Back to Question Center
0

Semalt Ahli Ngeunaan Online Frauds - Naon & Kumaha

1 answers:

The Prévalénsi panipuan online ieu ngaronjatkeun. Dinten anjeun neuteup dina monitor nungan teu bisa ngabejaan saha nu nyata jeung nu Éta fraudster a. Aranjeunna (nu guys goréng) geus diajar kumaha carana nyamur diri jeung kufur rébuan jalmakarapihan pikiran ngaliwatan antics maranéhanana.

Sanajan kitu, anjeun tiasa ngajaga diri. Hayu urang gampang: neangan acquainted jeung umumfrauds online. Jason Adler, anu ahli tina Semalt ,percaya ieu bakal tetep informasi Anjeun rahasia, rinci bank, sarta duit aman.

Sok inget pernah ngirim duit atawa divulge rinci kartu kiridit ka sasaha maneh ngayakeun nyaho atawa kapercayaan.

Romance scam

jaba Bobogohan geus mantuan rébuan manggihan cinta. Hanjakal, sababaraha elemen gorénggeus dialungkeun online bobogohan kana sorotan salah. Jadi waspada. Dating scam geus manifested sorangan dina loka dating legit jeung dina eta dijieun pikeunfleece jalma unsuspecting. Ieu naon kajadian:

  • Dina hiji ramatloka palsu (anu pas pikeun hiji legit), fraudster nu ngeusi anjeunnyieun rekening, hookup sarta ngayakeun poténsial pencinta / pasangan. Ulah ieu, pariksa kaluar ulasan ngeunaan situs dating kitu nu nyaho naonalus jeung naon henteu.
  • Dina hiji ramatloka sah, fraudster nu nyiptakeun hiji akun. Éta gé pretend kajanten museurkeun maneh, tapi dina rasa nyata, maranéhna geus nepi ka euweuh alus. Aranjeunna lajeng bakal mawa dina relatif gering atawa kaayaan darurat pikeun nu maranéhna butuh duit:nyangkokkeun sabagian nu aranjeunna kukituna nanya ka chip dina. Dina kasus séjén, maranéhanana bisa endear diri ka anjeun kalayan hadiah, tuluy maranehna menta rinci bank Anjeunkalawan jangji ka kirimkeun duit anjeun.

kontes, lotre jeung sweepstakes scam

Ieu jauh tipe nu paling umum dina email na scam online. Anjeun bakal meunang hiji email atawadipilampah dina média sosial anjeun akun informing Anjeun nu geus meunang hadiah nu tiasa ngaku lamun mayar atanapi nyadiakeun rinci kartu kiridit Anjeun.Éta gé coba teuas ngayakinkeun yén mangrupakeun kawajiban pajeg atawa hal tina diurutkeun éta..Naha teu tricked. Ieu syam a. Ieu scam a. lamunteu ilubiung dina lotre sagala, sweepstake atanapi zakat lajeng awas.

scams Spam

ieu populate koropak anjeun. Dina scam ieu, hiji jalma bisa pretend janten museurkeunproduk Anjeun / jasa, atanapi eta bisa jadi hiji organisasi museurkeun ngalakonan usaha sareng anjeun. Mun aranjeunna menta duit pikeun mantuan aranjeunna prosésa pembayaran dina tungtung maranéhanana, mangka anjeun bisa jadi dina keur kejutan nasty. Sakapeung, maranéhna menta pikeun detil kiridit anjeun najan dina hal ieu,aranjeunna kukituna pretend janten Anjeun bank atawa organisasi legit nu mindeng interaksi jeung. Ulah klik tumbu wae iwal mun geus disebut bankpikeun mastikeun sami. Salian kieu anjeun bisa datangna peuntas scam overpayment nu hiji klien ngaklaim geus overpaid pikeun layanan a.Aranjeunna kukituna jadi requesting pikeun ngabalikeun duit ti anjeun.

Pakasaban scam

A conto alus bakal "karya ti imah" conto nu janji rébuandollar pikeun digawé saeutik. Dina kasus séjén, anjeun dijamin pakasaban alus kalawan imbuhan ganteng. Aya nyekel hiji leuwih tiheula. Anjeun kudu mayar fee kangamankeun pakasaban. Ulah leungit duit anjeun dina scam kitu.

Toko / ngajual lelang scam

Jeung jalma ngaganti ka balanja online tur Panawaran, aya geus mecenghul scam a:nu Toko / ngajual lelang scam. Lamun anjeun nawar pikeun produk sarta kalah ka meunang nawar Anjeun buka ngeunaan anjeun bisnis. Lajeng anjeun meunang hiji panggero ti baturmeunangkeun bidder unggul dijieun kaluar, sarta ayeuna geus menang nawar teh. Naon anu maranéhanana hayang? Jang ngalampahkeun bisnis luar platform (Website). ulahwani ngalakukeun ieu. Anjeun bakal jadi swindled duit anjeun, jeung anjeun moal meunang harga (naon anjeun Panawaran pikeun).

peternak scam

Dina scammer online ieu, peternak anjing showcases na / nya puppies mana anjeunna / baéjual. Aranjeunna kirimkeun ka dokumén pendaptaran na kavling gambar. Pikeun finalize deal, Anjeun nuju dipenta pikeun mayar fee pengiriman barang anu bakal lajengjanten refunded. Dina tungtung, Anjeun bakal mayar duit, jeung anjeun moal meunang anak anjing sagala. garis maranéhanana ogé mana unanswered.

November 28, 2017
Semalt Ahli Ngeunaan Online Frauds - Naon & Kumaha
Reply