Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Kumaha Ka Ngalawan Ngalawan jahat Cyber ​​Serangan

1 answers:

Dina Abad 21, kaamanan jaba jeung aplikasi wéb geus kabuktijanten perhatian primér dina dunya digital. Kabéh pausahaan aktipitas ngalakonan usaha maké téhnologi anu rentan kana tantangan cenah.Sababaraha usaha anu geus korban Serangan Cyber ​​sedengkeun batur neruskeun beroperasi dina platform online beuki bahaya pinuhtina hacker.

Frank Abagnale, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt Digital Services, boga tujuan pikeun waspada usaha internét dina cara nyegah Cyber ​​Serangan ti aplikasi wéb maranéhanana atawa situs web. Sajaba ti,tips Kadé hiji parusahaan tiasa ngaéksekusi di enhancing ukuran kaamanan maranéhanana anu ogé diwarnaan. Dina sambungan ieu, éta Cangkuangngartos yen sanajan badag sarta ngadegkeun pausahaan bisa kapangaruhan ku Hacking nu. Contona, Zamota ieu hacked mimiti taun ieu,sarta informasi rahasia sarta database pamaké 'anu wrongfully dipaké ku hacker. Jadi kumaha anjeun tiasa ngajaga ramatloka anjeun ti Serangan Cyber?

Ka dimimitian ku, pamakéan aplikasi diropéa sarta software. Ampir kabéh nu boga situs gaduhNu Uninga Ngeunaan Magento, Joomla, sarta WordPress anu boga pilihan apdet anu merlukeun hiji klik di tombol pikeun ngundeur atanapi masang panganyarnaplugins na versi. Dina hal ieu, pamekar situs na pamaké nu cautioned ngalawan milih plugins dipeunteun low saprak lawan meureungeus ngahaja dijieun aranjeunna dimaksudkeun dina situs web Hacking. The CMS (Content Management Systems) komunitas sapertos WP (WordPress) jeungMagento geus jadi jauh digawé relentlessly pikeun ngamankeun loka. Sumawona platform ieu neruskeun ngaleupaskeun patches kaamanan rutin nu ngajadikeunjaba langkung mantap pikeun kaamanan online..Salah sahiji wewengkon nu rawan nyaeta manajemen host. Sanajan kitu, usaha online disarankan pikeunmake solusi hosting junun. Perusahaan hosting nyokot ngurus apdet kaamanan bari maké iket. Ku kituna, usaha tiasa salawasnatetep aman tina Hacking.

panyalindungan Sandi na ngageter teh hambalan kaamanan kadua for jaba. onlinepamaké kudu nyieun jeung mertahankeun kecap akses kuat diwangun ku karakter husus, alphabets, sarta angka ambéh taya sahijieun bisa rengat aranjeunna gampang.Dina catetan sarua, pamilik situs na pamaké tiasa install sababaraha produk Google dimaksudkeun nu nyegah maok tina kecap akses ku sejenna onlineaplikasi wéb atawa loka. Contona, browser Chrome nyadiakeun extension disebut "Sandi Siaga", nu bisa diundeur jeungdipasang kalawan bébas di ampir unggal mesin.

Thirdly, ngajalankeun parabot dina loka nu nyegah DDoS (disebarkeun panolakan of Service).DDoS mangrupa trend munculna keur lawan na spammers ngirim lalulintas palsu dina ramatloka husus ku kituna nyieun eusina sadia.Jumlah badag lalulintas nu ngajadikeun situs a sadia keur dikirim ti sababaraha sumber. Intina, eta mangrupakeun résiko poténsi ka sadaya sistemglobal nu kainféksi na compromised kalawan Trojans jeung lawan nargétkeun hiji sistem dina hiji waktu. Google ngabogaan produk disebut GoogleTameng Project ngajaga situs web anyar tina serangan jahat DDoS. jasa nu geus sadia pikeun pamakéan bébas ku newsrooms online leutik,situs anyar, sarta wartawan bebas.

Tungtungna, ngagunakeun web hosting server dedicated. A dedicated server is leuwih amanti web hosting server sareng sababaraha situs dina hiji waktu dibagikeun. Ieu nyegah a boga situs ti lawan jahat anu make vulnerabilities tinahiji situs to hack jaba séjén hosted dina server. Mertimbangkeun maké web hosting jasa nu nyadiakeun aplikasi wéb firewalls pikeun maranéhnahosting server.

November 28, 2017
Semalt Ahli: Kumaha Ka Ngalawan Ngalawan jahat Cyber ​​Serangan
Reply