Back to Question Center
0

Scams & Kasalametan - Janten Kajahatan Smart Jeung Semalt

1 answers:

Internet The pinuh tina jalma béda kalayan loba karsa. Saloba urang diaturup jaba komérsial sarta blog, batur tetep investasi waktu maranéhanana dina nyieun metodeu pikeun ngalakukeun perbuatan haram maranéhna. Nalika urang ngadamel website,kami difokuskeun pangiriman jasa kami ogé pangalaman anu pamaké karasaeun sabab nu maké situs anjeun. Paling fitur ngembangkeun webngalibetkeun internét pamasaran jeung desain fitur sapertos Search Engine Optimasi (SEO), ngembangkeun UX ogé ngembangkeun eusistruktur kayaning ngembangkeun wéb.

The parabot nu hacker make aya advancing, sarta aranjeunna tetep meunang hadé tur hadéti versi saméméhna salaku pas waktu. Kadé tetep sadar sahiji metodeu hacker nganggo ogé téhnik lianna nu ngaktipkeunwidang Hacking ogé enhancing kaamanan pamakéan internét. Mayoritas frauds web revolve sabudeureun karya hackersarta scammers.

Ieu penting pisan pikeun neuleuman sababaraha serangan kasebut sarta tetep aman ti aranjeunna.

Jason Adler, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt ,elaborates dina serangan frauds internét has.

scam

kajahatan Ieu ngawengku ngirim pesen na surelek anu niat teu oke.Scammers employ téhnik kayaning serangan phishing atawa bait-na-switch. Dina instansi sejen, scammers nganggo Tumbu nu berpotensi ngabahayakeunatanapi nganggo virus. Éta bisa ngirim kantétan nu ngandung Trojans. Kana muka éta, maranéhna bisa ngainféksi panyungsi anjeun na maok kavling kecap akses pamakésarta informasi pribadi lianna. Kadé ngagunakeun saringan spam canggih ogé maké panyadia email aman..Mastikeun kecap akses Anjeunanu kuat sarta plugins anu up to date.

SQL suntik

serangan jenis ieu ngagunakeun kasempetan meunang jaba kirang disandi. sababarahajaba anu kode nyaéta PHP boga kerentanan SQL. Sababaraha basis data tiasa diakses jarak jauh ngagunakeun métode Hacking ieu. Leuwih ti éta, SQLsuntik tiasa ngidinan hacker ka baca sakabeh informasi hadir dina server dina kolom jeung barisan. Ieu mangpaatkeun tiasa ngadamel ramatloka a rawan.Sababaraha informasi nu bisa bocor kaluar dina ragam ieu ngawengku informasi kartu kiridit.

Palang Loka Scripting (XSS)

serangan ieu executes sababaraha frauds internét paling rampant. XSS ngagunakeunWidang téks pikeun ngajalankeun Aksara dina ramatloka béda. Teu kawas serangan botnet, XSS gains aksés ka database nyieun pangalaman browsing sakabehhectic. Hacker bisa maok informasi kartu kiridit ngaliwatan XSS. Dina kasus séjén, jalma bisa kompromi kaamanan ramatloka hiji liwat Hackingieu. Saterusna, usaha SEO teu tega bungbuahan dina situs anu mesin pencari mertimbangkeun aman.

Kacindekan

internét The pinuh tina loba masalah jeung isu. Leuwih ti éta, aya bédakarsa jeung motif balik pamaké internét paling. Paling wangunan ramatloka kajadian tanpa hacker jeung frauds internét dina pikiran. Hasilna, dinatweaking fitur ramatloka museurkeun kana nyieun pangiriman jasa ogé kekecapan purchasing situs sumur. Sanajan kitu, ayaukuran minim tetep kaluar hacker. Anjeun tiasa tetep jauh ti frauds internét maké sababaraha tips dina guideline ieu. Saterusna, anjeun tiasamulangkeun kaamanan di pangalaman browsing Anjeun kitu oge sareng faktor lianna mangaruhan kasalametan klien Anjeun.

November 28, 2017
Scams & Kasalametan - Janten Kajahatan Smart Jeung Semalt
Reply