Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Kumaha Ka Jieun Shareworthy Twitter Pics?

1 answers:

Ulah tweet pics sabenerna mantuan hiji gain langkung pengikut? Éta leres yen aranjeunna oge reel di beuki likes, retweet, sarta nyebutkeun? Tangtu, maranehna ngalakukeun. Aya nomer nu ngajamin pikeun ieu pagawean kitu, tweet pics do. Aya nyekel hiji najan: nu pics kedah janten shareworthy - wohnung putzen mit abgabegarantie.

Frank Abagnale, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , ngajelaskeun didieu teh tips on nyieun gambar dibagikeun-pantes dina Twitter.

Di dieu opat titik hal anu némbongkeun dampak tweet pics.

Case salah:

BufferApp katalungtik akun Twitter maranéhanana pikeun sawatara waktu dina bulan Nopémber, 2013. Naon aranjeunna unearthed wangsit hiji pola akrab. Tweets kalawan pics ngagaduhan 18% leuwih clicks na 150% langkung retweet ti maranéhanana tanpa pics.

Case dua:

Twitter wangsit faktor nu nyumbang ka beuki retweet na tatarucingan faktor nu diuk di luhur daftar? Tangtu, anjeun kukituna nyangka, ieu poto. Tweets kalayan poto kungsi 35% dorongan, video (28%), tanda petik (19%), pamadegan sareng jumlah (17%) bari eta kalawan hashtags kungsi 16% dorongan. Catet yén anjeun bisa mash poto jeung tanda petik kanggo langkung retweet.

Case tilu:

The Sotrender blog dianalisis 500 merek paling dituturkeun dina Twitter. tekenan maranéhanana ieu nangtukeun sabaraha pic.twitter.com, vines, Instagram, Facebook jeung Tumbu twitpic.com kagungan hiji dampak. Vines na Tumbu twitpic.com miboga saeutik pangaruh bari ieu kalayan poto jeung pic.twitter.com miboga 141% langkung retweet. Maranéhanana kalayan Tumbu Facebook / Instagram, di sisi séjén, ngagaduhan 122% na 89% leuwih retweet mungguh..

Case opat:

Sakali Dan Zarella nyandak waktos cara analisa 400k tweets (ngangkat di acak) ka assess dampak visuals Twitter urang on retweet. kacindekan na sanggeus analisis? Tweets kalawan pics miboga kasempetan 95% keur retweeted.

Ukuran? Naon ukuranana?

Ceuk para ahli, aya peryogi kauninga ukuran idéal a tweet pics. Dina layar desktop, sadaya gambar dina Kala a nu 506 na 253 pxs (piksel). rasio aspék nyaeta 2: 1. Lamun poto nu teu digolongkeun dina rentang (ngomong mana luhur ieu), mangka ieu potong sacara standar. Sanajan iraha batur clicks on gambar, teras anjeunna / manehna RSS sakabeh hal.

Nyieun dibagikeun-pantes tweet pics

1. Watermark aranjeunna - pikeun ieu, migunakeun Pablo (alat bébas). Mimitian ku nyieun hiji gambar éndah hiji cutatan, sual atawa ngan saukur judul. Rengse kaluar kalayan poto tukang Allah.

2. Bagikeun Anjeun Instagram jeung Facebook poto. Mun pengikut anjeun dina platform ieu dipikacinta aranjeunna, teras tweeps anjeun bakal cinta aranjeunna teuing.

3. Jieun collage tina gambar. Anjeun tiasa make tilu atawa opat gambar pikeun ngabejaan hiji carita sababaraha nurun. Eta salawasna jalan keajaiban.

4. Tag. Tag. Tag. Salaku kalawan sakabeh jaringan média sosial, Twitter ogé ngidinan Anjeun pikeun tag pamaké séjén ngamangpaatkeun ieu.

5. Coba Lucu GIFs. GIFs tiasa jalan coolest of nambahkeun eusi unik kana Kala Anjeun. Catet yén dina Twitter GIFs ulah maén otomatis. pamaké kudu klik tombol play munggaran.

November 29, 2017