasaran Media Sosial maénkeun peran kritis dina ngadegkeun hiji merk online mantapayana. Hasilna, Facebook mangrupa alat marketing berharga ngagunakeun. Facebook ngabogaan loba fitur nu tiasa ngabantu anjeun ngahontal loba jalma kaluaraya anu gaduh minat dina kampanye kampanye anjeun. Ngagunakeun guideline ieu, anjeun bisa digitus kampanye pamasaran anjeun kalayan ieuFacebook pitur jeung ningali eta ngahontal tujuan Anjeun.

November 28, 2017