Back to Question Center
0

Phishing Serangan & mdash; Semalt Ahli Ngajelaskeun Kumaha ngajaga diri

1 answers:

Phishing mangrupakeun formulir umum tina cyber-kajahatan. Sanajan sababaraha laporan ku individu ngeunaan éta ragrag mangsa keur phishing, aya ukuran salah bisa nyandak ngéléhkeun éta. Sajaba ti masang hiji software kaamanan, hiji perlu neuleuman naon phishing Sigana mah pikeun merangan eta.

Ku diajar kumaha carana ngaidentipikasi sinyal nunjukkeun hiji phishing poténsi, a pamaké lajeng bakal manggihan eta gampang nyokot ukuran daptar mantuan, ngusulkeun ku Oliver Raja, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt Layanan Digital.

Naon phishing?

Phishing mangrupakeun bentuk identitas nu geus ilahar diantara hacker - fedora sale online. palaku ieu make situs web curang sarta surelek palsu ka mamingan korban unknowing maok informasi pribadi maranéhanana. Lolobana, aranjeunna ukur butuh inpo kartu kiridit, sarta kecap akses.

Ku ngirim Tumbu ka individu unsuspecting, aranjeunna maok informasi pas aranjeunna asupkeun loka. Aranjeunna nyadiakeun Tumbu nu kasampak dipercaya mangtaun credibility. Kalolobaan situs spoofed kaasup PayPal, eBay, Yahoo !, sarta MSN. Dina sababaraha kasus, sababaraha lembaga keuangan ngawula salaku target ogé.

Ngajagi ngalawan phishing

# 1. Lumangsungna kalawan caution lamun ngasupkeun hiji ramatloka nu miwarang informasi ngeunaan rahasia utamana lamun éta dina formulir alam finansial. Paling organisasi sah pernah menta hiji klien nyadiakeun informasi misalna.

# 2. Mun ramatloka a insists on nyadiakeun aranjeunna kalayan informasi sénsitip, teras éta meureun bubu a..Sababaraha phishers resep ngagunakeun taktik nyingsieunan, sarta sakapeung ngancem ka gaduh akun di ditumpurkeun iwal informasi nu tangtu dijieun aya. Ngahubungan sudagar nu langsung pikeun mastikeun identitas maranéhanana mangrupakeun konci pikeun evading hiji usaha phishing.

# 3. Sateuacan nyieun sagala transaksi dina loka, familiarize jeung kawijakan privasi. Paling jaba komérsial boga kawijakan privasi nu sakitu gampang sadia di luhur kaca maranéhanana. Dina kawijakan maranéhanana, kasampak keur milis, uninga lamun maranehna bakal atanapi moal ngajual.

# 4. umum pilari requests pikeun informasi anu signal sejen nunjukeun aktivitas phishing. surelek curang nu mindeng teu biasana pribadi. Hiji email resmi ti bank salawasna boga rekening rujukan lamun salah memang dibuka hiji sareng maranehna. kampanye phishing bisa ngandung hiji "Dear Sir / Madam" sareng maranehna, bari batur nerangkeun rekening anu pamaké téh malah teu sadar aya.

# 5. Mun pesen email ngandung hiji formulir study, pilihan wijaksana bakal jadi teu eusian eta. Hacker bisa kalayan gampang lagu sagala informasi diasupkeun kana bentuk maranéhanana.

# 6. Lamun ngahubungkeun ka ramatloka a, hiji kedah salin tumbu dina alamat tina browser a teu nyambung ngaliwatan link study. Ngan bet kitu lamun aya hiji jaminan ti kaaslian. Kadang-kadang, sababaraha situs web phishing kasampak idéntik jeung leuwih aslina. A katingal di bar alamat kedah ngawartosan jalma lamun pisan éta salinan a.

# 7. Kalolobaan ahli mamatahan jalma mun gaduh di tempat, hiji software aktip tur efisien pikeun merangan kagiatan phishing on komputer maranéhanana. Hiji software dianjurkeun teh Norton Internet Kaamanan nu otomatis ngadeteksi naon aktivitas phishing jeung blok eta. software nu teu ngidinan situs web palsu na oge authenticates sagala kagiatan perbankan atawa balanja utama ku pamaké.

November 28, 2017