Back to Question Center
0

Securing A WordPress Website - The Guide Ti Semalt

1 answers:

Loba situs web e-commerce anu nyetél on WordPress. jalma béda heran efekexecuting rupa hacks nu bisa datangna ngeunaan dina rupa situs web WordPress. Tulus, internet geus pinuh ku jelema kalayan sagalasorts meta jahat. Ti spamming mun spoofing, éta jelas yén hacker lajeng bisa sasaran ramatloka anjeun sarta ngaéksekusi sababaraha jahat maranéhnalampah niat. Ilaharna, hacker pretend janten jalma kalawan minat promotion SEO Anjeun atawa kampanye sejen anjeun ngajalankeun.Gantina, aranjeunna mungkas nepi executing sababaraha hacks pisan utama.

hacks has bisa ngawengku cross situs scripting (XSS), phishing, maok pribadiInpo saperti ogé mindahkeun curang. Loba jalma geus nyokot jutaan informasi kartu kiridit klien 'ukur keur buka jeung ngalakukeunMindahkeun balik deui maranéhanana. Dina kasus séjén, aranjeunna bisa mawa ramatloka a ka handap jeung salam urang ku hal lucu dina Rekening pamaké maranéhanana.Hasilna, kaamanan ramatloka WordPress Anjeun kitu oge sareng anu tina klien anjeun kacida gumantung kumaha waspada anjeun dinangajaga kaluar hacker ieu.

Artem Abgarian, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt Digital Services, presents sababaraha trik Hack-bukti nu bisa ngamankeun ramatloka anjeun ngalawan hacker:

1. Paké kaca login aman.

Kaca login WordPress téh biasana henteu pisan aman. pikeunhacker mumpuni, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun brutally nyieun cara anjeun kana databés sahiji ramatloka ti éta kaca login tangtu. Nalika nyieun Anjeunsitus WordPress, hal anu penting pikeun mertimbangkeun nambahkeun hiji / wp-login..php atawa / wp-admin / dina domain ramatloka anjeun securing. ukuran ieu tiasanyegah jenis ieu Éntri ogé serangan mirah lianna. Ngagunakeun kecap akses aman ogé bisa mantuan panel admin loka Anjeun gaduh tinggikaamanan. Hasilna, ulah aya kecap akses umum kawas 12345 atawa sandi gampang nebak.

2. data Encrypt maké SSL.

lapisan kaamanan Hal ieu ngajadikeun yakin yén bursa tinadata antara hiji browser sarta server is aman. Hasilna, hacker a tiasa gaduh waktos teuas decrypting informasi hadir dina database a.Gantina ngabogaan ngaran jeun nomer, hacker teh meets kode.

3. Aktipkeun auténtikasi 2-faktor.

Salah sahiji cara pikeun mastikeun kaamanan Anjeunklien nyaéta ngaliwatan 2fa. Sababaraha hacker suksés mungkas nepi ku sia kecap akses pikeun loba rekening. Sanajan kitu, 2-faktor authenticationsnambahkeun lapisan kaamanan séjén pikeun persamaan. Hasilna, dina sandi sorangan teu nyukupan. Hiji kodeu dihasilkeun pamaké boga janten sadiati pesen téks handphone, nu bisa jadi informasi hacker mibanda.

Kacindekan

hacker wangun dasar tina lolobana cyber-kejahatan anu nyanghareupan masyarakat urang kiwari. unggalventure online nunut ka metoda Hack atawa aktivitas scam. Eta penting pisan pikeun hiji programmer ramatloka pikeun mastikeun yén métodeperlindungan ngalawan hacker kedah waspada ogé mastikeun yén maranéhna tetep aman tina serangan ieu. Kaamanan e-commerce Anjeunramatloka aya dina leungeun anjeun. guideline Ieu nyadiakeun sabagian métode Hack-bukti nu bisa naekeun kaamanan situs anjeun. Dina sababaraha kasus,mayungan ramatloka anjeun ngalawan hacker bisa mastikeun yén optimasi engine Search anjeun (SEO) usaha tega bungbuahan saperti Google moal ditandaansitus anjeun sakumaha aman.

November 28, 2017
Securing A WordPress Website - The Guide Ti Semalt
Reply