Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Hayang turun Korban Pikeun Cyber ​​Fraudsters? - Pernah Pernah Baca Pasal Ieu!

1 answers:

Jeung petikan waktu, Internet geus nyieun kahirupan urang gampang. Sagalana geus ayeunasadia online, sarta kami moal bisa ngeureunkeun Sunan Gunung Djati ti ngakses angka nu gede ngarupakeun produk jeung jasa. Dina waktu nu sarua, éta leres yenjumlah scams online jeung kagiatan curang geus ngaronjat.

Ross Barber, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt ,geus dicatet yén dina kaayaan kitu, eta bisa jadi mungkin pikeun anjeun tetep aman online tanpa ngajaga dina pikiran hal di handap ieu:

maling Identity

maling Identity ieu disebut ogé "Identity panipuan". Nu mangrupakeun kajahatan nuhacker nyoba ménta inpo pribadi Anjeun maké situs web média sosial atawa surelek. Anjeunna bisa ngakses angka jaminan sosial anjeun, kiriditrinci kartu, sarta jumlahna lisénsi supir urang. Sakali anjeunna atanapi manehna tangtukeun informasi anjeun, eta bisa dipake pikeun meuli hiji hal illegally, sarta Anjeun ngalakukeunanakudu mayar duit tina saku anjeun sorangan. Éta pisan sababna naha anjeun kudu nyegah diri tina curanmor sapertos na teu babagi sénsitip AnjeunInpo jeung saha dina Internet. Ieu mungkin pikeun ngaidentipikasi hacker atanapi scammers lamun teu ngabales surelek kanyahoan, Teleponatanapi seratan. Éta ogé penting nu teu babagi rinci bank Anjeun kalawan sagala baé kanyahoan..

panipuan fee sateuacanna

Hiji panipuan fee sateuacanna nyaeta salah sahiji jenis paling umum tina scams. Ieu ilaharnangalibatkeun ngajangjikeun korban pangsa badag tina jumlah badag duit, dina balikna pikeun mayar upfront leutik. Jalma neangan gampang trapped kuhacker sakumaha maranéhna rék earn hal dina waktu anu singget. Lamun nyieun pembayaran a, aya Chances yén hacker bakal ngaleungit ku anjeunduit, jeung anjeun moal meunangkeun reply ti aranjeunna. panipuan Ieu biasana dimimitian ku hacker ngahubungan hiji jalma ngaliwatan email, média sosialWebsite atawa WhatsApp. Lamun batur geus nanyakeun maneh mayar upfront, Anjeun kedah pernah meunang trapped ku trik kayaning anjeunna atanapi manehna kudu jadi hacker.pausahaan jeung sellers reputable pernah menta konsumén maranéhna pikeun mayar hal sateuacanna.

panipuan Kartu Kredit

Jalma di Amérika Serikat jeung Kanada geus korban kartu kiriditscams. jenis ieu panipuan biasana ngalibatkeun kartu pembayaran kayaning kartu debit atawa kartu kiridit salaku sumber urus. Hacker bisa mentaanjeun babagi rinci kartu kiridit Anjeun ngaliwatan surélék atanapi ramatloka Tumbu. Kadé nu tetep informasi anjeun aman tur teu ngabagikeunanaku pihak katilu di internet. Sanajan incidences of frauds kartu kiridit téh dugi ka ukur sababaraha persén, ieu bisa hasil dina badagleungitna finansial salaku urus curang teu bisa Malikkeun. Dina bulan anyar, leuwih ti dua puluh persén Amerika geus leungit hiji heftyJumlah kusabab frauds kartu kiridit. Jalma di Britania Raya leungit leuwih $ 500 juta taun saméméhna alatan tipe ieu scam.

Lamun geus leungit kartu Anjeun atawa geus dicokot ku batur, anjeun kudu konsultasi caket dieu AnjeunCabang bank meunang eta dikonci. Aya Chances nu hacker bakal make kartu kiridit anjeun ka transact hal rongkah.

November 28, 2017
Semalt Ahli: Hayang turun Korban Pikeun Cyber ​​Fraudsters? & Ndash; Pernah Pernah Baca Pasal Ieu!
Reply