Back to Question Center
0

Semalt: 5 Tips vital Dina Kumaha Ka Nangtung Ngalawan scams phishing na Spam

1 answers:

Kira 1.6 miliar bit sahiji spam email ieu dikirim dina dasar poean sakuliah dunya. Hal ieu diperkirakeun yén 20 persen tina surelek nu dikirim ka anjeun spam - dofollow backlinks maker shop. Di Amérika Kalér kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngabasmi sumberna tina 80% spam saprak maranéhna nu dipikanyaho asalna ti 200 spammers populér. Spam nyaeta perhatian saprak éta ngawujud jadi dadasar kana nu serangan phishing bisa dibuka. Phishing resiko maneh deui akun tur idéntitas anjeun bari spam nyaeta biasana bangor.

Oliver Raja, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , elaborates dina deukeut handap ngaliwatan nu bisa safeguard diri ngalawan spam.

Buka nepi sababaraha alamat surélék.

Firstly, nyetél alamat email pribadi tur ngawatesan pamakéan -na pikeun susuratan pribadi kana sababaraha susunan kulawarga jeung babaturan. Dina kalolobaan kasus, spammers ngawangun béréndélan email ku gabung ngaran umum, angka, jeung kecap. Kitu saloba anjeun bakal mikahayang ngagunakeun surname anjeun sarta ngaran hareup di alamat surélék anjeun, éta sasaena janten kreatif tur pilih kombinasi unik tina karakter. Utamina, rék nyieun hésé pikeun hiji individu diturunkeun alamat surélék pribadi Anjeun. Ayeuna buka alamat email umum jeung ngagunakeun eta dina kaayaan anu merlukeun anjeun ngalanggan jasa online atanapi ngadaptar pikeun forum a. Coba pikeun ngadopsi ukuran handap kalawan alamat surélék publik Anjeun. Ngarobahna remen. Paké sababaraha alamat surélék umum..Dua belah baris mantuan anjeun uninga saha kasebut ngabudalkeun kaluar alamat surélék anjeun ka spammers poténsial. Sanggeus nangtukeun situs atanapi platform ngajual alamat surélék, anjeun disarankan pikeun nyingkahan éta sarta ogé ngalaporkeun ka Google.

Pernah ngawalon spam wae.

Mayoritas spammers pariksa réspon log sarta kuitansi ka alamat email spam maranéhanana jeung hiji obyektif tina nangtukeun prestasi. Ieu ngakibatkeun yen beuki Anjeun ngabales surelek ieu, Chances luhur téh yén Jumlah spam bakal nambahan.

Ngeunteung saméméh mutuskeun unsubscribe.

Eta geus manggihan yén spammers ayeuna ngirim surelek unsubscribe palsu didominasi kalayan Tumbu unsubscribe spurious. Trik dianggo dina kahadean ku cara mastikeun yén sakali anjeun klik "unsubscribe" jumlah spam anjeun nampi nambahan. Mun hiji email asalna tina hiji sumber kanyahoan sarta nyarankeun anjeun unsubscribe, anjeun disarankan pikeun nolak pangjurung dina.

Mastikeun panyungsi anjeun geus nepi ka tanggal.

pamekar Browser mindeng ngamutahirkeun aplikasi ieu pikeun mastikeun yén sagala patches kaamanan ayeuna aya di tempat. Paranti ngomean panyungsi anjeun ngungkabkeun komputer pikeun malware atawa bug nu bisa ngumpulkeun informasi pribadi anjeun sarta ngirimkeun ka spammers. Anjeun disarankan pikeun mastikeun yén otomatis tombol update anjeun salawasna dina pindah ka safeguard data Anjeun.

Investasi di saringan anti spam.

Mastikeun yén panyadia tina akun surélék Anjeun boga sababaraha fitur anti spam. Gmail ti Google ngabogaan folder spam dimana eta otomatis nyaring surelek nu eta speculates janten spam ti meunang inbox Anjeun. Ieu fungsi pikeun ngurangan annoyance dijieun ku spam utamana lamun maranéhna manggihan jalan ka inbox primér.

November 28, 2017