Back to Question Center
0

Semalt Ahli Ngeunaan Hacking Serangan - Kumaha & Naha?

1 answers:

Salaku leuwih jalma giliran ngagunakeun internet, anceman umum geus mecenghul - Hacking.Mimitina, istilah disebut prosés diajar sistem komputer tur program basa. Kalawan waktu, istilah nyandak dina sinisterhartina nunjukkeun kamampuhan pikeun jalan gede jaringan komputer atawa sistem kaamanan.

Igor Gamanenko, salah sahiji ahli ngarah tina Semalt ,Butuh katingal jero dina alesan na tujuan serangan Hacking.

Sacara umum, ramatloka hacker level 5 jenis serangan ngalawan jaringan sareng komputer. Ieu di antarana:

1. Disebarkeun panolakan of Service (DDoS) serangan

ieu anu dirancang kompromi sistem nu teu boga ciri kaamanan nyukupan sartadifokuskeun palabuhan kabuka ogé sambungan di jaringan. Normal, serangan DDoS neangan keur ngali Sistim ku ngirim sababaraha requestsnu ngabalukarkeun jaringan atawa sistem keur ngadat atawa Cicing turun. Dina spite ieu, paling sistem tahan serangan sarta cageur gampang.

2. Trojan Horse

Ieu software disguised salaku hiji freeware penting atawa shareware. software nu disguisedieu mindeng dipasangkeun sadar ku webmaster anu henteu terang software nu kumaha sabenerna ngandung.

Biasana, software ngandung ciri yén muka panto deui tina sistem Anjeun pikeun ngidinanaksés diidinan pikeun sistem Anjeun iraha wae nu nganggo parabot lemesna. Alternatipna, software ngabogaan pemicu nu diatur kaluar ku tangtukajadian anu lumangsungna atawa dumasar titimangsa a. Sakali micu, software nu shuts handap sistem Anjeun atawa jaringan. Spyware nyaéta software kirang ngabahayakeun nu mangrupailahar dipaké pikeun ngumpulkeun data nu geus engké dijual ka pausahaan marketing.

3. Virus

Ieu ancaman paling umum webmasters sapatemon. Di tingkat paling dasar, éta téhprogram jahat anu sanggup nyimpen ulangan sorangan. Fokus utama virus anu narajang sarta ngancurkeun sistim host urang..umumconto program jahat kaasup Frodo, Cascade jeung saayana.

4. Jaba

Di handap ieu mangrupakeun situs shadowy nu mangpaatkeun kelemahan kaamanan di téknologi wéb tangtu dinaguna dipicuna panyungsi anjeun kalibet dina kagiatan diidinan.

5. Cacing

Ieu malware timer nyalin anu hoards daya adi di sistem Anjeun nepikameunang overloaded na eureun fungsi. Cacing nu dirancang pikeun jenis husus tina komputer nu nyieun eta teu epektip ngalawan sababaraha sistem.

Ku kituna, naha ramatloka hacker kalibet dina ieu kagiatan jahat?

1. Pikeun ngakses jeung make sistem Anjeun salaku internét Relay Chat pikeun ilegal kagiatan-saprakhacker mindeng kalibet dina kagiatan haram, aranjeunna kedah nyumput operasi maranéhanana. Jang ngalampahkeun ieu, maranéhna butuh leuwih server pikeun nyimpen eusi terlarangatawa keur kaperluan komunikasi.

2. Maok informasi.

3. For senang jeung hiburan.

4. Pikeun dendam-tech staf savvy dipecat ti parusahaan atawa bisnis sebel, saingan anukacida dipikaresep rengat Sistim anjeun dina serangan dendam.

5. Pikeun publisitas-sabagian hacker cinta publisitas sarta bakal ngalakukeun nanaon meunang noticed.

6. Ékspérimén atawa nguji Sistim-sababaraha instansi nu, webmasters menta ahli ICTmun usik sistem maranéhanana dina urutan pikeun ngaidentipikasi kelemahan na dina usaha pikeun mantuan di enhancing kaamanan.

7. Alatan gangguan katelah Sindrom Asperger. Jalma anu kakurangan tina kaayaan kieuanu antisocial tapi anu endowed kalawan kamampuhan pikeun difokuskeun masalah pikeun periode pisan panjang.

8. Kaluar ti ngarasa panasaran..

9. Mariksa naon kolega, spouses, saingan bisnis atawa anggota kulawarga anu nepi ka.

10. Mangtaun bragging hak.

11. Salaku hiji tantangan intelektual.

12. Pikeun gain-najan finansial paling hacker ramatloka ulah ngalakukeun hal eta duit, sababaraha cyberpenjahat sangkan hirup ku cara ngalakonan panipuan kartu kiridit.

Jalma dina resiko serangan jahat

  • pausahaan-ieu kaamanan Internet firms boga kaamanan pangalusna nu ngajadikeun étahiji udagan pikaresepeun pikeun hacker.
  • jaba ti pihak
  • profil High firms-politik jeung korporasi multinasional nubiasana mangrupa target irresistible pikeun hacker néangan mangtaun hak bragging.
  • Saha jeung situs-najan situs e-commerce anu lolobana sasaran ku penjahat cyber,hacker teu kapikiran shutting handap wae sistem rawan.

Kumaha kaamanan ramatloka ieu compromised

Hacking jaba tiasa pisan matak. Nya eta bukti yen usaha compromisedkagungan hiji indikasi Hacking, tapi teu nyangka inféksi bakal manjangkeun ka situs web maranéhanana. Ngaksés kadali hartosna bisnis Anjeuna deal gede. Pikeun ngakses kontrol, hacker ngajadikeun runtuyan usaha tina ngaran pamaké sarta sandi anjeun. Kapercayaan Anjeun bisa jadi dibikeunti hiji wengkuan jeung lianna ngaliwatan interception ditangtoskeun dijieun ku hacker.

Cara séjén keur hacked nyaéta ngaliwatan vulnerabilities software. Ieu henteukudu jadi software Anjeun dipasang, tapi ogé panyungsi anjeun. A hacker bisa meunang aksés ka Kapercayaan Anjeun ku cara nyokot kadali na panyungsi anjeun.

Salaku boga ramatloka, Anjeun kedah dianggo dina kumaha carana ngajaga ramatloka anjeun ti mahlukhacked. Emphasizing on sabaraha datang ngakses ramatloka bisnis Anjeun hiji aspék anu bisa mantuan Anjeun ngajaga situs anjeun. Mastikeun euweuh nuKapercayaan dipintonkeun. Jieun situs anjeun ku observasi kaamanan ramatloka anjeun-friendly pamaké.

November 28, 2017
Semalt Ahli Ngeunaan Hacking Serangan - Kumaha & Naha?
Reply