Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Kumaha mendesain Usaha Digital anjeun Éféktif

1 answers:

Dumasar kana hasil panalungtikan ku MIT Review Manajemén Sloan na Deloitte UniversitasPencét, loba usaha anu disusun buka online. Dina ulikan ieu, ngeunaan 44% tina jalma surveyed (3700 analis, executives sarta manajer),nerangkeun yén firms maranéhanana éta siap pikeun gangguan operasi di handap bubuka cara digital anyar. Sanajan kitu, 56% tinaresponden teu ngarasa siap pikeun transisi digital sarta ngalawan cara anyar.

nganut platform digital bisa hartosna loba dina bisnis. Contona, sababaraha SearchEngine Optimasi (SEO) prosedur ningkatkeun basa langganan Anjeun - best long term health insurance companies. Anjeun bisnis Digitalizing tiasa hiji hal anu alus pikeun rencana jangka panjang na.Naha atanapi henteu transisi ieu bakal lumangsung di anjeun bisnis, nu peryogi desain atawa jenis gambar tina hasil ngaji panjang. loba isuaya kamungkinan timbul, nu normal lamun organisasi naon anu transforming. Hasilna, putting strategi jelas dina kaayaan sapertoshitches tiasa hiji tugas tambahan, nu sia usaha.

Max Bell, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt ,ngécéskeun aspék ngarancang bisnis digital suksés.

Desain pamikiran nyorong Kolaborasi jeung Juara

Lamun lakukeun model desain, prosesna ngalibatkeun pilari solusi maké set dibikeunparameter klien nu hayang. jawaban nu teu jelas, achieving bisa mungkin migunakeun sababaraha prinsip nyieun konseptualkolaborasi antara pihak nu kapangaruhan ku robah teh. Contona, lamun ngalakukeun pamasaran digital, organisasi meureunkudu nyewa ahli SEO ogé ngajarkeun staf maranéhanana dina téhnik sababaraha pamasaran digital keur dipulut klien..Dina jaman modern,konsumén mayoritas datangna ti internet. fenomena Ieu ngandung harti yén situs web nu lalaunan ngaganti toko fisik.

Desain pamikiran

Desain pamikiran ngalibatkeun incorporating sagala aspék organisasi jeung gawé barengnyieun solusi pikeun hal. Ieu ngawengku ngalakonan pikiran béda ka kasampak di hiji masalah tangtu ngeunaan solusi kahareup. dina hijititik, ideu ngeunaan perspéktif béda motong méré bisnis hiji wawasan vital pikeun operasi hareup. Contona, dinaMaskumambang of MU / dai jeung SalesForce dina patempuran piracy laut.

Dina hal ieu, nelepon dina tim téhnologi tiasa janten venture worthwhile. loba aspékdesain ogé adapting ka platform digital merlukeun sababaraha ahli Sarbini jeung well-informed keur nyatujuan isu. Contona,gawe babarengan antara executives parusahaan jeung tim SEO bisa ngakibatkeun desain ramatloka responsif alus, anu henteu ngan complements, tapingabogaan potensi ngaganti warung fisik. Dina setelan ieu pamikiran design perlu saprak transitioning nu bisa ngalibetkeun ngarobahstaf, inventory na loba aspék séjén.

Kacindekan

Desain pamikiran mangrupakeun konsép universal, anu bisa mantuan paling organisasi rencanana pikeunhareup maranéhanana. Éta nyandak jalma béda mawa dina perspéktif na leyuran béda. Desain pamikiran bisa nerapkeun keur kacida lobanausaha, jeung eta pisan dipikaresep yén individu béda nyandak eta béda. Desain pamikiran mantuan Anjeun bisnis ngajawab sababaraha jangka panjangisu ogé pindah ti sababaraha kasusah aya. Ngarobah jalma hese, tapi tiasa janten venture worthwhile sababarahakasus. Desain pamikiran ngabantuan jalma meunang rupa diversified tina inovasi kreatif ogé meunang sababaraha tingkat deeper of kolaborasi.Ngaliwatan tips dina artikel ieu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngadopsi hiji prosés pamikiran design ditangtoskeun. Bisa jadi beredar di transitioning kamétode digital.

November 27, 2017