Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Isu Kaamanan WordPress Sarerea Mibanda uninga

1 answers:

Loba lila komérsial sarta institusional bade online. Hasilna, dina onlinemédan anu jadi udagan pangalusna pikeun penjahat cyber sangkan ngaéksekusi serangan maranéhanana. Loba pangusaha sarta e-commerce boga ramatloka ulahgaduh pangaweruh kacukupan jeung kaahlian keur ngawangun sarta boga imah jaba maranéhanana. Hasilna, aranjeunna milih pikeun metode kawas parabot DIY tur platform hostingkawas HostGator. Paling sahiji sistem manajemen eusi, anu aranjeunna ngandelkeun kaasup platform WordPress. WordPress sarwa nepi ka 24% ti sadayasitus web di sakuliah dunya. situasi Ieu ngandung harti yén hacker boga sawah maén badag papanggih lawan maranéhanana. Pananjung sistem Hack-buktinanyaeta mindeng ngimpi.

Frank Abagnale, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt Digital Services, méré alesan naha jalma resep WordPress. Anu mimiti, maranéhna boga hiji platform sumber kabuka ogé loba plugins, anutiasa ngalaksanakeun tugas utama. Hasilna, WordPress nyaéta sistem manajemen eusi baku, nu ngagaduhan ngaktipkeun jalma ka imah loba situs web.Sanajan kitu, WordPress boga disadvantage a. Saloba aya loba urang nyieun website dina WordPress, anu seuseueurna target hacker urangsitus WordPress teuing. Contona, lamun hacker manggih liang dina Sistim kaamanan ngeunaan WordPress, atanapi di plugin anu sadia pikeun WordPress,aranjeunna tiasa gancang ngajadikeun otomatis jumlah badag serangan nu bisa ngirim pamaké informasi atawa informasi berharga lianna ka lokasi rusiah.

Protection ti spam

Spammers jelema anu nyoba bait korban kana mawa kaluar sababaraha tugas,Tapi niat balik nyumputkeun nu teu oke. Contona, sababaraha spammers bisa coba mun trik urang kana ngaklik tumbu tepa. dina séjénkali, aranjeunna bisa boga kaca phishing, anu mere eta kavling data berharga. Dina umur modern, spammers nganggo kantétan nu ngandungmalware kayaning Trojans. Anjeun kudu sensitize klien anjeun ngalawan rupa ieu serangan. Hacker nu balik kabeh serangan spam. Éta meureunperyogi Kapercayaan pamaké, informasi kartu kiridit, kontrol ramatloka atanapi motif kotor sejenna balik serangan maranéhanana. Employing ukuran kaamananpikeun situs anjeun tiasa nyimpen eta ngalawan loba serangan.

lawan Asasi Manusa, bot, tur botnets

Lamun curbing serangan Hack, hal anu penting pikeun angka kaluar anu atanapi naonbalik serangan nu. lawan manusa nu urang nyata anu ngalakukeun tugas kalawan gol maranéhanana di pikiran. Bot nu software basajan kawas robot,nu ngagambarkeun jalma di executing tugas. Di sisi séjén, botnet hiji jaringan tina loba bot, kawas jutaan, nu bisa dikirimkeunmun nyerang rupa exploits sarta nyadiakeun hasil ka hacker dina lokasi nu tangtu.

Kacindekan

The kaamanan ngeunaan ramatloka Anjeun kitu oge sareng anu konsumén Anjeun gumantungbeurat kana Anjeun sakumaha admin. Nalika nyieun website, urang malire mungkin cyber-kejahatan, anu tiasa ngadamel sakabéh e-commerce ramatloka Golěmpanghandap. A loba usaha SEO musna di leungeun hacker anu ngabantu pesaing ku ngawanohkeun kompetisi adil. kaayaan meunang parahkalawan jaba WordPress, utamana kusabab sistem kaamanan maranéhanana anu dipikawanoh pikeun aranjeunna. Saterusna, WordPress boga angka pangluhurna loka. sababarahatéhnik nu bisa ngajaga diri di WordPress téh di guideline ieu. Anjeun oge bisa mastikeun kaamanan lalulintas anjeun, datang ogésakumaha ningkatkeun SEO di Google ngaliwatan cék kaamanan.

November 28, 2017
Semalt Ahli: Isu Kaamanan WordPress Sarerea Mibanda uninga
Reply