Back to Question Center
0

Semalt Ahli: 10 sénsitip Realities Cyber ​​Kaamanan

1 answers:

The sector kaamanan cyber geus advancing rampantly kalawan langkung ahli gabung industri.Akibatna, software beuki loba jahat keur dirancang sarta ampir 230, 000 malware anyar keur dibuka dina dasar poean.Hal ieu diperkirakeun yén 100 milyar dollar anu invested taunan nungkulan cyber-kajahatan.

Salami anjeun make Internet, anjeun rawan cyber-serangan. Nyaétagagasan tina Nik Chaykovskiy, anu Semalt Palanggan senior Kasuksesan Manajer, ngagambarkeun carana bahaya éta kana panyungsi kana beroperasi tanpa panyalindungan éféktif.

1. The lawan cyber paling bahaya global

The FBI boga daptar paling miharep 19 penjahat internet anu jawabkarugian pamaké web 'dina lingkup $ 350.000 nepi $ 100 juta. Dina momen ieu, subjék JABBERZEUS nu paling miharep ku FBI.

2. paling biaya intensif virus komputer dina sajarah

MyDoom geus katarima sakumaha biaya paling intensif global dina sajarah cyberkaamanan. Hal ieu pendekatan nu virus geus jadi jauh nyababkeun dina karuksakan tina $ 38,5 miliar.

3. Target hade tina lawan média sosial

Up to date, aya leuwih ti 1.6 milyar pamaké média sosial global sahinggatarget hade a hacker urang. Pamaké anu méakkeun waktu signifikan dina jaringan sosial nu dipikaresep turun korban serangan ieu.

4. 99% komputer anu di hiji risiko mangpaatkeun kit

Leuwih ti 99% komputer gaduh program kayaning Adobe Reader, Oracle Java, sarta AdobeFlash dipasang dina sistem operasi maranéhanana. Ayana software ieu ngabentuk hiji saluran dina nu, anu lawan bisa ngaoptimalkeun asup pikeun aksésgadget Anjeun..

5. penjahat Internet pikaresep pendekatan pangaruh korban

Korban ti cyber-serangan gampang dimanipulasi saprak urang ngabentuk link weakestngeunaan kaamanan cyber. Salaku misalna, rékayasa sosial nujul kana pendekatan tina mastikeun yén individu divulge rahasia ku manipulasiaranjeunna psikologis.

6. Kaamanan caution: jero jobs

Dina kalolobaan kasus, kira 59 persén pagawé maok data organisasi lamun aranjeunnaanu dipecat atawa nalika aranjeunna mundur. coercions insider lianna meunang safeguarded kaasup insiders jahat, insiders ngurangan sarta mangpaatkeun insiders.

7. pamaréntah anjeun ngaronjatkeun kerentanan anjeun

Ieu mangrupakeun kanyataan yen pamaréntah global nu ngarancang malware kalawan niatdigunakeunana éta salaku pakarang digital. malware anu manggih jalan -na pikeun organisasi swasta sarta komputer pribadi hasilna évolusi ditingkatkeuntina malware kriminal.

8. Aya hiji peta saharita nu depicts lawan dina aksi

The Amerika nyaeta target pikaresep keur penjahat cyber. Contona, dinaUS Departemen jaringan Pertahanan ngalaman leuwih $ 100 juta dina karuksakan salaku konsekuensi serangan dieksekusi ku kriminal Cina.

9. Cybercrime mangrupakeun tantangan serius keur dunya

68% duit leungit salaku konsekuensi serangan Internet anu dianggap unrecoverable.Cyber-kajahatan henteu ngan ngarugikeun intensif tapi ogé ngakibatkeun tantangan séjén for jeung sya global.

10. Hacktivism teh inspirasi primér anu ngatalisan serangan cyber

Hacktivism jumlah ka leuwih 50 persén sagala cyber-serangan sacara global. Istilah mangrupangagambarkeun larapan dissident tina komputer kalawan niat tina enhancing a Agenda Politik.

Kacindekan

Salawasna inget, yén anjeun teu kudu underestimate penjahat Internet. Ku kituna henteu safeguardnyaeta ka éféktif, teu anceman teuing minimal. Paduli ukuran tina ancaman kaamanan cyber, ukuran luyu kudu nempatkeun di tempatpikeun nyegah sagala serangan anjeun bisa nyanghareupan.

November 28, 2017
Semalt Ahli: 10 sénsitip Realities Cyber ​​Kaamanan
Reply