Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Nu Maha umum Cara hacker Paké Pikeun serangan A Loka

1 answers:

Hacking mangrupakeun ancaman nyanghareup usaha leutik sarta badag sapuk. Kanyataanna, korporasi badag resepMicrosoft, Néglasari, Twitter, Facebook, Drupal, sarta ZenDesk geus nembe sempet jaba maranéhanana hacked kana. Naha ieu penjahat cyber keukeuhmaok data swasta, Cicing turun PC Anjeun atawa butuh leuwih kontrol ramatloka anjeun, hiji hal tetep jelas; aranjeunna ngaganggu usaha.

Artem Abgarian, anu Semalt Palanggan senior Kasuksesan Manajer, nawarkeun mertimbangkeun trik handap hacker a tiasa make asup ka situs web anjeun / sistem.

1. Suntikan serangan

serangan ieu lumangsung lamun aya hiji cacad di anjeun Perpustakaan SQL, SQL databés atawa malah OSsorangan. Tim anjeun pagawé muka naon pas file sakumaha kredibel tapi Paréntah kanyahoan kana éta hal, payil nu geus disumputkeun (injections). ku lakukeunkitu, aranjeunna ngidinan Hack nu mangtaun aksés diidinan pikeun data rahasia kayaning rinci kartu kiridit, rekening bank, nomer jaminan sosial,jeung sajabana

2. A Palang Loka Scripting serangan

serangan XSS lumangsung lamun file pakét, aplikasi atawa URL 'meunang pamundut' geus dikirim kajandela browser urang. Catetan nu salila serangan kasebut, Pakarang (bisa jadi salah sahiji tilu disebutkeun) bypasses proses validasi. Salaku hasilna,pamaké éta deceived kana pamikiran nu sipatna dipake dina hiji kaca web sah.

3. Rusak auténtikasi & Sidang Manajemén serangan

Dina hal ieu, hacker nu nyoba capitalize dina sistem auténtikasi pamaké lemah.Sistim ieu ngalibatkeun kecap akses pamaké, Gajah Mungkur sési, manajemén konci na cookies browser. Mun aya loophole hiji wae, hacker tiasa ngaksesRekening pamaké anjeun ti lokasi jauh lajeng maranéhna asup maké Kapercayaan Anjeun.

4. The Clickjack serangan

Clickjacking (atawa UI-Redress serangan) lumangsung nalika hacker nganggo sababaraha, opaquelapisan ka trik pamaké kana ngaklik lapisan luhur tanpa suspecting hiji hal. Dina hal ieu, anu hacker 'hijacks' clicks nya éta dimaksudkanpikeun kaca web Anjeun. Contona, ku cara taliti ngagabungkeun iframes, buleud téks na stylesheets, hacker bakal ngakibatkeun pamaké kana pamikiran yenaranjeunna nuju logging kana rekening maranéhanana, tapi rasa nu sabenerna, éta hiji pigura siluman keur dikawasa ku si kalawan motif ulterior.

5. DNS Spoofing

Tadi anjeun terang yen data cache heubeul nu geus poho ngeunaan bisa datang tur dipikanyahoanjeun? Muhun, hacker bisa nangtukeun kerentanan di sistem ngaran domain anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun mindahkeun lalulintas ti server legit jeung dummyWebsite atawa server. serangan ieu ngayakeun réplikasi sarta nyebarkeun diri tina hiji server DNS kana sejen, spoofing nanaon dina jalur na.

6. Téknik serangan sosial

Téhnisna, ieu teu Hacking per se. Dina hal ieu, Anjeun masihan rahasiaInpo dina iman alus nyebutkeun leuwih hiji web obrolan, email, média sosial atanapi liwat sagala interaksi online. Sanajan kitu, ieu téh tempat masalah asalnadi; naon mikir éta hiji propaider ladén legit tétéla janten ploy a. Hiji conto alus bakal "Microsoft Rojongan Téknis" scam.

7. SYMlinking (serangan jero)

Symlinks téh nyaéta payil husus yén "titik jadi" panumbu teuas abreast file dipasangSistim. Di dieu, hacker teh strategis Posisi nu symlink misalna yén aplikasi atawa pamaké ngakses titik nu nganggap aranjeunnangakses ka file bener. Modifikasi ieu korup, nimpa, append atawa ngarobah idin file.

8. Cross-Loka Request serangan

serangan ieu lumangsung lamun pamaké ieu diasupan akun maranéhanana. A hacker tilokasi jauh bisa nangkep kasempetan ieu pikeun ngirim anjeun nu menta HTTP ngajalin. Ieu anu dimaksud pikeun ngumpulkeun info cookie Anjeun. data cookie Ieutetep sah lamun terus asup. Pikeun jadi aman, salawasna kaluar ti rekening anjeun nalika dipigawé ku aranjeunna.

9. The Jauh Code palaksanaan serangan

Ieu exploits kelemahan dina server Anjeun. komponén Culpable kawas directories jauh,frameworks, perpustakaan ogé modul software lianna ngajalankeun dina dasar pamaké-auténtikasi nu sasaran ku malware, Aksara jeung paréntahgaris.

10. DDOS serangan

A panolakan disebarkeun tina serangan jasa (disingget jadi DDOS), lumangsung lamun mesin urangatanapi layanan server urang anu nampik ka anjeun. Ayeuna lamun keur offline, kan hacker tinker jeung ramatloka atawa fungsi husus. Tujuan tinaserangan ieu ieu: ngeureunkeun atawa butuh leuwih sistem ngajalankeun.

November 28, 2017
Semalt Ahli: Nu Maha umum Cara hacker Paké Pikeun serangan A Loka
Reply