Back to Question Center
0

Semalt Ahli: hiji tampilan deukeut kana hacker Toolkit

1 answers:

Sakali hacker diajar jalan ka hack hiji organisasi, maranéhanana baris ngagunakeun eta teken on maranéhnapangalaman jeung sukses kaliwat. Ku alatan éta, nyobian sangkan rasa naon breach data bisa ngabuktikeun ngeunaan nilai signifikan salaku salah asup ka pikirantina lawan jeung mikirkeun cara maranéhna bisa migunakeun ngabalukarkeun cilaka.

Frank Abagnale, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt Digital Services, presents jenis paling umum serangan ilahar dipake ku hacker:

1. Malware

Malware nujul kana hiji campuran tina program ngabahayakeun kayaning virus jeung ransomwarenu masihan lawan kadali jauh. Sakali deui gains asupna kana komputer, eta compromises integritas komputer tur nyokot leuwihmesin dipaké. Ogé monitor sagala informasi ngalir asup jeung kaluar sistem, kitu ogé tindakan dina keystrokes. dina kalolobaaninstansi, merlukeun ka hacker ngagunakeun cara liwat mana maranéhna bisa neangan malware anu dipasang kayaning Tumbu, sarta bahya pilari emailkantétan.

2. Phishing

phishing ieu ilaharna dipake nalika lawan nu disguises diri salaku si atawa hijiorganisasi maranéhna dipercanten pikeun ngalakukeun hiji hal aranjeunna moal ngalakukeunana. Aranjeunna condong make urgency dina email nu, kawas aktivitas curang, sarta hiji emailkantétan. Dina ngundeur kantétan, éta installs nu malware nu alihan pamaké pikeun ramatloka pilari sah, anu terusmenta informasi pribadi ti pamaké.

3. Suntik serangan SQL

terstruktur pamundut Basa mangrupa basa programming nu mantuan komunikasikalawan basis data. Paling server nyimpen informasi swasta di basis data maranéhanana. Mun aya wae sela dina kode sumber, hacker bisa nyuntika SQL sorangan, nu ngidinan eta panto deui dimana maranéhna bisa ménta Kapercayaan ti nu situs urang. masalah janten langkung masalahlamun loka nyimpen informasi kritis tentang pamaké maranéhanana kayaning informasi kiridit na database maranéhanana..

4. Cross-Loka Scripting (XSS)

Ieu jalan dina jalan anu sarua sakumaha injections SQL, sabab injects kode jahat kanaramatloka. Nalika datang mangtaun asupna kana loka, kode nu installs sorangan dina browser pamaké, sahingga mangaruhan sémah langsung.Hacker ngalebetkeun otomatis ngajalankeun komentar atanapi Aksara dina situs ngagunakeun XSS. Pamaké malah teu bisa nyadar yén hacker ngabajak maranéhnaInpo nepika telat.

5. Panolakan of Service (dos)

A serangan dos ngalibatkeun overloading website kalawan teuing lalulintas keur titik hiji deuioverloads pangladén sarta bisa ngawula ka eusina ka jalma nyobian ngakses eta. Jenis lalulintas dipaké ku hacker jahat anudimaksudkan pikeun bah ramatloka pikeun Cicing dipareuman ti nu. Dina hal mana sababaraha komputer anu dipaké pikeun hack, éta janten panolakan disebarkeuntina Service serangan (DDoS), méré lawan alamat IP béda digawekeun sakaligus ti, sarta sahingga harder ka ngabasmi maranehna.

6. Sidang ayana pangbajak na Man-di-nu-Tengah Serangan

The deui mudik transaksi antara komputer jeung web server jauh unggalboga ID sési unik. Sakali hacker meunang ditahan tina ID sési, aranjeunna tiasa ngadamel requests posing sakumaha komputer. Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna mangtaunÉntri ilegal saperti hiji pamaké unsuspecting pikeun ménta kontrol leuwih informasi maranéhanana. Sababaraha cara dipaké pikeun ngabajag Gajah Mungkur sési nyaéta ngaliwatancross-situs scripting.

7. Dipake deui Credential

Ku lantaran éta ngaronjat Jumlah jaba merlukeun kecap akses, pamaké bisa milih pikeun make deuikecap akses maranéhanana pikeun situs dibikeun. ahli Kaamanan mamatahan jalma sangkan ngagunakeun kecap akses unik. Hacker bisa mangtaun usernames sareng kecap aksestur nganggo serangan gaya BRUTE mangtaun aksés. Aya manajer sandi sadia pikeun mantuan jeung rupa credential dipaké dina situs web béda.

Kacindekan

Di handap ieu mangrupakeun ngan tapi sababaraha sahiji téhnik dipaké ku lawan ramatloka. Aranjeunna terusngamekarkeun metode anyar jeung inovatif. Najan kitu, keur sadar mangrupa salah sahiji cara pikeun mitigating résiko serangan sarta ngaronjatkeun kaamanan.

November 28, 2017
Semalt Ahli: hiji tampilan deukeut kana hacker Toolkit
Reply