Back to Question Center
0

Ngajagi Alat Ti Spyware Infestation: Tips Ti Semalt

1 answers:

Kusabab surelek muncul, spam geus catchword wéb. Kumaha urang bisa nangtukeun eta persis? Dina istilah basajan, surelek spam tingal tipe eusi junk nu teu hayang ku panarima. Dina kalolobaan kasus, eta mangrupakeun email tunggal kalawan adverts, nu dikirim ka rupa-rupa alamat nu pernah ngalanggan kana nampa eusi sapertos. Spammers resep ngagunakeun pendekatan kayaning purchasing béréndélan di alamat, contests palsu, program Panén email, sarta nawaran freebie palsu kalawan objektif ti numuwuhkeun béréndélan email maranéhanana.

Oliver Raja, anu ahli tina Semalt Layanan Digital, nyadiakeun anjeun jeung pituduh akurat dina kumaha carana ngajaga tina diri spam jeung virus.

The Masalah disababkeun ku Spam Surat

Aya myriad alesan naha salah kedah ulah aya narima surélék spam. Sababaraha skenario nu bener troubling kaasup kasempetan nu bakal risking maling idéntitas anjeun atanapi permitting hacker pikeun muka malware sarta virus kana gadget Anjeun. Dina kaayaan awon, anjeun tiasa malah jadi boga muatan pikeun kejahatan web lamun mantuan spammer nu teu eling..kaayaan kitu kaasup barang dicokot ku batur penanganan atanapi laundering duit. Pendekatan pangalusna nungkulan pesen spam ieu saukur mupus eta. Salaku Pamanggih umum, nalika anjeun manggihan hal nu sigana jadi alus nyababkeun anjeun ngalanggan, ngan ulah eta.

Kumaha safeguard sorangan ti Spam Surat

Sanajan geus bisa hésé pikeun nyingkahan surat spam pinuh, tapi anjeun bisa nyata ngurangan komo ngabasmi kuantitas spam datang ka koropak anjeun ngaliwatan pamakéan aplikasi anti spam éféktif. Kalawan kamajuan dina kecerdasan software, mayoritas saringan anti spam robotically bisa ngadeteksi mana, eusi téh sah sarta anu pesen anu spam ku gangguan manusa kawates. Dina acara yén filter spam gagal pikeun ngadeteksi pesen spam, nu boga alamat email tiasa bendera eusi. Ku cara eta, filter nu bisa mikawanoh anceman anyar.

Ku cara nyetel hiji aplikasi perlindungan kaamanan internet éféktif, anjeun tiasa ka extent hébat ngaleutikan ancaman ti email spam ku mastikeun yén teu meunang jalan -na pikeun koropak anjeun jeung polder kritis lianna. Leuwih ti éta, mayoritas aplikasi kaamanan internet mastikeun yén pamaké nu ditangtayungan tina ancaman phishing, anu tiasa hébat dina kaayan email nu ieu ditanggap janten asli nalika teu. Owing kanyataan yén surelek ieu menta pikeun detil bank, safeguarding ngalawan phishing mangrupa fitur penting dina sagala parabot anti spam.

The relevansi of Bundling Kaamanan Aplikasi

Lamun meuli software anti spam, hal anu penting pikeun milih pak anu dibuntel ku kaamanan antipirus saprak nyangkokkeun tina seratan spam didominasi kalayan malware jeung virus. Ku cara masang hiji aplikasi software tunggal dina komputer anjeun, anjeun simplify ka hébat manjangkeun prosés securing data anjeun bari ogé enhancing reliabiliti sistem Anjeun. Sanajan program anti spam boga kapasitas pikeun mindahkeun eusi tina koropak-koropak nu anjeun, gaduh aplikasi software antipirus beton mantuan pikeun safeguard komputer mun anjeun bisa muka pesen spam ngahaja.

November 28, 2017
Ngajagi Alat Ti Spyware Infestation: Tips Ti Semalt
Reply