Back to Question Center
0

Semalt Aandelen Tips pacul Te ​​Omgaan patepung Slechte E-Surat-tata titi

1 answers:

Mensen ontvangen meer dan 115 e-surat per Dag. Echter, Hawking gevolg van een slecht email-etiket, worden veel van deze niet gelezen. Hier zijn de richtlijnen maot panto Frank Abagnale, de Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, aangeboden worden, waarna u slechte email-tata titi vermijdt en klanten naar Hun berichten kijkt.

1. Plak en dobbelstenen voor betere segmentatie

De meest voorkomende methode paeh bedrijven gebruikt, nyaeta demografie paeh sarakah revolutionaire segmenteringspunt slaat - hosting domain.web.tr. Hawking zodanig wordt sarakah niet meer mogelijk Om de e-mailbehoeften van specifieke groepen te ontmoeten. Momenteel biedt de overvloed Aan beschikbare technologie bedrijfseigenaars voldoende mogelijkheden Om Hun lijsten verder te breken. Dynamische inhoud panto paeh onderwerpen abonnees geselecteerd zijn, helpt de boodschapskwaliteit te versoepelen en verhoogt de relevantie ervan patepung de klanten, waardoor de omzet wordt opgeheven.

2. Eén maat kaliwat niet allemaal

Mensen moeten stoppen patepung sarakah verwachten dat een enkel bericht, op dezelfde manier ontworpen en verzonden wordt naar alle abonnees, resoneert patepung hen allemaal. Bovendien hebben dergelijke inspanningen sarakah potentieel relaties Om patepung de klant te pijn doen. Blast e-surat zijn een teken dat alle eerdere communicatie patepung de klant niets betekende. Hawking gevolg daarvan beginnen ze te geloven dat ze slechts een nummer op een lijst zijn en niet Hawking waardevol voor sarakah bedrijf worden beschouwd.

3. Kom tot op sarakah punt

dampak Korte berichten hebben een grotere dan langere. Roten e-surat en Hun digitale formaten kunnen klanten de boodschap dumpen dina de prullenbak. Zulke e-surat eten di sarakah schema van een individu, dat is niet sarakah soort receptie waarnaar een bedrijf dina e-mail zoekt marketing. Ann Handley stelt bijvoorbeeld dat sarakah idee nyaeta Om woorden te snijden, geen tambahan urang. Daarom téh sarakah tijdig Om de boodschap leuwih te brengen noodzakelijk.

4..Personalisatie

De huidige markt heeft grote vertrouwensvraagstukken, aangezien slechts 18 procent beweert dat bedrijfsleiders zij vertrouwen. Dina de Kern van dit idee téh sarakah bedrijfsleven, ook voor de b2b-bedrijven. Mensen moeten zich voelen dat de transacties waar ze mee bezig zijn zijn patepung Hun beste vrienden, maot di Hun schoenen zijn geweest en de sleutel tot succes hebben gevonden. Ze werken alleen patepung bedrijven maot authentiek, eerlijk en betrouwbaar zijn.

5. Een oproep tot actie toevoegen

Hawking een e-mail acteren geen gehoor op sarakah Pad van, Nu ti dina de toekomst, dan wordt sarakah nutteloos voor sarakah bedrijf. Iedere boodschap heeft een čta nodig zodat sarakah de klanten niet meer afvraagt ​​wat de doelstelling van de afzender éta Om de e-mail te sturen. Ook čta verhoogt de doorlooptijd en de verlooptarieven.

6. nummers monitor

Slechts 29 procent van de marketeers controleert Hun ROI-statistieken Om de effectiviteit van een te email beoordelen. Vergeten Om statistieken te volgen betekent dat tweaks de prestaties van e-mailmarketing niet verbeteren. Sarakah bijhouden van afleesbaarheid, buka en klikfrequenties helpt Om prestaties te verbeteren en te begrijpen welk bericht goed patepung de contacten nyaeta gerangschikt.

7. Bewijs nyaeta alles

Dubbele controle e-mail bespaart bedrijven tegen kleine fouten maot klanten kunnen ontkoppelen. Patepung aandacht voor dingen zoals de onderwerpregel, vriendelijke afzendernaam Om de e-mail van spam te onderscheiden en een duidelijk bericht dat vrij nyaeta van typo urang, kan een e-mailetiket van een bedrijf opslaan.

8. Optimaliseren van de verzendtijd

Timing ieu een faktor bepalende dina de ontvangst van sarakah e-mailbericht. Bedrijven rékaman hebben meestal leuwih waardevolle informatie leuwih koper en Hun voorkeuren. Patepung behulp van deze informatie Kan een afzender weten wanneer de volgende e-mail moet worden opgevangen, zodat sarakah bericht relevan en betrokken téh.

9. Belangrijke informatie

Inclusief sleutelcontactgegevens, waarin wordt aangegeven wie de afzender nyaeta en een middel Om te gebruiken voor feedbackdoeleinden. Sarakah téh relaties Om handig patepung klanten te herstellen en sarakah merk te promoten. média sosial handles en link blog citakan, stelt sarakah Doel Sumbang publiek op de hoogte van de nieuwste apdet en apdet. Sarakah maakt ze meer verbonden, waardoor de kans op zaken patepung de afzender wordt vergroot.

November 28, 2017