Back to Question Center
0

Nyaeta aya Sakur Jalan ngajaga diri Ti panipuan Online na Maling Identity? - Semalt Masihan Jawab The

1 answers:

Internet The pinuh tina sagala jinis jalma. Aya loba jalma leuwih web anuanu belanja peuting sleepless nyobian nedunan sababaraha jenis nu tangtu panipuan internét. Aya loba bentuk panipuan internét. Kalolobaanisu kaamanan cyber originate ti karya hacker, spammers, sarta penjahat cyber lianna. Kasalametan hiji ramatloka e-commerce perenahna dileungeun situs admin.

Di handap aya sababaraha tips ditawarkeun ku Alexander Peresunko, anu Semalt Customer Kasuksesan Manajer, éta gé mantuan Anjeun tetep kaluar panipuan internét.

1. Diajar pikeun ngaidentipikasi phishing jeung tumbak usaha phishing.

serangan phishing Tumbakanu sasaran coba mun jeung meunang informasi tambahan ti hiji jalma lantaran akun online maranéhanana jeung organisasi sejen geus hacked atawasangsara a breach data. serangan ieu mamingan hiji individu kana nyadiakeun informasi pribadi ku maturan janji palsu. Hiji individu kedahmasihan kaluar informasi minimum ngeunaan diri pausahaan atanapi bisnis iwal pausahaan bisa ngajelaskeun naha eta perlu émbaran nu.Salawasna, hiji parusahaan legit bakal tiasa ngajelaskeun tur ngajawab sagala patarosan akurat.

2. Paké kecap akses kuat tur aman.

Make kecap akses kuat yén ngagabungkeun hurup,karakter husus, midang, sarta nomer hiji cara pikeun membela diri tina panipuan internét. Sanajan kitu, saloba sandi hiji kuat, ngagunakeunsandikecap sarua dina sababaraha situs web compromises kaamanan akun Anjeun. LastPass na KeePass aya sababaraha layanan nu mantuansalah mun nyieun, nyimpen jeung ngatur sababaraha kecap akses kuat pikeun sakabéh situs anjeunna / manehna kadatangan online.

3. Awas sahiji surelek curiga jeung lampiran.

Hiji individu kudu muka surelekatawa kantétan tina sumber untrusted. Perhatian kudu dibayar malah mun surelek tur extension file tina kantétan tina sumber dipercantensateuacan ngundeur atanapi muka aranjeunna, surelek pilari utamana resmi ti bank anjeun atanapi rugbi kiridit nanyakeun maneh asup tur reviewrinci akun Anjeun. Mayoritas pausahaan pernah surélék jalma jeung nanya ka pariksa informasi akun maranéhanana. Sarta sanajanéta legit, éta aman nganjang ramatloka parusahaan atawa nelepon parusahaan batan ngaklik dina link disadiakeun dina email anu.

4. Jadi skeptis, informed na ati.

Lamun saha miwarang anjeun kanggo inpormasi anjeun sarta etateu ngarasa bener, moal ngalakukeun ieu dugi ka tiasa ngartos naha jalma nu perlu informasi. Percanten ka naluri jero anjeun. Ogé, diajarmun promosi kadua tatarucingan jeung nawarkeun nu katingali online. Pariksa sumber maranéhanana. Mindeng lolobana seratan ieu bakal boga kecap "scam".Gaduh waktos maca tungtunan The Federal Komisi urang Trade on mayungan diri ti maling identitas na tips pamaréntah féderal urangpikeun Ngahindarkeun panipuan internét di USA.gov. Mun idéntitas anjeun dicokot ku batur geus, maling laporan identitas.

5. Paké HTTPS madhab.

Ku individu mastikeun yén maranéhna disambungkeun ka loka,aranjeunna keur ngadatangan via SSL nyaeta cara safest pikeun mastikeun hiji ieu ngawangkong ka ramatloka legit oge mun pastikeun komunikasi sareng lokaanu énkripsi kituna mayungan anjeun ti panipuan internét.

6. Tetep software anti malware Anjeun diropéa.

Sanajan kitu, virus jeung Trojans anuteu masalah umum Kiwari; salah perlu install hiji software anti malware on nya mesin. Ogé, mastikeun yén antipirus ieu diteundeun updugi ka tanggal. Hiji mutahir antipirus teu mangpaat.

November 28, 2017
Nyaeta aya Sakur Jalan ngajaga diri Ti panipuan Online na Maling Identity? & Ndash; Semalt Masihan Jawab The
Reply