Back to Question Center
0

Semalt Ahli: 4 rupa Online Kajahatan Anjeun Dupi Nyanghareupan Dinten

1 answers:

Salaku internét terus numbu up loba komputer, hacker jeung penjahat cyber séjénnuluykeun pikeun ngabaru up téhnik anyar sangkan ngaéksekusi kaperluan maranéhanana. Alat nu ngagunakeun hacker tetep meunang alus salaku kamajuan téhnologi. lamun urangngadamel website, saeutik ngalakukeun anggap we kanyataan yén hacker bisa nyokot jauh loba informasi berharga tina sistem komputer. Salaku hasilna,kaamanan ramatloka e-commerce anjeun sarta yén sahiji klien anjeun greatly gumantung kana admin.

Ka tetep jauh ti kasus ieu, éta salawasna penting kaasup sababaraha hususukuran ka online tur komputer aplikasi Anjeun. Éta naha Ross Barber, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt ,geus dieusian jenis pang populerna di frauds komputer patali:

1. Phishing

kajahatan Ieu diperlukeun pamakéan kaca web palsu atawa diklon. A hacker atanapi cybercriminal nubalik motif nu bisa nyieun kaca nu identik jeung pamadegan hiji formulir web tinangtu atawa tanda dina formulir. Handap channel ieu, scammer nulajeng Sigana pikeun cara nyieun korban klik tumbu maranéhanana. Téhnik ieu mangrupa instrumental utamana dina maok informasi pribadi kawaskecap akses tur informasi kartu kiridit.

2. Hacking

Hacking mangrupa salah sahiji kasus panipuan internét pangkolotna. Hacking ngalibatkeun ilegalÉntri kana sistem komputer Calung sababaraha kagiatan ilegal has dina sistem. Paling sakabeh kasus Hacking kaasup karsa geringbalik baé maén dina hacks..Hacking facilitates paling kejahatan massa jeung scams. Contona, hacker bisa mangtaun aksés ka bank bédalogins dina rupa karakter. logins ieu tiasa aya leuwih web poék mun individu di nagara berkembang anu mindahkeun duittanpa renik a.

3. maling identitas

informasi Personal bisa bocor ngaliwatan sistem komputer pisan gancang. Contona,hacker tiasa make téhnik basajan kawas SQL suntik na mangtaun Éntri ka database nu pinuh ku informasi klien relevan. Salaku hasilna,hacker nu bisa dirobah, unggah, undeuran atawa ngahapus koropak dina web server rawan. Leuwih ti éta, hacker teh bisa oge ngalakukan sababaraha meta dibeunangkeunkayaning maok informasi pribadi keur dipake dina kagiatan panipuan internét lianna.

4. Kloning situs web

Sababaraha penjahat cyber nyandak kaahlian maranéhna tebih saluareun spamming. Contona, ayakasus dimana hacker nyieun website nu hiji duplikat loka sejen. karsa baku balik trik ieu bisa ngawengku sababaraha butuhnarajang jalma rawan. Dina kasus séjén, aranjeunna trik urang kana balanja di sababaraha kaca toko diklon maranéhanana, ukur keur maok loba duitti aranjeunna. Dina kaayaan sejen, informasi pribadi ogé bisa bocor kaluar ka hacker di manner ieu.

Kacindekan

kasus panipuan Internet anu dina naékna handap kamajuan sistem komputer.Aya loba kasus nu ngalibetkeun nyieun operasi kaamanan cyber masarakat dina kaayaan compromised. Dina sagala perkara ieu, jalma kawas hackersarta scammers maénkeun peran kritis. Pangaweruh jenis sarta wangun frauds komputer tiasa aya mangpaatna ka jalan sistem a ngoperasikeun. Dikasus sejenna, panipuan komputer ngabentuk dasar liwat mana urang bisa manggihan tur ngajadikeun otomatis hacks kawas di phishing. Buku ieu tiasa ngabantu anu admin webatanapi blogger ningkatkeun kaamanan di ukuran di tempat pikeun Hacking pinuh.

November 28, 2017
Semalt Ahli: 4 rupa Online Kajahatan Anjeun Dupi Nyanghareupan Dinten
Reply