Back to Question Center
0

Semalt Ahli outlines jenis Internet Frauds Jeung Cara Ka Hindarkeun eta

1 answers:

Internet mangrupa sumberdaya badag for everyone. Loba pangusaha anu nyokot nepi kaplatform e-commerce salaku métode pamasaran anyar. Kalawan web, aya kasempetan taya sarta kasempetan pikeun ngamimitian wae. pausahaan badag bogadicokot nepi kasempetan ieu sareng dijieunna loba situs web. téhnik Marketing kayaning Search Engine Optimasi ngabantuan sagala mimiti-up online tajongan mimitisarta nyandak bentuk. Jalma jeung usaha bisa ngawujudkeun sababaraha kauntungan nyukupan ti jutaan internets klien urang brings.

Sanajan kitu, sakumaha urang mikir nyetel jaba, penjahat cyber kayaning hacker jeungscammers ngaéksekusi tipena béda frauds internét online. Hasilna, dulur perlu Waspada tina jinis ieu tina kejahatan. Éta bisa nyokot jauhkalayan aranjeunna jumlahna masif dana, kitu ogé committing kejahatan dihoyongkeun séjén online.

Andrew Dyhan, anu ahli tina Semalt Layanan Digital, geus tailored sababaraha rupa frauds internét nu bisa nyanghareupan anjeun jeung cara nu tiasa nganggo ulah aranjeunna.

1. panipuan kartu kiridit

Loba hacker sasaran jaba komérsial sarta platform online sejenna keur kartu kiridit.Maok kartu kiridit tiasa masihan aksés ka jutaan dollar customer hacker. Saterusna, maranéhna ngajual kartu kiridit nu dipaling online di net poékpasar kayaning Outlaw. Kadé Waspada sahiji metodeu Hacking kayaning SQL suntik ogé cara lianna nu scammers kompromi tehkaamanan tina transaksi online..Saterusna, éta penting pikeun sensitize klien anjeun dina metode nu penjahat ieu nganggo maok kartutur nyimpen kartu kiridit maranéhna aman. Leuwih ti éta, nempatkeun informasi Kartu dina loka dipercaya wungkul.

2. Scams na surelek

Surelek nyadiakeun saluran aman pikeun nyieun scammers ngahontal target maranéhanana. dina séjénkasus, aranjeunna bisa ngaéksekusi spams massa nu ngawenangkeun fraudsters sangkan urang leungit rébuan dollar online. Anjeun kedah ulah aya surelek nu datangnati sumber dikonfirmasi. Dina kasus séjén, anjeun tiasa nganggo sababaraha saringan spam canggih hadir dina sababaraha sistem email aman. ukuran basajan sapertosbisa ngajaga bisnis e-commerce anjeun tina efek internét frauds jeung rupa lianna serangan. Anjeun kudu nyimpen ramatloka anjeun bébas tina ieukitu ogé jenis séjén serangan.

3. Phishing

Jenis ieu panipuan internét diperlukeun tricking salah kana méré kaluar informasi dinakaca palsu. Mayoritas serangan spam ngandung kaca phishing ogé tipe séjén Tumbu berpotensi ngabahayakeun. Dina kasus séjén,spammers bisa nempatkeun kantétan nu ngandung Trojans dina email. virus ieu bisa ngalakukeun sababaraha épék dina komputer target kayaning browserHacking. Éta ogé bisa ngagunakeun téhnik phishing langsung urang ka kaca pembayaran palsu, anu bisa maok informasi kartu kiridit ti kejahatan lianna.

Kacindekan

Aya sagala jinis individu online. Salaku jalma sangkan kabeh sorts mangpaatstartups online, jalma séjén kalawan niat gering anu nyieun metode executing kejahatan maranéhanana. Contona, urang tetep Chances maranéhna nulunganbatur kalawan jaba komérsial. Di sisi séjén, hacker tiasa hack sarta nyokot jauh dana ti nasabah ogé bringing handap loka. ieuBuku bisa ngabantu anjeun ulah frauds internét nu bisa nyanghareupan anjeun kayaning laundering duit. Kaamanan ramatloka anjeun sarta yén sahiji customer Anjeunperenahna di leungeun Anjeun.

November 28, 2017
Semalt Ahli outlines jenis Internet Frauds Jeung Cara Ka Hindarkeun eta
Reply