Back to Question Center
0

Semalt Ahli - Kumaha Ulah panipuan Online Tanda Gawé?

1 answers:

maling manggihan eta gampang nyandak kadali kana dompet maya urang gaduh onlinengaliwatan internet. Sakali diilikan, aranjeunna pilfer eusina tanpa boga merealisasikan eta geus Isro. kaayaan geus parah pikeun maranéhananaanu unaware tina basa aranjeunna keur aya rék jadi korban scams. Ku taun 2000, masalah éta jadi nyebar yen Amérika Serikat kagungandatang nepi jeung Center Internet Kajahatan keluhan (IC3). The IC3 tindakan salaku clearinghouse nu narima tur infers sagala keluhan panipuan nalaporan patali internet.

Palanggan The Kasuksesan Manager of Semalt Digital Services, Max Bell, nyadiakeun gagasan berharga ngeunaan panipuan online tur kumaha carana ulah eta.

Internet The salaku maling 'Playground

Kusabab web fungsi minangka hiji sumber informasi, éta tindakan minangka hiji platform unggulanti mana seniman scam nyokot kaluar korban maranéhanana. Panipuan nujul kana truths mispresented atanapi concealing fakta relevan anu ngakibatkeun korbanngalakukeun aksi nu bakal, dina tungtungna, aranjeunna ngarugikeun.

Maling Identity jeung panipuan

Komo urang ati anu korban maling identitas. Skimming mangrupa prosés anumigunakeun alat éléktronik pikeun illegally nyimpen jeung meunangkeun informasi kartu kiridit ti nu sanggeus nyieun purchases. Pretexting nyaéta nalika sinyaéta panggero anu boga kartu sok janten wakil parusahaan jeung menta data pribadi dina pretense of ngamutahirkeun data. Sakali maling maok hijiidentitas, maranéhna bisa migunakeun informasi ka ngalaksanakeun panipuan ku nyieun Gajah Mungkur palsu ka ngaran.

Pamaké bisa ngajaga diri ku shredding sadayana mail na kuitansi maranéhna teu kedah.Tambahkeun kenop panyalindungan ka surelek swasta. Lamun salah sahiji anu sieun skimming kartu kiridit, maranéhanana kudu milih mayar maké duit tunai gantina. Pernah masihan kaluarinpo pribadi henteu masalah situasi.

asuransi Kaséhatan panipuan Identity

kartu asuransi Lost atawa dicokot ku batur bisa muncul dina kasus panipuan. Fraudsters neruskeunjadi canggih kawas kasus 2004, dimana aya jumlahna $ 30 juta dina klaim asuransi unpaid. panipuan identitas asuransi meureunhasil tina telemarketing, surelek spam, atawa pagawé disgruntled. Kiwari dimungkinkeun bisa nyieun hiji jalan satapak of nyasabkeun informasi dina rékaman sabar..

Jalma kedah ngamankeun rékaman médis maranéhanana, informasi asuransi, sarta séjénpaperwork jauh ti maling. Kabéh nomer ngaku asuransi teu dipaké butuh shredding. Pasén kudu refrain ti Signing kaséhatan simbutapprovals asuransi. Éta kudu nyaho sabaraha maranéhna bisa mayar kaluar tina saku maranéhanana beforehand.

Bewara keur Ngurangan Robah

ngabejaan panipuan Online ngabéjaan individu dina aktivitas curiga mangaruhan aranjeunna,sahingga eta ngawanoh eta swiftly. A pamaké manggih kaluar kagiatan husus nu maling nyobian ngakses. The wadah akun, bank atawaorganisasi ngatur parameter sakumaha ka iraha sarta kumaha bewara ngaktifkeun sarta ngahontal boga. Parameter nyieun mungkin pikeunorganisasi ngawas aktivitas. Sagala transaksi luar parameter ieu memicu iber a. Ieu méré pamaké pikeun ngabales nahaaranjeunna approve atawa nyempad kagiatan ngomong. pausahaan kartu kiridit ogé mantuan nyegah ngalawan maling identitas ku Nyieun husus pamakébewara. pausahaan ieu Bandéra sagala aktivitas nu teu cocog profil nu boga urang. Sanajan kitu, peta dicokot gumantung kana customer urangusaha dina nyieun keluhan na laporan kana aktivitas curiga.

Nyandak Aksi

Lamun hiji ngageter panipuan online nembongkeun up, mimitian ku ngarespon kana eta langsung kangaleutikan aktivitas di jelema nu ngacow urang dina akun. Salajengna, nyieun hiji ngageter panipuan dina laporan kiridit nu brings deui hiji iber anyar irahaaya hiji garis anyar pamundut kiridit. Menta salinan ti parusahaan kartu pikeun nempoan na titik sagala aktivitas teu recognizable. sababaraha pausahaannawiskeun pilihan pikeun freeze kiridit dina laporan kiridit. Ieu Batesan anu boga aksés ka laporan.

ngalaporkeun Identity panipuan

Nu hiji sooner meta pikeun aktivitas curang nyaeta gancang salah bisa ngadalikeunpamakean data maranéhanana. Ngalaporkeun instansi tina maling identitas ka bureaus kiridit teh hambalan munggaran. Kana iber, aranjeunna nyegah sagalabukaan akun anyar handapeun ngaran korban. Lengkah saterusna nyaeta keur mere tanda nu boga wewenang.

Bagian pangpentingna nyaéta ngahubungan pausahaan kartu kiridit. salah meureunkudu ngaganti rekening, logins, sarta kecap akses. Ogé, ngahubungan ka parusahaan telepon berpungsi kana kaunggulan nu boga urang sabab bisa mantuan ngabéjaanpamaké parobahan nanaon. Aranjeunna baris nulungan jeung ngawaskeun pernyataan jeung laporan.

November 28, 2017
Semalt Ahli - Kumaha Ulah panipuan Online Tanda Gawé?
Reply